@Soko: Zar ne moras bit pretplatnik ESPN-a za to? Mislim TV-pretplatnik.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Neznam za tamo, ali ovdje se 100% organizujeElegant je napisao/la:Zna li neko organizuje li se mozda neko gledanje utakmice u Banja Luci i Mostaru ? Ili ce idalje da zive u svom sivilu mrznje.
Da zna ko je uz nasNovi Pazar: Na trgu Gazi Isa-beg će se pratiti utakmica BiH – Litvanija
Novi Pazar – Kako saznajemo, na trgu Gazi Isa-beg u Novom Pazaru će biti organizovano gledanje utakmice Bosna i Hercegovina protiv Litvanije preko video projekcije u sklopu tradicionalne Bajramske večeri.
Pazarci i Sandžaklije podržimo naš tim, naše Zmajeve, za Svjetsko prvenstvo u Brazilu 2014. godine.
realno da ti kazem Hrvatska u grupi sa Grckom je otisla u baraz,naravno Grci iskusno i turinski pomeli hrvate onako realno sto govori da su Grci prava ekipa sto se tice iskustva i odlaska na velika takmicenja! Bosna u grupi sa Spanijom,Turskom,Belgijom bude na drugom mjestu u izuzetno teskoj grupi sa jednom Belgijom lako izadjemo na kraj,dok Belgija veliku Hrvatsku rasformira! I jos nesto Grcka i Slovacka su jaki timovi,jedan evropski prvak i redovan ucesnik velikih takmicenja,a Slovacka tim sa odlicnim igracima takodje tim koji je igrao velika takmicenja i neznam po cemu je ova grupa lagana,mada smo mi i sa Spanijom i Francuskom igrali u grupnoj fazi pa smo baraze izborili,tako da pusti se grupe i lakoce isteŠB_Fidelis je napisao/la:Gledajuci unazad kroz kvalifikacijski ciklus, ono sto je BiH ucinila u ovim kvalifikacijama mogu neki pokusavati osporiti time sto je ''lagana grupa'', reci da je bilo srece, i to sve moze biti jedan manji dio svega toga, kao i bilo kome drugo, medjutim nijedna grupa danas nije lagana, nema laganih protivnika, nema nogometnih liliputanaca, nema popusta nikome i nema opustanja i bitno je jedino kako ti sam igras i kakav ti je rezultat, bitno je da pokazes pobjednicki mentalitet i da izdrzis i ustrajas u svom naumu, a to je odlazak na svjetsko prvenstvo. Ako u tome uspijes, nitko ti ne moze osporiti kvalitet, oni sto se trude traziti u svemu negativnosti, nasli bi isto u bilo cemu.
Ti kad imas koheziju, kada imas dobru generaciju, kada imas veliku podrsku, kada imas normalno rukovodstvo koje ti zeli dobro i omogucava uvjete svojim sportasima nakon dugo godina, ti onda imas sve preduvjete, neovisno o svima drugima, da ostvaris svoje zelje i ambicije. Bosna i Hercegovina je to u ovim kvalifikacijama pokazala na najbolji moguci nacin, mozda i najbolje od svih, dobila je kljucne utakmice, izbacila iz konkurencije najvece konkurente za direktni plasman i, u konacnici, utakmicu prije kraja, dan prije zadnje utakmice drzi u rukama konce vlastite sudbine, i to je ono najvise cemu se netko moze nadati, da sam o sebi odlucuje i da sam na terenu pobjedom izbori nesto sto realno zasluzuje svojim pristupom i igrama u ovom kvalfikacijskom susretu.
Momcima sretno i da pobjedom zavrse jednu zaista lijepu pricu i konacno odvedu jednu dobru generaciju na toliko zeljeno veliko natjecanje, zasluzili su i iskreno ne vidim nacin na koji bi domacini ostali neporazeni, a iako ce brojni biti kudikamo napetiji i sa vise strepnje to gledati, sjetit ce se da sam rekao da ce ovo biti rutinska pobjeda BiH u gostima i drago mi je zbog svih onih normalnih i pravih navijaca koji je vole, svih onih koji su sanjali da vide na velikoj smotri reprezentaciju koja im je najbliza svom srcu, to je prekrasan osjecaj koji ce brojni shvatiti tek kada to sve sluzbeno zapocne i shvatis da si dio necega sto si godinama samo sanjao i gledao druge kako se vesele, zasluzili su, sasvim sigurno da ce imati i moje simpatije u Brazilu, kao sto sam i do sada pratio.
jedan od najvecih debila na forumu,ocigledo ti je Pape odradio nekog u familijiTuti je napisao/la:Pored Papeta smo svi strucnjaci cak i ovi Papeljubci su strucniji vise od njega samo sto sute ali neka otvorit ce se oni sutra.. Pa ce da kuju na sve strane po Papetu, nazalost kasno KASNO.hatunic je napisao/la:Bravo "strucnjak" mogao bi voditi moju mahalu,stareee mi ! Kani se ti ovih "menadjerskih" manira i idi i ti na predavanje sa kolegomTuti je napisao/la:Jao ovo strebera koga briga idi na predavanje.
Papetu pamet u glavu Rahimica, Lulica na bok, Viscu na krilo lijevo, Hajrovica desno krilo.
Miske out.
Salihovic out.
Ibisevic out..
Da. Ako imas kablovsku ili internet preko ovi Media, Comcast itd. valjda znas nekog da imaCartman je napisao/la:Procackao sam nesto na ovom balkaniyumu da se moze snimat program, pa necu morat cekat 6 sati, nego mozda 2-3. Dobro je hajde.
@Soko: Zar ne moras bit pretplatnik ESPN-a za to? Mislim TV-pretplatnik.
Ta Belgija i ova danas su nebo i zemlja.I da grupa je po imenima jedna od laksih.bacelonafan je napisao/la:ŠB_Fidelis je napisao/la: realno da ti kazem Hrvatska u grupi sa Grckom je otisla u baraz,naravno Grci iskusno i turinski pomeli hrvate onako realno sto govori da su Grci prava ekipa sto se tice iskustva i odlaska na velika takmicenja! Bosna u grupi sa Spanijom,Turskom,Belgijom bude na drugom mjestu u izuzetno teskoj grupi sa jednom Belgijom lako izadjemo na kraj,dok Belgija veliku Hrvatsku rasformira! I jos nesto Grcka i Slovacka su jaki timovi,jedan evropski prvak i redovan ucesnik velikih takmicenja,a Slovacka tim sa odlicnim igracima takodje tim koji je igrao velika takmicenja i neznam po cemu je ova grupa lagana,mada smo mi i sa Spanijom i Francuskom igrali u grupnoj fazi pa smo baraze izborili,tako da pusti se grupe i lakoce iste
Okej pa šta? Ako ti nije ispit, šta ćeš ići na čas bolan ne bio? Evo moj komšija isto ima predavanje u to vrijeme i gledat će tekmu na laptopu u razredu hehehe.Cartman je napisao/la:Uh yebem ti Ameriku. Na faksu za vrijeme utakmice, pa mi valja do 7 sati po Americkom vremenu probat izdrzat da ne saznam rezultat i onda pogledat tekmu na Face -6. Pitanje je hocu li izdrzat.
Kazem ti da je ispit. Boga ti kad sam toliko vremena i para potrosio za taj semestar u Americi, necu propustit ispit i dobit F radi utakmice koju mogu pogledat malo kasnije uz malo strpljenja?Pirke je napisao/la:Okej pa šta? Ako ti nije ispit, šta ćeš ići na čas bolan ne bio? Evo moj komšija isto ima predavanje u to vrijeme i gledat će tekmu na laptopu u razredu hehehe.Cartman je napisao/la:Uh yebem ti Ameriku. Na faksu za vrijeme utakmice, pa mi valja do 7 sati po Americkom vremenu probat izdrzat da ne saznam rezultat i onda pogledat tekmu na Face -6. Pitanje je hocu li izdrzat.
Ja uzeo pola slobodnog dana na poslu i pravac kod jarana. Čak mislim da skočim sa 18 sprata da ne gubim vrijeme bezze u liftu.
Vedad87 je napisao/la:Fudbalska reprezntacija Bosne i Hercegovine u miru će dočekati sutrašnji odlučujući duel za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, protiv Litvanije. Iako su naime trebali biti smješteni u hotelu Radison, na selektorov zahtjev zakupljen je čitav hotel pa igrače neće salijetati razdragani navijači.
Bravo PapeOdličan potez. Kad se samo sjetim utakmice sa Portugalom i haosa u hotelu.
Sto ga hvalis molim te? Jel mozda sto mu nije najdraza reprezentacija zemlje u kojoj zivi? Covjek ocigledno pise Bosna i Hercegovina, a ne MI. Sve je jasno. Ovu suplju djaba prosipa ovdje.kokakolas je napisao/la: Živim za dan kada večina ljudi u BiH bude razmišljala poput tebe. Ovo je reprezentacija cijele zemlje i njenih gradjana. Pozdrav za Široki!
Sad će ga optužiti da se rasipa novcem NSBiH, a ljudi u BiH gladujuVedad87 je napisao/la:Fudbalska reprezntacija Bosne i Hercegovine u miru će dočekati sutrašnji odlučujući duel za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Brazilu, protiv Litvanije. Iako su naime trebali biti smješteni u hotelu Radison, na selektorov zahtjev zakupljen je čitav hotel pa igrače neće salijetati razdragani navijači.
Bravo PapeOdličan potez. Kad se samo sjetim utakmice sa Portugalom i haosa u hotelu.
Otac jedini.Pirke je napisao/la:Čak mislim da skočim sa 18 sprata da ne gubim vrijeme bezze u liftu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.