BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

Cartman
Kontakt:

Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH

Post Postao/la Cartman » 14 okt 2013, 23:12

Procackao sam nesto na ovom balkaniyumu da se moze snimat program, pa necu morat cekat 6 sati, nego mozda 2-3. Dobro je hajde. :D

@Soko: Zar ne moras bit pretplatnik ESPN-a za to? Mislim TV-pretplatnik.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 14 okt 2013, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

AARON16
Kontakt:

Post Postao/la AARON16 » 14 okt 2013, 23:12

a hoćel ko u brčkom gledat ? :D

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 14 okt 2013, 23:13

volio bi da ih odma poderemo 2-3 razlike u prvom,zbog ovih sitnih dusa,i dusmana

AlenHalilovic
Kontakt:

Post Postao/la AlenHalilovic » 14 okt 2013, 23:16

Elegant je napisao/la:Zna li neko organizuje li se mozda neko gledanje utakmice u Banja Luci i Mostaru ? Ili ce idalje da zive u svom sivilu mrznje.
Neznam za tamo, ali ovdje se 100% organizuje :D
Novi Pazar: Na trgu Gazi Isa-beg će se pratiti utakmica BiH – Litvanija

slika

Novi Pazar – Kako saznajemo, na trgu Gazi Isa-beg u Novom Pazaru će biti organizovano gledanje utakmice Bosna i Hercegovina protiv Litvanije preko video projekcije u sklopu tradicionalne Bajramske večeri.

Pazarci i Sandžaklije podržimo naš tim, naše Zmajeve, za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.
Da zna ko je uz nas :mrgreen:

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 14 okt 2013, 23:17

ŠB_Fidelis je napisao/la:Gledajuci unazad kroz kvalifikacijski ciklus, ono sto je BiH ucinila u ovim kvalifikacijama mogu neki pokusavati osporiti time sto je ''lagana grupa'', reci da je bilo srece, i to sve moze biti jedan manji dio svega toga, kao i bilo kome drugo, medjutim nijedna grupa danas nije lagana, nema laganih protivnika, nema nogometnih liliputanaca, nema popusta nikome i nema opustanja i bitno je jedino kako ti sam igras i kakav ti je rezultat, bitno je da pokazes pobjednicki mentalitet i da izdrzis i ustrajas u svom naumu, a to je odlazak na svjetsko prvenstvo. Ako u tome uspijes, nitko ti ne moze osporiti kvalitet, oni sto se trude traziti u svemu negativnosti, nasli bi isto u bilo cemu.
Ti kad imas koheziju, kada imas dobru generaciju, kada imas veliku podrsku, kada imas normalno rukovodstvo koje ti zeli dobro i omogucava uvjete svojim sportasima nakon dugo godina, ti onda imas sve preduvjete, neovisno o svima drugima, da ostvaris svoje zelje i ambicije. Bosna i Hercegovina je to u ovim kvalifikacijama pokazala na najbolji moguci nacin, mozda i najbolje od svih, dobila je kljucne utakmice, izbacila iz konkurencije najvece konkurente za direktni plasman i, u konacnici, utakmicu prije kraja, dan prije zadnje utakmice drzi u rukama konce vlastite sudbine, i to je ono najvise cemu se netko moze nadati, da sam o sebi odlucuje i da sam na terenu pobjedom izbori nesto sto realno zasluzuje svojim pristupom i igrama u ovom kvalfikacijskom susretu.
Momcima sretno i da pobjedom zavrse jednu zaista lijepu pricu i konacno odvedu jednu dobru generaciju na toliko zeljeno veliko natjecanje, zasluzili su i iskreno ne vidim nacin na koji bi domacini ostali neporazeni, a iako ce brojni biti kudikamo napetiji i sa vise strepnje to gledati, sjetit ce se da sam rekao da ce ovo biti rutinska pobjeda BiH u gostima i drago mi je zbog svih onih normalnih i pravih navijaca koji je vole, svih onih koji su sanjali da vide na velikoj smotri reprezentaciju koja im je najbliza svom srcu, to je prekrasan osjecaj koji ce brojni shvatiti tek kada to sve sluzbeno zapocne i shvatis da si dio necega sto si godinama samo sanjao i gledao druge kako se vesele, zasluzili su, sasvim sigurno da ce imati i moje simpatije u Brazilu, kao sto sam i do sada pratio.
realno da ti kazem Hrvatska u grupi sa Grckom je otisla u baraz,naravno Grci iskusno i turinski pomeli hrvate onako realno sto govori da su Grci prava ekipa sto se tice iskustva i odlaska na velika takmicenja! Bosna u grupi sa Spanijom,Turskom,Belgijom bude na drugom mjestu u izuzetno teskoj grupi sa jednom Belgijom lako izadjemo na kraj,dok Belgija veliku Hrvatsku rasformira! I jos nesto Grcka i Slovacka su jaki timovi,jedan evropski prvak i redovan ucesnik velikih takmicenja,a Slovacka tim sa odlicnim igracima takodje tim koji je igrao velika takmicenja i neznam po cemu je ova grupa lagana,mada smo mi i sa Spanijom i Francuskom igrali u grupnoj fazi pa smo baraze izborili,tako da pusti se grupe i lakoce iste

bacelonafan
Kontakt:

Post Postao/la bacelonafan » 14 okt 2013, 23:20

Tuti je napisao/la:
hatunic je napisao/la:
Tuti je napisao/la:Jao ovo strebera koga briga idi na predavanje.

Papetu pamet u glavu Rahimica, Lulica na bok, Viscu na krilo lijevo, Hajrovica desno krilo.
Miske out.
Salihovic out.
Ibisevic out.
Bravo "strucnjak" mogao bi voditi moju mahalu,stareee mi ! Kani se ti ovih "menadjerskih" manira i idi i ti na predavanje sa kolegom :D .
Pored Papeta smo svi strucnjaci cak i ovi Papeljubci su strucniji vise od njega samo sto sute ali neka otvorit ce se oni sutra.. Pa ce da kuju na sve strane po Papetu, nazalost kasno KASNO.
jedan od najvecih debila na forumu,ocigledo ti je Pape odradio nekog u familiji :lol: za razliku od tebe koji si niko i nista u svakom pogledu,Pape je bio igracina,institucija,carobnjak,a kako vidimo bice upisan zlatnim slovima i kao trener,sudjeno mu je tako

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 14 okt 2013, 23:22

Cartman je napisao/la:Procackao sam nesto na ovom balkaniyumu da se moze snimat program, pa necu morat cekat 6 sati, nego mozda 2-3. Dobro je hajde. :D

@Soko: Zar ne moras bit pretplatnik ESPN-a za to? Mislim TV-pretplatnik.
Da. Ako imas kablovsku ili internet preko ovi Media, Comcast itd. valjda znas nekog da ima

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 14 okt 2013, 23:23

bacelonafan je napisao/la:
ŠB_Fidelis je napisao/la: realno da ti kazem Hrvatska u grupi sa Grckom je otisla u baraz,naravno Grci iskusno i turinski pomeli hrvate onako realno sto govori da su Grci prava ekipa sto se tice iskustva i odlaska na velika takmicenja! Bosna u grupi sa Spanijom,Turskom,Belgijom bude na drugom mjestu u izuzetno teskoj grupi sa jednom Belgijom lako izadjemo na kraj,dok Belgija veliku Hrvatsku rasformira! I jos nesto Grcka i Slovacka su jaki timovi,jedan evropski prvak i redovan ucesnik velikih takmicenja,a Slovacka tim sa odlicnim igracima takodje tim koji je igrao velika takmicenja i neznam po cemu je ova grupa lagana,mada smo mi i sa Spanijom i Francuskom igrali u grupnoj fazi pa smo baraze izborili,tako da pusti se grupe i lakoce iste
Ta Belgija i ova danas su nebo i zemlja.I da grupa je po imenima jedna od laksih.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 14 okt 2013, 23:24

Cartman je napisao/la:Uh yebem ti Ameriku. Na faksu za vrijeme utakmice, pa mi valja do 7 sati po Americkom vremenu probat izdrzat da ne saznam rezultat i onda pogledat tekmu na Face -6. Pitanje je hocu li izdrzat. :D
Okej pa šta? Ako ti nije ispit, šta ćeš ići na čas bolan ne bio? Evo moj komšija isto ima predavanje u to vrijeme i gledat će tekmu na laptopu u razredu hehehe.

Ja uzeo pola slobodnog dana na poslu i pravac kod jarana. Čak mislim da skočim sa 18 sprata da ne gubim vrijeme bezze u liftu.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

Vedad87
Kontakt:

Post Postao/la Vedad87 » 14 okt 2013, 23:25

Fudbalska reprezntacija Bosne i Hercegovine u miru će dočekati sutrašnji odlučujući duel za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, protiv Litvanije. Iako su naime trebali biti smješteni u hotelu Radison, na selektorov zahtjev zakupljen je čitav hotel pa igrače neće salijetati razdragani navijači.

Bravo Pape ;) Odličan potez. Kad se samo sjetim utakmice sa Portugalom i haosa u hotelu.
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 14 okt 2013, 23:27

Počeo sam sekunde odbrojavati do utakmice pretvorio se u sat :D još nešto više od 68000sekundi :D

Sretno nam svim sutra dva velika blagdana sutra nastaju.

Volim te BOSNO I HERCEGOVINO

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 14 okt 2013, 23:29

shvatite da u reprezentacijama ne igraju imena. Reprezentacije su jos jedina stvar koji fudbal cine onim sto jeste :)
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 okt 2013, 23:29

Pirke je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Uh yebem ti Ameriku. Na faksu za vrijeme utakmice, pa mi valja do 7 sati po Americkom vremenu probat izdrzat da ne saznam rezultat i onda pogledat tekmu na Face -6. Pitanje je hocu li izdrzat. :D
Okej pa šta? Ako ti nije ispit, šta ćeš ići na čas bolan ne bio? Evo moj komšija isto ima predavanje u to vrijeme i gledat će tekmu na laptopu u razredu hehehe.

Ja uzeo pola slobodnog dana na poslu i pravac kod jarana. Čak mislim da skočim sa 18 sprata da ne gubim vrijeme bezze u liftu.
Kazem ti da je ispit. Boga ti kad sam toliko vremena i para potrosio za taj semestar u Americi, necu propustit ispit i dobit F radi utakmice koju mogu pogledat malo kasnije uz malo strpljenja?

Ja ne znam kako vi sto zivite stalno u Americi mozete pratit fudbal uopste. Ili je rano vikendom (Engleska liga) ili je u sred dana kad imas obaveze. Radi toga nece nikad ni bit nogomet toliko popularan tamo, jer ako ti se gleda vrhunski nogomet u Americi moras se bas potrudit da bi to odgledao. U normalnom vremenu ti preostaje ovaj jadni MLS ili Americki sportovi. Osim toga je drzava super, ali to me yebe. :D
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 14 okt 2013, 23:32, ukupno mijenjano 2 puta.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

BadrHari
Kontakt:

Post Postao/la BadrHari » 14 okt 2013, 23:29

Vedad87 je napisao/la:Fudbalska reprezntacija Bosne i Hercegovine u miru će dočekati sutrašnji odlučujući duel za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, protiv Litvanije. Iako su naime trebali biti smješteni u hotelu Radison, na selektorov zahtjev zakupljen je čitav hotel pa igrače neće salijetati razdragani navijači.

Bravo Pape ;) Odličan potez. Kad se samo sjetim utakmice sa Portugalom i haosa u hotelu.
slika
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 14 okt 2013, 23:30

Kako jben osjecaj u pizdu materinu...meni uopste Bajram nije na pameti...sutradnji dan me samo veze za tekmu...za poludit' do sutra navecer...

darker10
Kontakt:

Post Postao/la darker10 » 14 okt 2013, 23:30

Ja ne znam sta je vama problem priznat da smo imali srece sto se grupe tice.Treba nekad imat i srece.Da smo imali malo iste,vec bi imali 2-3 velika takmicenja iza nas.Sada smo uradili sto smo morali i na pragu smo SP i samo me to zanima,a nek raja govori sta hoce.

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 okt 2013, 23:31

kokakolas je napisao/la: Živim za dan kada večina ljudi u BiH bude razmišljala poput tebe. Ovo je reprezentacija cijele zemlje i njenih gradjana. Pozdrav za Široki! ;)
Sto ga hvalis molim te? Jel mozda sto mu nije najdraza reprezentacija zemlje u kojoj zivi? Covjek ocigledno pise Bosna i Hercegovina, a ne MI. Sve je jasno. Ovu suplju djaba prosipa ovdje.

Cartmane sretno.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 14 okt 2013, 23:32

Vedad87 je napisao/la:Fudbalska reprezntacija Bosne i Hercegovine u miru će dočekati sutrašnji odlučujući duel za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, protiv Litvanije. Iako su naime trebali biti smješteni u hotelu Radison, na selektorov zahtjev zakupljen je čitav hotel pa igrače neće salijetati razdragani navijači.

Sad će ga optužiti da se rasipa novcem NSBiH, a ljudi u BiH gladuju :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 14 okt 2013, 23:32

Raja, hajmo se nešto dogovoriti!!!!

Hajmo do utakmice napraviti ŠUTNJU...kao predizborna šutnja :)
Znači da ništa više od ponoći ne komentarišemo što je vezano za reprezentaciju! Morate biti svjesni da i igrači u slobodno vrijeme iščitavaju ovaj forum...i da bi bilo poželjno da svoju nervozu i nemir ne prenosimo preko tastature na ove stranice i teme...da i sebi i njima damo oduška!

ŠUTNJA OD PONOĆI DO 18h!!!???

Jeste li ZA!?

I nama će biti lakše!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 14 okt 2013, 23:33

Pirke je napisao/la:Čak mislim da skočim sa 18 sprata da ne gubim vrijeme bezze u liftu.
Otac jedini. :lol:

Btw, @mandrax, istog smo razmišljanja, i ne mislim na Bajram.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

Odgovori

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.