Cautinho je napisao/la:Jednom kad ja odem sa ovog foruma,ovu temu komotno mozete zakljucati.
I izbaciti onaj lol smajli.
Neka mrgreen zbog monologa.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cautinho je napisao/la:Jednom kad ja odem sa ovog foruma,ovu temu komotno mozete zakljucati.

Kad ti odeš Otelo će umrijeti u najtežim mukama jer više nikoga neće moći čak ni pokušati da prosipa po forumuCautinho je napisao/la:Jednom kad ja odem sa ovog foruma,ovu temu komotno mozete zakljucati.
BellaJuventina je napisao/la:Kad ti odeš Otelo će umrijeti u najtežim mukama jer više nikoga neće moći čak ni pokušati da prosipa po forumu

BellaJuventina je napisao/la:Kad ti odeš Otelo će umrijeti u najtežim mukama jer više nikoga neće moći čak ni pokušati da prosipa po forumuCautinho je napisao/la:Jednom kad ja odem sa ovog foruma,ovu temu komotno mozete zakljucati.
Mene i sebe ne mozes nikako u istu rečenicu.Otelo je napisao/la:Lako je vama mene neiskusnog zezat,al meni je interesantno glupirati se po forumu skupa sa njim .

Kamiondzija , bari pichoke , a ti se Otelo kupaj.Otelo je napisao/la:Lako je vama mene neiskusnog zezat,al meni je interesantno glupirati se po forumu skupa sa njim .
*bg nemam para da uzmem kamion pa ni trebe nemamtyler durden je napisao/la:Kamiondzija , bari pichoke , a ti se Otelo kupaj.Otelo je napisao/la:Lako je vama mene neiskusnog zezat,al meni je interesantno glupirati se po forumu skupa sa njim .
Tako,budi musko.Cautinho je napisao/la:Haters.
Haters everywhere.
Cautinho je napisao/la:Haters.
Haters everywhere.
Popusti momka, sto mu na sve tog smajlija lijepis.Donnie Darko je napisao/la:Cautinho je napisao/la:Haters.
Haters everywhere.
Trenutno korisnika/ca: lol89, OldTownDistrict, Rosicky i 15 gostiju.