transfemarkt jest prepravio bio na 91 mil. pa opet prepravio na 100 mil.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Jes', 100%. Stavljao je @Anonimous to ovdje. Idem sad stranicu po stranicu nazad da to nadjem :kava:Arbeloa17 je napisao/la:Inače, ne vidim neku veliku razliku između RMTV i RealMadrid.com jer oba su u službi kluba. A i uvjeren sam da ni na TV-u Reala nije bila apsolutno nikakva objava o cijeni Garetha Balea.
ma nema objave te to je 100%Arbeloa17 je napisao/la:Hajde, nađi.
Patio sam se jednu pola sata searchajući stranicu Reala i druge stranice, i nigdje nisam uspio naći. A plaho me zanima.
Evo Ustaso: http://www.realmadridbalkan.org/post109835.html#p109835" onclick="window.open(this.href);return false;Arbeloa17 je napisao/la:Hajde, nađi.
Patio sam se jednu pola sata searchajući stranicu Reala i druge stranice, i nigdje nisam uspio naći. A plaho me zanima.
Portugalac Jose Mourinho trenutno je najbolji svjetski trener.
Prema statističkoj analazi, u kojoj se u obzir uzima ama baš svaki statistički faktor, dobivene, neriješene i izbubljene utakmice, osvojeni trofeji i snaga kluba, Jose Mourinho je najbolji trener svijeta.
Sadašnji trener Chelseaja osvajao je trofeje sa svakom ekipom koju je vodio u karijeri, te je sa 14.283 bodova najuspješniji trener na svijetu.
Na drugom je mjestu penzionisani trener Bayerna Jupp Heynckes sa 13.827 bodova, dok je treći trener Atletico Madrida Diego Simeone.
Zanimljivo je da na ovoj listi nema Pepa Guardiole, ali samo iz razloga jer su u obzir uračunati rezultati iz predhodnih pet sezona, a Pep je dobar dio toga proveo na odmoru.
Jel to onaj Broz sto u debitantskoj sezoni osvoji 100 bodova i ispali najboljeg svjetskog trenera na otok ?LBJ MVP je napisao/la:Koliko je smiješna ta lista dovoljno govori Josip Broz na petom mjestu.
Ni autoru nije jasno kako je dosao do ovih brojki i na kraju tabele.Raul_64 je napisao/la:Pa da , Pep je dobar dio od zadnjih 5 sezona proveo na odmoru.
Cak cijelu jednu godinu.
Dok Tito tri jel ? no dobro
Jozo je prvi , hail Jozo..
Najbolji svjetski trener je u Bavarskoj.Korinov je napisao/la:Jel to onaj Broz sto u debitantskoj sezoni osvoji 100 bodova i ispali najboljeg svjetskog trenera na otok ?LBJ MVP je napisao/la:Koliko je smiješna ta lista dovoljno govori Josip Broz na petom mjestu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.