BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Jos nesto manje od 24 sata do pocetka utakmice. Ne mogu vise, to ce biti kao 24 godine 

Manchester United FC <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
1.FC Mainz 05 <3
NK Jedinstvo Bihac <3
mi sutra idemo u Brazil,a stari poznanici Francuzi se ovim bave
http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... nto_sp2014" onclick="window.open(this.href);return false;
nikad im neću zaboraviti onu krađu,ali sad je naše vrijeme

http://www.nogometni-magazin.com/newspr ... nto_sp2014" onclick="window.open(this.href);return false;
nikad im neću zaboraviti onu krađu,ali sad je naše vrijeme

Samo da mi izbjegnemo taj ogavni baraz, to ce svakako biti farsa od samog izvlacenja paraova, pa do Francuske i Portugala koji "moraju" ici na veliko takmicenje. Iskreno zao mi hrvata i crngoraca, svakao bolje da idu oni nego bilo ko od ovih drugih.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja Francuza. Sta zele, da se obrisu rezultati protiv najslabije plasirane ekipe i drugim reprezentacijama u play-offu? Jesu oni svjesni da tako sebi cak smanjuju jos vise sanse da budu nosioci? Tipa kada bi se Ukrajini izbrisale utakmice protiv San Marina imali bi preko 900 bodova, a ne koliko ce sada imati. Mislio sam da je Francuski savez strucniji 

- Goalgetter
- Kontakt:
Iz ruševina Sarajeva uzdiže se obnovljeni bosanski ponos, a sve je djelo fudbalske Zlatne generacije države od nekih četiri miliona ljudi" piše danas britanski Telegraph.

Kad je sutra utakmica na FaceTV???
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- zeljo4life
- Kontakt:
Ljudi hocel biti kakav stream sutra,nisam u rajvoSa,a nemam face tv...
Amare hvala ti...
Ja sanjo da Grcka nece pobijedit Lihtenstajn.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hoce 100%zeljo4life je napisao/la:Ljudi hocel biti kakav stream sutra,nisam u rajvoSa,a nemam face tv...

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
- Kontakt:
Sutra na Bajramu zanijeteti ovako
"Nevejtu En Usalije Bosnalije tri gola Litvanije uvalije,Le Brazilijalije kvalifikalije..Amin"
"Nevejtu En Usalije Bosnalije tri gola Litvanije uvalije,Le Brazilijalije kvalifikalije..Amin"
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922
VFC1922
- Goalgetter
- Kontakt:

Za vrijeme tekme izgleda da nece biti kise. Sutra pretezno oblacno u Kaunasu.
utakmica ce bit rjesena u prvih 45 minuta...litvanci trebat ce va jos godina da nas stignete 

- Igrali u Lihtenstajnu - tj. kod kuce
- Igrali u Latviji - kod kuce
- Igrali u Slovackoj - opet kod kuce
- Igramo u Litvaniji - opet moramo kuci
Ovo je neprvada, majorizacija, ...
- Igrali u Latviji - kod kuce
- Igrali u Slovackoj - opet kod kuce
- Igramo u Litvaniji - opet moramo kuci
Ovo je neprvada, majorizacija, ...

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Mi jednostavno moramo sutra pobijedit...razvalit Litvance. Nema kalkulacija nikakvih, statističkih podataka, računanja...u prvom poluvremenu ima da letimo...da u 25 minuti utakmice vodimo sa 2 razlike.
Joj ja neznam kako cu ziv pregledati utakmicu,pa mene vec od juce drma trema,ubija,boze dragi podari nam pobjedu ,podari pobjedu ovoj napacenoj zemlji i njenom narodu-ma samo da sutra akobogda dobijemo da odemo na sP pa poslije kako god,sta god bilo-i sa fudbalom i sa svim sportovima, samo da se vise ovaj narod raduje
Mehmed Mesa Bazdarevic
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Sprdaj se sa necim drugim a ne satim.Juventino1995 je napisao/la:Sutra na Bajramu zanijeteti ovako
jesi glup.Juventino1995 je napisao/la:Sutra na Bajramu zanijeteti ovako
- legenda reala
- Kontakt:
Sutra abd mi dobijamo, Grci idu u baraž na Hrvate i mi jedini iz EX JU idemo na mundijal

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Cijeli taj sistem sa rangiranjem ekipa u barazu je idiotski u sto smo se najbolje mi uvjerili. To je napravljeno da bi osigurali velikim ekipma laksi plasman. Kakve veze ima ko je bolje rangiran na fifinoj listi, sve ekipe su igrale u grupama i prosle kroz istu stvar. Neka stave svih 8 ekipa u jedan sesir i izvuku parove.bvb je napisao/la:Francuzi su u pravu, dok su ostale ekipe igrale kvalifikacije oni su igrali prijateljske.AnelZ je napisao/la:Ja Francuza. Sta zele, da se obrisu rezultati protiv najslabije plasirane ekipe i drugim reprezentacijama u play-offu? Jesu oni svjesni da tako sebi cak smanjuju jos vise sanse da budu nosioci? Tipa kada bi se Ukrajini izbrisale utakmice protiv San Marina imali bi preko 900 bodova, a ne koliko ce sada imati. Mislio sam da je Francuski savez strucniji
Vise vrijedi pobjeda protiv San Marina u kvalifikacijama nego bilo koja pobjeda u prijateljskoj.
S druge strane, sanse za prvo ili drugo mjesto su im vece zbog manjeg broja ekipa u grupi (teoretski, ali su prakticno iste).
A francuzi su posebna prica, bolje da ne pocinjem o njima...
[youtube][/youtube]
poruka za ciganske francuze: dabogda izvukli portugal pa se koljte do mile volje, i vidimo se u brazilu cigani
poruka za ciganske francuze: dabogda izvukli portugal pa se koljte do mile volje, i vidimo se u brazilu cigani

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.