NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la Edin TM87 » 14 okt 2013, 02:18

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Edin TM87 je napisao/la:Patsi pogurani od strane sudija malo na Breesovom INT-u bio delay of game jos je trazio TO, al' sudije pustile :roll:
Jest bilo isteklo vrijeme (možda par tisućinki :mrgreen: ), ali ne znam da može tražiti TO nakon što akcija krene, odnosno istekne vrijeme :?
Edin TM87 je napisao/la:Sad se definitivno oprastam od seed 2 jer Patsi imaju laksi raspored... seed 3 i onda da klepimo neku ekipu u wc rundi koja slucajno upadne je najbolja solucija :D :D
Ma nije još ništa gotovo, pusti ti lakši raspored, imali ste i Ninerse i Hawkse sad na početku pa ste ih dobili, možete dobiti svakoga, pa i Broncose naredne sedmice, a iskreno to bih i volio :D
Pa isteklo je bilo vrijeme sigurno, 0 stalaja pa snap, trazio je timeout kad je isteklo vrijeme, mozda neposredno prije, uglavnom akcija nije smjela bit odigrana.

Ma mozemo uzet Broncose, odbrana im je kriza fakat, al' tesko Luck moze drzat napad na Peytonovom nivou. Mene je strah ovih Chargersa, vazda su nam boljka bili.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 14 okt 2013, 02:36

randy_moss je napisao/la:Mogu i ja vala jest gov** kad se iznerviram.
neka vas malo dosta jabzivce gubim sam ovdje..jest I vasblijepo vidjet ovako.mtek sad vidim koja sam ja budala hahahaha
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 okt 2013, 02:59

RiverPlate je napisao/la:Mlitavo protiv Arizone, kako dosadna utakmica ali pobjeda je pobjeda :lol: Eto što je Brady najbolji svih vremena, kapa dole majstoru, a vi što krivite brazilsku foku za njegove neuspjehe samo ću ovo ostaviti :lol: :lol:
Mozda je treci najbolji svih vremena ;)

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 14 okt 2013, 03:08

alemsa je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:Mlitavo protiv Arizone, kako dosadna utakmica ali pobjeda je pobjeda :lol: Eto što je Brady najbolji svih vremena, kapa dole majstoru, a vi što krivite brazilsku foku za njegove neuspjehe samo ću ovo ostaviti :lol: :lol:
Sta ima najbolji svih vremena :lol: :lol: :lol: :lol:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

SheldonCooper
Kontakt:

Post Postao/la SheldonCooper » 14 okt 2013, 03:38

Tvrda utakmica Cowsa i Skinsa, Skinsi bezveze popušiše drugi TD. Odvojiše se Cowsi na +11, vidjet ćemo šta može RG3 uraditi u drugom poluvremenu
I'm not insane, my mother had me tested!

A neutron walks into a bar and asks how much for a drink. The bartender replies "for you, no charge".

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 okt 2013, 07:35

Jos jedna pobjeda koju smo nazalost skupo platili...
Nakon pobjede protiv Falconsa smo ostali bez Wilforka, a sinoc smo sigurno u narednih mjesec dana ostali bez sljedecih igraca:

- Connolly - potres mozga
- Talib - povreda kuka
- Mayo - povreda ramena
- Amendola - potres mozga

Kada bi do bye-week-a uspjeli ostvariti sve tri pobjede to bi bilo fenomenalno, mada mislim da cemo tesko bez ovih igraca doci do pobjede protiv Dolphinsa.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 14 okt 2013, 07:50

Izvukli smo se u zadnjoj minuti, jako vazna pobjeda. Treba se pojacat, puno ozljeda nas prati, ovo nije nimalo normalno.
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 okt 2013, 11:07

Dobra tekma Cowgirlsa, iako za pobjedu ponajviše mogu zahvaliti ST-u i Harrisu sa ona dva returna, koja su se na kraju pokazala ključnim :)

Dobar pritisak na RG-a su vršili cijelo vrijeme i nisu mu dopustili da se razbaca (mada je imao par runova), iako mu ni recieveri nisu olakšali posao ;)

Inače loša run igra Cowboysa, ne tako dobar pass dan i tekma za Bryanta kao protiv Broncosa, ali je odbrana odradila dobar posao zajedno sa ST što je i bilo dovoljno za pobjedu ;)

https://soundcloud.com/airchecked/tom-brady-to-kenbrell :mrgreen:

UNICORNS, SHOWPONIES!!!!!!!!! WHERE'S THE BEEEEF!!!!!!!!!??? :lol: :lol:

slika

slika
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 okt 2013, 15:37

katastrofalno zatvaranje utakmice od strane Nju Orleansa i nafaka Brejdija- steta :D
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 14 okt 2013, 16:05

alemsa je napisao/la:
Najbolji svih vremena po meni, ima 3 SB, i najviše pobjeda u historiji playoff-a od svih QB-a!Ako misli da je Manning bolji, nije nikako, čovjek koji ima negativan skor u playoff-u ne može biti bolji od čovjeka koji ima najviše pobjeda u playoff-u, a samim tim i 2 SB više!
Grbavica naš je Hram!!!

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 14 okt 2013, 17:44

Randy kralju pohvali jednom Tomicu, 5-1 imamo s nikakvim napadom
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 14 okt 2013, 18:41

slika

:lol: :lol: :lol: :lol:
"My Favorite Ring is Always the Next One"

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 okt 2013, 20:14

RiverPlate je napisao/la:
Najbolji svih vremena po meni, ima 3 SB, i najviše pobjeda u historiji playoff-a od svih QB-a!Ako misli da je Manning bolji, nije nikako, čovjek koji ima negativan skor u playoff-u ne može biti bolji od čovjeka koji ima najviše pobjeda u playoff-u, a samim tim i 2 SB više!
Ne mislim da je Manning bolji, overall radi SB's I PO
Mislim da je Elway bolji, mislim da je Joe Montana bolji, misim da bi Marino imo par SB's u danasnjem NFL-u. Danas je ne moguce igrati odbranu za razliku od tog vremena, ti Qb's kad su igrali, za pass interference si moro ruku slomiti, danas ga pipnes pass interference zovu, udaranje, hemlet to hemlet, ovo ono, nista nije postajlo, lika posteno opalis supsenzija ti I yardi I penalties ovo ono. Duplo lakse je danas igrati napad, a duplo teze odbranu za razliku o tog vremena, tako da bi ti Qb's u danasnjem NFl-u radili isto ako ne I bolje sto rade Brady I Manning.

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 14 okt 2013, 21:39

alemsa je napisao/la:
Ne mislim da je Manning bolji, overall radi SB's I PO
Mislim da je Elway bolji, mislim da je Joe Montana bolji, misim da bi Marino imo par SB's u danasnjem NFL-u. Danas je ne moguce igrati odbranu za razliku od tog vremena, ti Qb's kad su igrali, za pass interference si moro ruku slomiti, danas ga pipnes pass interference zovu, udaranje, hemlet to hemlet, ovo ono, nista nije postajlo, lika posteno opalis supsenzija ti I yardi I penalties ovo ono. Duplo lakse je danas igrati napad, a duplo teze odbranu za razliku o tog vremena, tako da bi ti Qb's u danasnjem NFl-u radili isto ako ne I bolje sto rade Brady I Manning.
Što se tiče Montane tu i tamo sa Tomislavom, Elway po meni nikako ne može sa Tomislavom!Što se tiče Marina to mi je najdraži QB čovjek na žalost nikad nije imao ozbiljnu odbranu u karijeri pa zato nikad nije otišao do kraja, njega smatram najvećim slingerom one lopte, i najljepši izbačaj što sam gledao u jednog QB!Tomislav je zadao zadaću za sve realno, i sa pobjedama u playoff-u, i kao igrač sa najviše TD u playoff-u!I koliko ima 10 AFC titula :shock: Slažem se donekle za Marina da bi napravio isto što i možda Tomislav, ali Tomisliav je brate brutalno precizan, Marino nije baš bio precizan kao on, od kako je u ligi Tomislav ima najbolji omjer TD- INT, i to je veoma bitna stavka!
Grbavica naš je Hram!!!

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 14 okt 2013, 21:45

ultrasstyle_tz je napisao/la:katastrofalno zatvaranje utakmice od strane Nju Orleansa i nafaka Brejdija- steta :D
I moderatori krampe postali.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 okt 2013, 21:54

a sta je nego nafaka kad mu resiveri ne uhvate 2-3 ciste lopte u cini mi se tom istom drajvu ...i onda baci na levata Tompkinsa pas jer mora na nekog , i ovaj uhvati nesto sto vjerovatno ni sam Brejdi ,da si ga pitao u letu lopte i okladio se s njim, ne bi vjerovao da ce ovaj uhvatiti.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 14 okt 2013, 22:13

ultrasstyle_tz je napisao/la:a sta je nego nafaka kad mu resiveri ne uhvate 2-3 ciste lopte u cini mi se tom istom drajvu ...i onda baci na levata Tompkinsa pas jer mora na nekog , i ovaj uhvati nesto sto vjerovatno ni sam Brejdi ,da si ga pitao u letu lopte i okladio se s njim, ne bi vjerovao da ce ovaj uhvatiti.
A Stills je uhvatio loptu na cistu vjestinu? Daj, molim te... :roll:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 okt 2013, 22:40

Što se tiče Montane tu i tamo sa Tomislavom, Elway po meni nikako ne može sa Tomislavom!Što se tiče Marina to mi je najdraži QB čovjek na žalost nikad nije imao ozbiljnu odbranu u karijeri pa zato nikad nije otišao do kraja, njega smatram najvećim slingerom one lopte, i najljepši izbačaj što sam gledao u jednog QB!Tomislav je zadao zadaću za sve realno, i sa pobjedama u playoff-u, i kao igrač sa najviše TD u playoff-u!I koliko ima 10 AFC titula :shock: Slažem se donekle za Marina da bi napravio isto što i možda Tomislav, ali Tomisliav je brate brutalno precizan, Marino nije baš bio precizan kao on, od kako je u ligi Tomislav ima najbolji omjer TD- INT, i to je veoma bitna stavka!
kakvih ba 10 afc titula, jes ti normalan?
mozda divizije

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 14 okt 2013, 22:49

alemsa je napisao/la:
kakvih ba 10 afc titula, jes ti normalan?
mozda divizije
;) Do mene moja greška!
Grbavica naš je Hram!!!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 okt 2013, 22:51

;) Do mene moja greška!
:D lik ej igro 5 sb ne moze imati 10 afc titula :)
Ne bitno, ona 3 je uzeo Bog zna kako pod upitnikom, jer otkkao je otkriven nije uzeo ni 1. Elway je gubio SB od timova koji nisu ni trebali biti tamo, onako ko Giantsi, sezona katastrofa, izbore PO I postanu batmani

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []