FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bistrikboy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bistrikboy » 27 dec 2009, 12:21

Seyo_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ova kolekcija se napravila u malom broju zbog toga i nece biti bas pristupacna,al' ce se ponovo izdati u vecem broju,uskoro,bar salovi nakon nove!
Nije problem ni sal iz ove prve ture nabaviti...ali ja necu i milion drugih da ganjaju nekog da kupimo sal kapu itd
Isto tako i za salaove i dresove u plavom salonu, tri puta poljubio vrata i sad necu nista kupit od njih...al to sam ti pricao vec :mrgreen:
Ma moze se nabaviti nije uopste problem,a to za plavi salon je bruka za klub,jos kako se javlja ona teta na telefon :roll:
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 27 dec 2009, 12:31

bistrikboy je napisao/la:
Seyo_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Ova kolekcija se napravila u malom broju zbog toga i nece biti bas pristupacna,al' ce se ponovo izdati u vecem broju,uskoro,bar salovi nakon nove!
Nije problem ni sal iz ove prve ture nabaviti...ali ja necu i milion drugih da ganjaju nekog da kupimo sal kapu itd
Isto tako i za salaove i dresove u plavom salonu, tri puta poljubio vrata i sad necu nista kupit od njih...al to sam ti pricao vec :mrgreen:
Ma moze se nabaviti nije uopste problem,a to za plavi salon je bruka za klub,jos kako se javlja ona teta na telefon :roll:
Previse neozbiljnosti i amaterizma, umjesto da se "bore" za svaku "musteriju" oni se ponasaju kao da oni daju pare, al valjda bude bolje :roll:
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 27 dec 2009, 13:40

Seyo_TM je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:
Previse neozbiljnosti i amaterizma, umjesto da se "bore" za svaku "musteriju" oni se ponasaju kao da oni daju pare, al valjda bude bolje :roll:[/quote]
Bice, bice dace bog! Sejaludine :D

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 27 dec 2009, 14:04

momci ba znal ko kolko je zeljo igrao , mora vas covjek pet puta pitat ccc

samirt.rd07_a.c.a.b
Kontakt:

Post Postao/la samirt.rd07_a.c.a.b » 27 dec 2009, 21:35

Ja sam navijac Zvijezde iz Gradačca... ali posebno volim i Želju a pogotovo Manijake.. i cestitam na uspjesima u ligi i puno srece u nastavku i da prestignete Sarajevo. . pitarska **** ;) ;) :!: :!: :D :D
NK ZVIJEZDA GRADACAC U SRCU SAM ZMAJ. GRADACAC JA TE VOLIM GRADE NAJVISE DO SAD ZNAJ-- RD07 -- Sve sto zelim u ovom trenutku igraj zvijezdo igraj i pobijedi, za nama ce ostati neredi...
A:C:A:B - No Justice, No Peace, FUCK THE POLICE !!

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 27 dec 2009, 21:42

samirt.rd07_a.c.a.b je napisao/la:Ja sam navijac Zvijezde iz Gradačca... ali posebno volim i Želju a pogotovo Manijake.. i cestitam na uspjesima u ligi i puno srece u nastavku i da prestignete Sarajevo. . pitarska **** ;) ;) :!: :!: :D :D
mogli bi mi sklopiti bratske odnose za zmajevima ,bas nas nesto gotivite :lol:

fcz
Kontakt:

Post Postao/la fcz » 27 dec 2009, 23:23

moze li mi neko od raje iz gradacca reci kako je igrao haris beslija ove sezone?

edotm87
Kontakt:

Post Postao/la edotm87 » 27 dec 2009, 23:24

Keno HORDAS je napisao/la:
vjeran1987 je napisao/la:
samirt.rd07_a.c.a.b je napisao/la:Ja sam navijac Zvijezde iz Gradačca... ali posebno volim i Želju a pogotovo Manijake.. i cestitam na uspjesima u ligi i puno srece u nastavku i da prestignete Sarajevo. . pitarska **** ;) ;) :!: :!: :D :D
mogli bi mi sklopiti bratske odnose za zmajevima ,bas nas nesto gotivite :lol:
Tu ste negdje u istom nivo,komotno bi mogli ;)
znaci i Zmajevi su jaci od vas, javno priznanje... ;)
BRAVE HEART 1979-2005

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 27 dec 2009, 23:28

fcz je napisao/la:moze li mi neko od raje iz gradacca reci kako je igrao haris beslija ove sezone?
Veoma dobro je odigrao, svaku je utakmicu bio bolji. Zao nam je što nije ostao još ovu polusezonu, dobro bi nam dosao.
Dragon Town

Manijakk
Kontakt:

Post Postao/la Manijakk » 28 dec 2009, 13:03

Ima li kakvih novosti iz kluba? Spominju li se pojacanja kakva :roll:

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 dec 2009, 16:11

Manijakk je napisao/la:Ima li kakvih novosti iz kluba? Spominju li se pojacanja kakva :roll:
Slabo to meni ide, elem rade na dobijanju licence za igranje domacih i evrposkih tekmi.

Seyo_TM
Kontakt:

Post Postao/la Seyo_TM » 28 dec 2009, 16:31

Zlatko Vujović ostavio je veliki trag u jugoslovenskom nogometu. Rođen je u glavnom gradu BiH. Odrastao je Lenjinovoj ulici u sarajevskom naselju Grbavica. Uvijek apostrofira da je navijao za Željezničar. Gotovo perfektno je igrao u majici Hajduka gdje je i počeo karijeru. Osvajao je karizmom i nogometnim znanjem. Mnogo problema zadavao je protivničkim odbranama.

Ostatak intervjua imate na sa x
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 28 dec 2009, 20:20

Jel istina da neki arap ima namjeru kupiti zelju, ili je to samo suplja, znal iko ista o tome?
Tacnije navodno Sejk :?: :?: :?:
mB!

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 28 dec 2009, 21:05

Mukiol je napisao/la:Jel istina da neki arap ima namjeru kupiti zelju, ili je to samo suplja, znal iko ista o tome?
Tacnije navodno Sejk :?: :?: :?:
:lol:

Poranili ste sa prvoaprilskim!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Željoman
Kontakt:

Post Postao/la Željoman » 28 dec 2009, 21:08

cuj seik :lol: :lol: :lol: :lol: da hoće aBd, al šanse za to su 0 posto
Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 28 dec 2009, 21:22

I Sarajevo u trci za Aguerom
Beta
Slavni bosansko-hercegovački klub Sarajevo zainteresovan je da u ljetnjem prelaznom roku angažuje prvotimca Atletika iz Madrida, Argentinca Serhija Aguera.
slika
Talentovanog 21-godišnjeg Argentinca želi u svojim redovima dosta klubova, a među najzainteresovanijim je i londonski Čelsi koji je prije neki dan poslao ponudu od 45 miliona evra. Za prelazak Aguera u Sarajevo zalaže se Mensud Bašić, potpredsjednik Sarajeva i direktor JP BH Pošta, koji ne pita za cijenu. U nedavnom intervjuu za špansku Marcu, Bašić je izrazio žaljenje zbog neuspjeha da u svoj klub dovede Luku Tonija, te izrazio nadu da to neće uticati na reputaciju koju Sarajevo ima u svijetu fudbala. Na pitanje šta će se dogoditi ukoliko Čelsi bude brži, potpredsjednik kluba sa Koševa je dao naslutiti da je već stupio u kontakt sa Cerezom i društvom, ali nije želio reći ništa više, osim da im je morao čestitati nadolazeće praznike.
Ideju da Aguero pređe u Sarajevo tek po završetku sezone u Španiji podržao je i trener 'bordobijelih' Mehmed Janjoš.
Prema navodima štampe, Sarajevo je spremno da u Atletiko, kao dio „paketa“ pošalje i Makedonca Adisa Jahovića.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 28 dec 2009, 21:25

Željovac je napisao/la:I Sarajevo u trci za Aguerom
Beta
Slavni bosansko-hercegovački klub Sarajevo zainteresovan je da u ljetnjem prelaznom roku angažuje prvotimca Atletika iz Madrida, Argentinca Serhija Aguera.
slika
Talentovanog 21-godišnjeg Argentinca želi u svojim redovima dosta klubova, a među najzainteresovanijim je i londonski Čelsi koji je prije neki dan poslao ponudu od 45 miliona evra. Za prelazak Aguera u Sarajevo zalaže se Mensud Bašić, potpredsjednik Sarajeva i direktor JP BH Pošta, koji ne pita za cijenu. U nedavnom intervjuu za špansku Marcu, Bašić je izrazio žaljenje zbog neuspjeha da u svoj klub dovede Luku Tonija, te izrazio nadu da to neće uticati na reputaciju koju Sarajevo ima u svijetu fudbala. Na pitanje šta će se dogoditi ukoliko Čelsi bude brži, potpredsjednik kluba sa Koševa je dao naslutiti da je već stupio u kontakt sa Cerezom i društvom, ali nije želio reći ništa više, osim da im je morao čestitati nadolazeće praznike.
Ideju da Aguero pređe u Sarajevo tek po završetku sezone u Španiji podržao je i trener 'bordobijelih' Mehmed Janjoš.
Prema navodima štampe, Sarajevo je spremno da u Atletiko, kao dio „paketa“ pošalje i Makedonca Adisa Jahovića.

hahahahaha...
no coment hahahahaha...dobar....
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

samir_tm87
Kontakt:

Post Postao/la samir_tm87 » 28 dec 2009, 21:42

vala bistirk je u pravu , rano je jos za prvoaprilske , malo se strpite pa ce onda krenut rokanje ;)

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 28 dec 2009, 21:48

momak iz partizana cini mi se vukovic prezime dosta mlad dolazi u zelju samo najvjerovatnije ne sad nego na ljeto ;)

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 28 dec 2009, 21:48

tm8782 je napisao/la:
Željovac je napisao/la:I Sarajevo u trci za Aguerom
Beta
slika

hahahahaha...
no coment hahahahaha...dobar....
Mislim da je za njega najbolje da dode na Kosevo ghahahahahahaha :D :D :D :D :D
mB!

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: mavi i 31 gost.