Ovo je samo fotoshop, nije pravi zmaj.bparena je napisao/la:[youtube][/youtube]
BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
-
- Kontakt:
sutra ovako 

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
evo sad mi frendica poslala video iz Kaunasa,snimljen prije nekoliko minuta,živi haos
ispred nekog puba u centru grada,njih 30-tak pjeva,ori se sve,kaže većina pubova ista stvar

ispred nekog puba u centru grada,njih 30-tak pjeva,ori se sve,kaže većina pubova ista stvar

Ne izlazi mi utakmica iz glave.
Cak sam zaboravio da je bajram danas
Cak sam zaboravio da je bajram danas

Visca el Barça ! Mes que un club !
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Evo kako ce sutra Minhen izgledati

BH FANTOMI ORGANIZUJU: Javnu proslavu u Schwabing-u // München poslje sutrašnje BiH utakmice - čitajte i dijelite dalje ! -
- CENTRALNA PROSLAVA NAVIJACA BIH U MINHENU -
Utorak poslije utakmice pozivamo sve navijače Bosne i Hercegovine da budu dio najvećeg slavlja u Minhenu!
- DIREKTNO POSLIJE UTAKMICE -
Na Schwabing-u // Münchener Freiheit uz veliku bakljadu i OTVORENI DUPLI autobus slavimo (u slucaju pobjede, u koju ne sumnjamo) plasman na SP ...
Poslije utakmice kreće se sa Landsberger Str. 117a ispred kafića Nascosto/Jokers i Café INBAR > onda stajemo ispred Café Café na Lindwurmstr. 183 > poslije toga kupimo navijače na Stachus-u i zatim na Odeonsplatz-u > zadnja destinacija je Münchner Freiheit, gdje slavimo aBd pobjedu.
Ulaz u Bus se mora platiti 1,2,3,5 € koliko je ko u mogućnosti.
Idemo u Brazilll ...
Litvanski mediji se raspisali o našim navijačima. Opet hvalospjevi, kao u Slovačkoj. Favoriti smo, ovo ono, znaju šta ih čeka i izjava Litvanskog selektora 'nadam se da će i naši navijači doći na utakmicu, a ne samo Bosanci'
e ovo nije dezinformacija, evo vam i dokaz
http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... 7050?cf=vl" onclick="window.open(this.href);return false;

http://www.15min.lt/naujiena/sportas/fu ... 7050?cf=vl" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Tako je.sagitarius je napisao/la:dadnan je napisao/la:ja sam mislio da je tekma u 19 medjutim odem sad na fifinu stranicu i pise 20h. u cemu je frka? jel to pikaju neku drugu vremensku zonu ili
20h po njihovom vremenu, po nasem je to 19h
Inače, svi termini na stranici fifa.com predočeni su u lokalnom vremenu.
EDIT: Naletih na klix forumu na ovo

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: DukeOfWellington, dana/u 15 okt 2013, 00:09, ukupno mijenjano 1 put.
- legenda reala
- Kontakt:
Zahtjevam ban za korisnika Virtu4l jer širi dezinformacije
Inače eno i rijaset IZ naredio da se prouči dova za reprezentaciju sutra na Bajram-namazu

Inače eno i rijaset IZ naredio da se prouči dova za reprezentaciju sutra na Bajram-namazu

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
uspjelo je za Grcku 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Reis poručio Safetu - kome ba da se mi prilagođavamo napasti od prve minute.legenda reala je napisao/la:Zahtjevam ban za korisnika Virtu4l jer širi dezinformacije![]()
Inače eno i rijaset IZ naredio da se prouči dova za reprezentaciju sutra na Bajram-namazu![]()

1974---1975---1976---2001---2013---2020
- DonCorleone
- Kontakt:
Valjda ce biti kakvih hairli premija i za Muftiju naseg, valja finansirati BMW X6ticelegenda reala je napisao/la:Zahtjevam ban za korisnika Virtu4l jer širi dezinformacije![]()
Inače eno i rijaset IZ naredio da se prouči dova za reprezentaciju sutra na Bajram-namazu![]()

Zadnja izmjena: DonCorleone, dana/u 15 okt 2013, 00:19, ukupno mijenjano 1 put.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
-
- Kontakt:
Ovo me podsjeca na kupovinu oprosta od grijeha u srednjem vijekulegenda reala je napisao/la:Inače eno i rijaset IZ naredio da se prouči dova za reprezentaciju sutra na Bajram-namazu![]()
![]()

Jos jedna potvrda da ljudska glupost nema granica.
Nego sutra se historija pise, a da ne zaboravimo kako ce sutra uvece gradovi sirom BiH biti puniji nego ikad, a sela praznija nego ikad

A evo vec 2-3 dana razmisljam samo o sutrasnjoj utakmici je li i kod vas slicna situacija

I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
@bundesliga, kod mene ista situacija.
Btw, kad smo već kod dova i namaza, podsjeti me na onaj film Fetih 1453, kada su Osmanlije prije no što su kanile osvojiti tadašnji Carigrad, sadašnji Istanbul, klanjali pred pohod.
Pa i ovi naši, pred fight sa Litvancima, tako se udesilo.
Btw, kad smo već kod dova i namaza, podsjeti me na onaj film Fetih 1453, kada su Osmanlije prije no što su kanile osvojiti tadašnji Carigrad, sadašnji Istanbul, klanjali pred pohod.
Pa i ovi naši, pred fight sa Litvancima, tako se udesilo.

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
- NoName
- Kontakt:
Ne mogu prežaliti što sad nisam u Kaunasu. Mogli su vala ovaj Bajram pomjeriti za petak ili subotu.
Sent using Tapatalk2
Sent using Tapatalk2
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Kako mislis nije pravi?Goalgetter je napisao/la:Ovo je samo fotoshop, nije pravi zmaj.bparena je napisao/la:[youtube][/youtube]

btw. ko će zaspati večeras

- DonCorleone
- Kontakt:
FliX je napisao/la:Kako mislis nije pravi?Goalgetter je napisao/la:Ovo je samo fotoshop, nije pravi zmaj.bparena je napisao/la:[youtube][/youtube]

Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
- DonCorleone
- Kontakt:
Evo nas svi smo na okupu 00:26 je kod mene trenutnobazeni je napisao/la:
btw. ko će zaspati večeras

jel zdravo biti ovoliko uvjeren u pobjedu u nešto posebno ? fakat nije euforija, nisam bio nikad euforičan. Pomalo se razumijem više u fudbal od običnog laika
. Al fakat, imam nekakav osjećaj u srcu, sutra je noć bosanaca i hercegovaca 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.