Sad dosao sa koncerta, fino je bilo, ali moram reci da je Hari pravi zenskaros. Nema djevojke kojoj nije prisao, sa kojom se nije slikao tokom koncerta itd. Nisam znao da je takav, al' hajd....
treba mi pjesma,grupa je iz srbije,novija pjesma,na pink music cesto bude,spot je sa njihovog koncerta,pop rock,pjevac je na koncertu u odijelu,crnom,zna li ko?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Cartman je napisao/la:Eminem me je bio zabrinuo sa onom "Berzerk", ali Bog Rapa je se vratio:
[youtube][/youtube]
Volim ovo aludiranje na stare pjesme, za nas sto ga pratimo otkaz znamo za sebe.
Preduhitri me buraz.
A ja pjesme, mozak mi syebala dok sam je skontao.
@Dzoni, vidis kralja.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.