Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Re: Facebook i ostalo..
Mogu li ja postavit nekom pitanje na asku ako nemam kreiran account na asku ?
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
mozesPapastathopoulos je napisao/la:Mogu li ja postavit nekom pitanje na asku ako nemam kreiran account na asku ?
Logično da možešPapastathopoulos je napisao/la:Mogu li ja postavit nekom pitanje na asku ako nemam kreiran account na asku ?
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Kako, ja sad postavio pitanje, pise da je pitanje postavljeno, ali ga nema tamo ? Jest da sam s mobitela, al nema veze valjda ?
Ne znam na sta sad mislis,al mozda ti nije odgovoreno samo,moze se bez tog ask profila postavljat pitanjePapastathopoulos je napisao/la:Kako, ja sad postavio pitanje, pise da je pitanje postavljeno, ali ga nema tamo ? Jest da sam s mobitela, al nema veze valjda ?
embrace the chaos
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Pa udjem na ask profil te osobe i nema na vrhu mog pitanja..dal ce se pojaviti tek kad mi odgovori ili ?
Tek kada odgovoriPapastathopoulos je napisao/la:Pa udjem na ask profil te osobe i nema na vrhu mog pitanja..dal ce se pojaviti tek kad mi odgovori ili ?
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Mora da pises nekoj curi, cim ti se zuri.Papastathopoulos je napisao/la:Pa udjem na ask profil te osobe i nema na vrhu mog pitanja..dal ce se pojaviti tek kad mi odgovori ili ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
I to svojoj glatElegant je napisao/la:Mora da pises nekoj curi, cim ti se zuri.Papastathopoulos je napisao/la:Pa udjem na ask profil te osobe i nema na vrhu mog pitanja..dal ce se pojaviti tek kad mi odgovori ili ?
Bil' ti meni dala malo, da odemo na hećin han, javi se na broj 062 002 xxx (Elegant je napisao/la:Mora da pises nekoj curi, cim ti se zuri.Papastathopoulos je napisao/la:Pa udjem na ask profil te osobe i nema na vrhu mog pitanja..dal ce se pojaviti tek kad mi odgovori ili ?
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Ako odgovori.Dex je napisao/la:Tek kada odgovoriPapastathopoulos je napisao/la:Pa udjem na ask profil te osobe i nema na vrhu mog pitanja..dal ce se pojaviti tek kad mi odgovori ili ?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ma jarane, sumnjam ja da tako to ide..pa jbt, kakvih pitanja sam se nacitao u nekoga, sumnjam da bi neko odgovarao na neka takva pitanja ako ne mora
-
gojzerica
- Kontakt:
Ona ako odgovorili izbacit će pitanje, ako neće da odgovori ništa onda.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
admin je napisao/la:Proširite ovaj poziv!
http://sportsport.ba/bh_fudbal/ispratim ... iju/115684" onclick="window.open(this.href);return false;
Šta mislite, koliko ljudi možemo sakupiti na ispraćaju na aerodromu?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- HazardEden
- Kontakt:
SUnce sija ko tepsija,iVar je napisao/la:Bil' ti meni dala malo, da odemo na hećin han, javi se na broj 062 002 xxx (Elegant je napisao/la:Mora da pises nekoj curi, cim ti se zuri.Papastathopoulos je napisao/la:Pa udjem na ask profil te osobe i nema na vrhu mog pitanja..dal ce se pojaviti tek kad mi odgovori ili ?)..ja sam onaj što te gleda u busu, volim te iako te samo gledam
volim te ko bijeli luk
sunce s'ja k'o tepsija,HazardEden je napisao/la: SUnce sija ko tepsija,
volim te ko bijeli luk
u srcu mi depresija!
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 93 gosta.