K1=kickbox,muay thai international
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: K1=kickbox,muay thai international
nastupice i emkic opet. protiv nekog marokanca il egipcanina.
You are someone else I am still right here
Nezna se jos protivnik a Marokanci su iz Nizozemske isto dobri u ovoj njegovoj kategoriji.fera je napisao/la:nastupice i emkic opet. protiv nekog marokanca il egipcanina.
Jel neko pratio glory 9 bilo je dobri meceva, Spong osvoji turnir i ako mi je ona finalna borba bila malo sumnjiv prekid preran. Inace dobra borba izmedju Zimmermana i Verhoevena.
ja sam vidio neki pregledPolo je napisao/la:Jel neko pratio glory 9 bilo je dobri meceva, Spong osvoji turnir i ako mi je ona finalna borba bila malo sumnjiv prekid preran. Inace dobra borba izmedju Zimmermana i Verhoevena.
Prerano mozda sudac prekinuo otisla pobjeda Spongu samo i Ghitin KO je bio pravi nema sta majstor bije sve pred sobom.fera je napisao/la:ja sam vidio neki pregledPolo je napisao/la:Jel neko pratio glory 9 bilo je dobri meceva, Spong osvoji turnir i ako mi je ona finalna borba bila malo sumnjiv prekid preran. Inace dobra borba izmedju Zimmermana i Verhoevena.spong uz malo pomoc sudije izdominirao
ilunga onaj il kako se zove je fino zavrsio lika onog low kickovima. bilo je par dosta dobrih zavrsnica
Super dobar GLORY 11 vidjeli smo par pravi borbi ko je gledao vidjeo je dobro izdanje Sponga, onda respekt za Verhoevena koji je dobrim nastupom iznenadio i osvojio turnir prvo ubio Sakija, koji je trenutno 2 borac na Glory listi pa onda Ghitu koji je 3 na Glorijevu listu. Ghita je poprilicno lako prosao Silvu koji je nekako sumnjivo pao ali sta je tu je.
A i Superkombat je imao juce dobro izdanje par prvih K.O. Sve u svemu dobar vikend za K1 fanova.
A i Superkombat je imao juce dobro izdanje par prvih K.O. Sve u svemu dobar vikend za K1 fanova.
Zimmerman i Kharitonov su takođe dosli do pobjeda, mozda se prikljuce vrhu ako ovako nastave.Polo je napisao/la:Super dobar GLORY 11 vidjeli smo par pravi borbi ko je gledao vidjeo je dobro izdanje Sponga, onda respekt za Verhoevena koji je dobrim nastupom iznenadio i osvojio turnir prvo ubio Sakija, koji je trenutno 2 borac na Glory listi pa onda Ghitu koji je 3 na Glorijevu listu. Ghita je poprilicno lako prosao Silvu koji je nekako sumnjivo pao ali sta je tu je.
nekako u zadnje vrijeme se meni cini da niko nije konstantan od ovih boraca iz vrha ali eto ako nista interesantije je pratiti ove turnire jer uvijek neko moze iznenaditi.
Nisam vidjeo njihove borbe ali cinjenica da nije niko konstantan Gita je imao fantasticnu 2011 i 2012 god sada nije jos opravdao tu dominantnost. Glory radi dobro ima dobre borce i dobre priredbe kao i ona sinocna volio bi da malo vise evenata presele i u EU ali su sada skoncentrenisani da uzmu USA trziste.fera je napisao/la:Zimmerman i Kharitonov su takođe dosli do pobjeda, mozda se prikljuce vrhu ako ovako nastave.Polo je napisao/la:Super dobar GLORY 11 vidjeli smo par pravi borbi ko je gledao vidjeo je dobro izdanje Sponga, onda respekt za Verhoevena koji je dobrim nastupom iznenadio i osvojio turnir prvo ubio Sakija, koji je trenutno 2 borac na Glory listi pa onda Ghitu koji je 3 na Glorijevu listu. Ghita je poprilicno lako prosao Silvu koji je nekako sumnjivo pao ali sta je tu je.
nekako u zadnje vrijeme se meni cini da niko nije konstantan od ovih boraca iz vrha ali eto ako nista interesantije je pratiti ove turnire jer uvijek neko moze iznenaditi.
Prije je ubio Ghitu nego Sakija. Da nije bilo onog nepostojećeg nokauta ko zna kako bi završilo.Polo je napisao/la:Super dobar GLORY 11 vidjeli smo par pravi borbi ko je gledao vidjeo je dobro izdanje Sponga, onda respekt za Verhoevena koji je dobrim nastupom iznenadio i osvojio turnir prvo ubio Sakija, koji je trenutno 2 borac na Glory listi pa onda Ghitu koji je 3 na Glorijevu listu. Ghita je poprilicno lako prosao Silvu koji je nekako sumnjivo pao ali sta je tu je.
Uglavnom strašne borbe, lud tempo, Verhoven postaje top borac, a Spong je fizički prejak za polutešku, nek ide u tešku gdje mu je i mjesto. Volio bi ga vidit protiv Zamedova, to bi bio strašan fajt, ne znam šta Glory čeka što ga ne uzme, sa nijm, Londtom i Ben Edwardsom bi još dodatno pojačali konkurenciju.
Glory polako uzima sve bolje borce ali i na borcima je dali hoce u glory ili ne jer glory sa vecinom boraca ima ekskluzivni ugovor po tom ne smiju nastupati u druge organizacije i evente e to je problem kod Samedova isto kao i Badr Harija. Mislim da bi kao sto si naveo Londt trebao doci kao i Edwards a i Samedov i Badr. Spong je dobar borac i naravno znamo ga od ranije i imao je dosta okrsaja i u teskoj kategoriji ali za tesku mozda mu hvali koji cm visine isto kao i Samedovu koji jeste teskas. Sto vise budu radili ove turnire sa teskasima sve ce biti interesantniji eventi. Gerges je isto presao u Glory pa vjerovatno ce i ovi koje smo naveli gore uz to bi dodao i Andrea Stoicu i Bogdana naravno da nabace koji kg i bore se u teskoj i predju Glory jer su dobri borci oba.stokton je napisao/la:Prije je ubio Ghitu nego Sakija. Da nije bilo onog nepostojećeg nokauta ko zna kako bi završilo.Polo je napisao/la:Super dobar GLORY 11 vidjeli smo par pravi borbi ko je gledao vidjeo je dobro izdanje Sponga, onda respekt za Verhoevena koji je dobrim nastupom iznenadio i osvojio turnir prvo ubio Sakija, koji je trenutno 2 borac na Glory listi pa onda Ghitu koji je 3 na Glorijevu listu. Ghita je poprilicno lako prosao Silvu koji je nekako sumnjivo pao ali sta je tu je.
Uglavnom strašne borbe, lud tempo, Verhoven postaje top borac, a Spong je fizički prejak za polutešku, nek ide u tešku gdje mu je i mjesto. Volio bi ga vidit protiv Zamedova, to bi bio strašan fajt, ne znam šta Glory čeka što ga ne uzme, sa nijm, Londtom i Ben Edwardsom bi još dodatno pojačali konkurenciju.
Sa Harijem samo Bog i sudija
znaju šta će bit, ali volio bih da izbjegne kaznu i vrati se u formu od prije par godina kad je bio nezaustavljiv, jer bi ogromna šteta bila za K 1 da nakon Schita ode još jedan velikan.
Za Samedova i Sponga sam mislio okršaj u poluteškoj jer im nebi bio problem skinuti par kila, čak mislim da Samedov i ulazi u borbe sa 95kg.
braća rumuni bi pravo legli u poluteškoj, u teškoj ne bi imali šta tražit protiv ovih gorostasa.
Uglavnom Glory radi pravi posao, jer se nije okrenuo samo teškoj i kategoriji do 70kg, nego svim kategorijama.
Eto samo da dođu još nabrojani borci, plus u lakoj Buakaw pa da gledamo super meč sa Petrosyanom našoj sreći nebi bilo kraja
U srednoj bi sigurno bilo mjesta za našeg Emkića, nadam se da će se pokazat u FFC i skrenut pažnju Glorya.
PS. ne znam jeste li čuli ali izgleda da se Karaev vraća u ring, to bi bio veliki dobitak sa kick box.
Za Samedova i Sponga sam mislio okršaj u poluteškoj jer im nebi bio problem skinuti par kila, čak mislim da Samedov i ulazi u borbe sa 95kg.
braća rumuni bi pravo legli u poluteškoj, u teškoj ne bi imali šta tražit protiv ovih gorostasa.
Uglavnom Glory radi pravi posao, jer se nije okrenuo samo teškoj i kategoriji do 70kg, nego svim kategorijama.
Eto samo da dođu još nabrojani borci, plus u lakoj Buakaw pa da gledamo super meč sa Petrosyanom našoj sreći nebi bilo kraja
U srednoj bi sigurno bilo mjesta za našeg Emkića, nadam se da će se pokazat u FFC i skrenut pažnju Glorya.
PS. ne znam jeste li čuli ali izgleda da se Karaev vraća u ring, to bi bio veliki dobitak sa kick box.
Cuo sam ovo da se Karaev vraca u ring ali mislim da je potrosen i da ne moze vise nikad vratit onu formu od ranije kada je bio u vrhu k1.
Schilt ne znam dali je stopirao jer na Gloryovoj listi je on i dalje na 1 mjestu i pred ovaj turnir u Chikagu je Saki bio na broju 2.
Emkic je dobar borac i jedini za sada koji bi mogao mozda do Glory-a ali to trazi mnogo sta cak i intezivniji boravak u Nizozemskoj i treninge tamo u kampove. Ali i FFC za sada nije los i u regionu je najjaci.
Schilt ne znam dali je stopirao jer na Gloryovoj listi je on i dalje na 1 mjestu i pred ovaj turnir u Chikagu je Saki bio na broju 2.
Emkic je dobar borac i jedini za sada koji bi mogao mozda do Glory-a ali to trazi mnogo sta cak i intezivniji boravak u Nizozemskoj i treninge tamo u kampove. Ali i FFC za sada nije los i u regionu je najjaci.
Karaev bi došao poluteškoj ko budali šamar,i onako je nastupao ispod 100 kg, zato sam i govorio da je dobro što Glory pravi više kategorija, od poluteške mogu čudo napravit.Polo je napisao/la:Cuo sam ovo da se Karaev vraca u ring ali mislim da je potrosen i da ne moze vise nikad vratit onu formu od ranije kada je bio u vrhu k1.
Pade mi sad na pamet još jedan dagestanac koji se sa jedva iznad 90 kg borio u teškoj Magomedov, strašan borac, i on se davno povukao ali sada bi imao razloga za povtatak.
Pa onda Igor Jurković, Zhuravlev, Morosanu,Bouzidi,Hron, Ciobanu, Munoz, Cairo, plus ovi nabrojani u predhodnim postovima, od poluteške bi napravili strašno jaku i zanimljvu kategoriju.
Emkić ima najboljeg trenera i sparing partnera na ovim prostorima Salku, a od naših u Glory bi mogao upast Narcis Omeragić, koji trenira u Holandiji i veliki je talenat
Ovaj Hron Ciobanu Munoz i Cairo nisu po meni za GLORY nijedan od njih Bouzidi moze, pa i Brestovac mozda da se oproba i Laschenko. Zhuvarlev je po meni jedan vrlo dobar borac i kvalitetetan a Jurkovic jeste povremeno u Gloryu. Narcis cini mi se ima i brata koji isto trenira nadajmo se da ce doci do Glory-a ali tesko. Sramotno je to sto nema nijedan nas borac u Glory-u a znamo se hvalit da imamo sampiona nekakvi na sve strane. Magomedov je dobar borac i cini mi se da se davno jos borio protiv Redzovica i pobjedio ga.stokton je napisao/la:Karaev bi došao poluteškoj ko budali šamar,i onako je nastupao ispod 100 kg, zato sam i govorio da je dobro što Glory pravi više kategorija, od poluteške mogu čudo napravit.Polo je napisao/la:Cuo sam ovo da se Karaev vraca u ring ali mislim da je potrosen i da ne moze vise nikad vratit onu formu od ranije kada je bio u vrhu k1.
Pade mi sad na pamet još jedan dagestanac koji se sa jedva iznad 90 kg borio u teškoj Magomedov, strašan borac, i on se davno povukao ali sada bi imao razloga za povtatak.
Pa onda Igor Jurković, Zhuravlev, Morosanu,Bouzidi,Hron, Ciobanu, Munoz, Cairo, plus ovi nabrojani u predhodnim postovima, od poluteške bi napravili strašno jaku i zanimljvu kategoriju.
Emkić ima najboljeg trenera i sparing partnera na ovim prostorima Salku, a od naših u Glory bi mogao upast Narcis Omeragić, koji trenira u Holandiji i veliki je talenat
Ma svi oni se bore protiv likova koji su 10ak kila teži od njih, ali ipak imaju par dobrih pobjeda i u poluteškoj bi sigurno bili konkurentniji jer bi se borili protiv ljudi koji su sličnih dimenzija i težine.
Izgleda da je Narcis dobar borac i da trenira povremeno u Gloriyu te da bi ako nastavi ovim tempom mogao ubrzo u Glory.
A ove titule su neke od 1500 mogućih raznih titula. Meni ti žnj pojasevi u kick boxu ništa ne znače, samo Glory, doskora K-1 i superkombat, ostalo je talašika.
Dobijo je Redžovića, Leku,Zimermana, Samedova, sjećam se njegovih borbi na prvenstvu svijeta u kick boxu, čovjek je bio i trener, a onda iz trenerke uskoči u ring i demolira protivnika. Kažem šteta što nije postojala poluteška nego se borio sa 20ak kila težim protivnicima, zato se vjerovatno i oprostio od ovog sporta.
Izgleda da je Narcis dobar borac i da trenira povremeno u Gloriyu te da bi ako nastavi ovim tempom mogao ubrzo u Glory.
A ove titule su neke od 1500 mogućih raznih titula. Meni ti žnj pojasevi u kick boxu ništa ne znače, samo Glory, doskora K-1 i superkombat, ostalo je talašika.
Dobijo je Redžovića, Leku,Zimermana, Samedova, sjećam se njegovih borbi na prvenstvu svijeta u kick boxu, čovjek je bio i trener, a onda iz trenerke uskoči u ring i demolira protivnika. Kažem šteta što nije postojala poluteška nego se borio sa 20ak kila težim protivnicima, zato se vjerovatno i oprostio od ovog sporta.
http://fightsite.me/kolumne/wka-vam-nud ... te-svijeta" onclick="window.open(this.href);return false;
evo spominjalo se ovdje koliko (ne)vrijede neki sampionski pojasi. najbolje o tome govori ovaj tekst.
evo spominjalo se ovdje koliko (ne)vrijede neki sampionski pojasi. najbolje o tome govori ovaj tekst.
[youtube][/youtube]
U petak LEGEND 2
Badr Hari vs Alexei Ignashov
Sabit Zamedov vs Melvin Manhoef
Dobri okrsaji nadajmo se dobrim borbama.
manhoef opet podbacio.Polo je napisao/la:U petak LEGEND 2
uze ovo zhuravlev i to prilicno impresivno. ovi legends neki tal sa zuffom imaju izgleda sve ufc face na eventu.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 6 gostiju.