[youtube][/youtube]
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
da li ti stvarno mislis da je on ovde isao na to da sutne igraca? zar nije logicno da bi da sutnuo i udario na neki nacin 100% da je stvarno htio to da uradi?
kakvi botovi zivote dragi
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Samo da nebude 2-gi Kaka.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Započeta je jedna od najglupljih rasprava na pdf-u do sad,prekinimo to u startu.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
- Consigliere
- Kontakt:
Da ga je zakacio, ubio bi ga. Al, bas da je mislio na njegovu religijsku pripadnost u ovom trenutku...
Inace, kupili smo igraca sklonog povredama za 100 miliona... Florentino
Inace, kupili smo igraca sklonog povredama za 100 miliona... Florentino
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Bale sí costó 101 millones
Jonathan Barnett, manager de Gareth Bale, tuvo un desliz cuando salió en defensa del futbolista y reconoció que no costó 91 millones sino 101
“Gareth pasó el reconocimiento y está al cien por cien, no hay ningún problema. Es el fichaje más caro de la historia y si hubiera habido algún problema se hubiera parado la operación”
De forma implícita, Barnett apuntó que el Real Madrid no pagó los 91 millones de euros anunciados por el club, sino 101, con lo que superó el precio que costó Cristiano Ronaldo
toliko o sluzbenoj stranici reala i perezu koji nikad ne laze
,izdade ga menadzer
mi ostali bili ludi kad smo govorili a vi pametni
a citam bale hodajuca bolnica, lik 27 puta bio povrijedjen od 2007. godine (s*ebo i puyola
)
samo u zadnje 2 godine 17 puta bio povrijedjen
ako nastavi i u realu ne gine mu titula novog woodgata
Jonathan Barnett, manager de Gareth Bale, tuvo un desliz cuando salió en defensa del futbolista y reconoció que no costó 91 millones sino 101
“Gareth pasó el reconocimiento y está al cien por cien, no hay ningún problema. Es el fichaje más caro de la historia y si hubiera habido algún problema se hubiera parado la operación”
De forma implícita, Barnett apuntó que el Real Madrid no pagó los 91 millones de euros anunciados por el club, sino 101, con lo que superó el precio que costó Cristiano Ronaldo
toliko o sluzbenoj stranici reala i perezu koji nikad ne laze
mi ostali bili ludi kad smo govorili a vi pametni
a citam bale hodajuca bolnica, lik 27 puta bio povrijedjen od 2007. godine (s*ebo i puyola
samo u zadnje 2 godine 17 puta bio povrijedjen
ako nastavi i u realu ne gine mu titula novog woodgata
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
Ko ne bude citao , da mu sumiram post u kratkim crtama

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Felga je kompliment za ovo.
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Ne, stvarno, svi se pozivate na tu neku službenu objavu predsjednika Real Madrida o cijeni Garetha Balea, a ja je još dosad nigdje nisam vidio.
Može li link?
Može li link?
Nema sluzbene objave visine transfera , ne znam o cemu doticni prica
jedini put kada je RM spomenuo iznos je valda bilo u slucaju Illarramendia..
Pa dosta ih je ovdje spominjalo kako je perez rekao da je Baleova cijena 91 milion eura i da je to objavljeno na službenoj stranici Reala. Haman pa sam siguran da si i ti to negdje napisao...
Ili je to pak bio naš demagog Darko.
Ili je to pak bio naš demagog Darko.
Nisam sigurno.
To ce biti ovi sto se pozivaju na RMTV , kao glasnogovornika Reala
valda su Tv kanal i sluzbenu stranicu stavili pod jedno.
Dobro, svejedno...
90 ili 100 miliona za staklenog Velšanina, k'o da je bitno. Dali smo 30 za Coentraa, 30 za Di Mariu, 35 za Benzemu, ne zna se koji je veći nesposobnjaković...Aj vala ispucati i stoju za Balea, prodaće se koji dres.
90 ili 100 miliona za staklenog Velšanina, k'o da je bitno. Dali smo 30 za Coentraa, 30 za Di Mariu, 35 za Benzemu, ne zna se koji je veći nesposobnjaković...Aj vala ispucati i stoju za Balea, prodaće se koji dres.
Raul_64 je napisao/la:Nema sluzbene objave visine transfera , ne znam o cemu doticni prica
sad eto nema sluzbene objave a onda ste se svi pozivali na taj rmtv kao da je sluzbena objava i smijali se ko god je reko suprotno a sad okrece se plocaRaul_64 je napisao/la:Nisam sigurno.
zato sam ovo mal prije i postavio za one koji su se pravili pametni i pricali nesto a nemaju veze
ja lijepo tad piso pa hajde dajte link od te objave neki video ,nesto- niko nista
na moje postove da svi englezi pisu da je 101 miliona bilo je "eto englezi znaju da je 101 milion a rmtv objavio da je 91,kako sluzbena objava reala da ne bude tacna
i ti si piso isto za taj rmtv i pozivo se na njega
Postao/la Raul_64
RMTV je potvrdio da je transfer 91 milion , na transfemarktu je bio 100 miliona do juce mislim kada su prepravili
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
MES QUE UN CLUB !!!
Pa da , nisam rekao da je na oficijalnoj stranici bilo
transfemarkt jest prepravio bio na 91 mil. pa opet prepravio na 100 mil.
transfemarkt jest prepravio bio na 91 mil. pa opet prepravio na 100 mil.
Znao sam da si nešto spomenuo oko službene izjave.
Inače, ne vidim neku veliku razliku između RMTV i RealMadrid.com jer oba su u službi kluba. A i uvjeren sam da ni na TV-u Reala nije bila apsolutno nikakva objava o cijeni Garetha Balea.
Demagogija.
A ne znam zašto je ljudima u cilju opravdati taj transfer, stvarno koliko je bitno je li on najskuplji ili ne?
Inače, ne vidim neku veliku razliku između RMTV i RealMadrid.com jer oba su u službi kluba. A i uvjeren sam da ni na TV-u Reala nije bila apsolutno nikakva objava o cijeni Garetha Balea.
Demagogija.
A ne znam zašto je ljudima u cilju opravdati taj transfer, stvarno koliko je bitno je li on najskuplji ili ne?
- RickBlaine
- Kontakt:
Jes', 100%. Stavljao je @Anonimous to ovdje. Idem sad stranicu po stranicu nazad da to nadjem :kava:Arbeloa17 je napisao/la:Inače, ne vidim neku veliku razliku između RMTV i RealMadrid.com jer oba su u službi kluba. A i uvjeren sam da ni na TV-u Reala nije bila apsolutno nikakva objava o cijeni Garetha Balea.
Pripadnost društvu uključuje paradoksalnu točku u kojoj je svakome od nas naređeno da slobodno izabere ono što nam je ionako već nametnuto - Slavoj Žižek.
Hajde, nađi.
Patio sam se jednu pola sata searchajući stranicu Reala i druge stranice, i nigdje nisam uspio naći. A plaho me zanima.
Patio sam se jednu pola sata searchajući stranicu Reala i druge stranice, i nigdje nisam uspio naći. A plaho me zanima.
Ako će mrzitelji osjetiti nelagodu saznanjem da je plaćen najviše onda jeste a ako će osjetiti nelagodu ako nije plaćen najviše onda nije ,simple as that..
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.