Ako jeste onda dobrodosla, ako i nije djevojka opet topla dobrodoslica, jer je svaki navijac Bayerna veoma pozeljan na forumu, barem sa moje strane.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- Omerbavarac
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
Jel ovo prva djevojka koja navija za Bayern, barem otkako sam ja na forumu.
Ako jeste onda dobrodosla, ako i nije djevojka opet topla dobrodoslica, jer je svaki navijac Bayerna veoma pozeljan na forumu, barem sa moje strane.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
i prije bayern nudio lovu no bilo je nedovojno..ne znam sad kako ce biti...WindOfChange je napisao/la:. Odakle dolaze te vijesti za Bosingwu ?!Saurman je napisao/la:potecijalni igraci koji bi mogli doci u januaru Mecelder Senderos Bosingwa Sisooko Babel i Howdes iz schalkea..![]()
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- WindOfChange
- Kontakt:
. Bosingwa je bitan u Chelsea-ju - neće ga lahko dobiti, ni jeftino !Saurman je napisao/la:i prije bayern nudio lovu no bilo je nedovojno..ne znam sad kako ce biti...WindOfChange je napisao/la:. Odakle dolaze te vijesti za Bosingwu ?!Saurman je napisao/la:potecijalni igraci koji bi mogli doci u januaru Mecelder Senderos Bosingwa Sisooko Babel i Howdes iz schalkea..![]()
U jednom snu vidjeti Moskvu i Berlin, strašno ...
.. ali je velika mogucnost da ga dobijuWindOfChange je napisao/la: . Bosingwa je bitan u Chelsea-ju - neće ga lahko dobiti, ni jeftino !![]()
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'
meni je ovo iskreno glupo,Bosingva je bar kako ja znam starter u ekipi Chelsea i ne bi bilo logicno da ode iz boljeg kluba u TRENUTNO losij,Bavarci bez uvrede ali Chelsea je u ovom trenutku puno jaci klub od Bayerna pa mi ne bi bilo logicno da Bosingwa predje u Bayern,ali opet sve je moguce u fudbaluSaurman je napisao/la:i prije bayern nudio lovu no bilo je nedovojno..ne znam sad kako ce biti...WindOfChange je napisao/la:. Odakle dolaze te vijesti za Bosingwu ?!Saurman je napisao/la:potecijalni igraci koji bi mogli doci u januaru Mecelder Senderos Bosingwa Sisooko Babel i Howdes iz schalkea..![]()
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
- bistrikboy
- Kontakt:
Vjetre promjene sto boldiras postove?
Ne bi bilo lose da se napise odakle se preuzme info(nije vam valjda Nerlinger sapnuo)!
Ne bi bilo lose da se napise odakle se preuzme info(nije vam valjda Nerlinger sapnuo)!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
bayern ga treba dovesti bez obzira na cijenu....
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- el-fighter
- Kontakt:
Koliko ja znam Bosingwa neigra već duže vrijeme za Čelzi, a Ivanović se baš ustalio u prvih jedanaest. Možda je tu nastao problem, jer će sada Bosingwi biti teško da vrati mjesto u prvih jedanaest.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eh tu vidim nasu sansu.el-fighter je napisao/la:Koliko ja znam Bosingwa neigra već duže vrijeme za Čelzi, a Ivanović se baš ustalio u prvih jedanaest. Možda je tu nastao problem, jer će sada Bosingwi biti teško da vrati mjesto u prvih jedanaest.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ivanovic je javno rekao da je nezadovoljan na poziciji beka. On zeli igrati stopera. A posto Alex i Carvalho mnogo grijese u zadnje vrijeme,nece me iznenaditi to da vidim Ivanovica na poziciji stopera,a Bosingwu na boku. Tesko ce biti do njega doci.el-fighter je napisao/la:Koliko ja znam Bosingwa neigra već duže vrijeme za Čelzi, a Ivanović se baš ustalio u prvih jedanaest. Možda je tu nastao problem, jer će sada Bosingwi biti teško da vrati mjesto u prvih jedanaest.
Fc.Bayern Munchen , Stern des Sudens
- WindOfChange
- Kontakt:
. Za boldirana slova, već sam objasnila nekima . Tako da mi je mrsko opet .bistrikboy je napisao/la:Vjetre promjene sto boldiras postove?
- bistrikboy
- Kontakt:
To je protivno pravilima forumaWindOfChange je napisao/la:. Za boldirana slova, već sam objasnila nekima . Tako da mi je mrsko opet .bistrikboy je napisao/la:Vjetre promjene sto boldiras postove?
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
- WindOfChange
- Kontakt:
Senchy je napisao/la:Ivanovic je javno rekao da je nezadovoljan na poziciji beka. On zeli igrati stopera. A posto Alex i Carvalho mnogo grijese u zadnje vrijeme,nece me iznenaditi to da vidim Ivanovica na poziciji stopera,a Bosingwu na boku. Tesko ce biti do njega doci.el-fighter je napisao/la:Koliko ja znam Bosingwa neigra već duže vrijeme za Čelzi, a Ivanović se baš ustalio u prvih jedanaest. Možda je tu nastao problem, jer će sada Bosingwi biti teško da vrati mjesto u prvih jedanaest.
. U utakmicama bez Bosingwe Carlo Ancelotti je istakao da je Bosingwa veoma važan igrač , jer ga teško mjenjati na njegovoj poziciji . Baš kao i Essiena . Prema tome, ne bi mu još i to trebalo, da traži bezuspješno nekoga ko bi zamjeio Bosnigwu na boku . Teško je to ipak !![]()
Teško da Chelsea želi prodat dio svoje odbrane, tako moćne, iskreno... Jbg.pogotovo sada kada je svaki igrač vrijedan zlata u EPL-u, ovaj novogodišnji "trk" je nenormalan i svaki igrač doprinese pobjedi ili porazu... Mislim, da Ancelotti itekako misli sačuvati Bosingwu... Tako da, teško da ćete od Chelskog kupiti odbranbenog igrača... 
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
- WindOfChange
- Kontakt:
. Boldirati slova je protivno pravilima foruma ?! Uredu, hvala što si mi ukazao na to pravilo .bistrikboy je napisao/la:To je protivno pravilima forumaWindOfChange je napisao/la:. Za boldirana slova, već sam objasnila nekima . Tako da mi je mrsko opet .bistrikboy je napisao/la:Vjetre promjene sto boldiras postove?
- WindOfChange
- Kontakt:
. Gunnersu, ti to progledao drugim očima ?!GunnerS je napisao/la:Teško da Chelsea želi prodat dio svoje odbrane, tako moćne, iskreno... Jbg.pogotovo sada kada je svaki igrač vrijedan zlata u EPL-u, ovaj novogodišnji "trk" je nenormalan i svaki igrač doprinese pobjedi ili porazu... Mislim, da Ancelotti itekako misli sačuvati Bosingwu... Tako da, teško da ćete od Chelskog kupiti odbranbenog igrača...
Ja sam uvjek realan, a ako se šalim to se može skontat
Ćinjenica je da Chelski ima sigurno jedno od najboljih odbrana na svijetu i to ne treba krit ili pokušat opovrgnut...
Ćinjenica je da Chelski ima sigurno jedno od najboljih odbrana na svijetu i to ne treba krit ili pokušat opovrgnut...
- WindOfChange
- Kontakt:
. Očito, isto tako je sigurno da je Arshavin veoma kompletan kao igrač . I Fabregas je majstor, sigurno - ali eto meni Arshavin je trenutno opasniji . Iako , Fabregas bi po svojoj "historiji" sigurno prevazišao Arshavina . Dok, npr. Vidića smatram najboljim štoperom neću reći na svijetu, već tu negdje . Terry, izvrsno obavlja posao u odbrani . Dok mi je Messi neobjašnjiv na svoj način .GunnerS je napisao/la:Ja sam uvjek realan, a ako se šalim to se može skontat![]()
Mah, dobro, svaki tim ima svoje maisotre, jbg.takvi su sada veliki timovi... Vidić je ratoboran, balkanska krv i to mu je najveća vrlina
Ja govorim kao kompletna odbrana, Chelski je ima, i mislim da je nema takve na svijetu... Da su svi igrači tu negdje po kvaliteti, u samom vrhu svjetskog fudbala. Doduše, City ima dobru odbranu al, nije uigrana nit je po kvaliteti kao Chelskog...
Ja govorim kao kompletna odbrana, Chelski je ima, i mislim da je nema takve na svijetu... Da su svi igrači tu negdje po kvaliteti, u samom vrhu svjetskog fudbala. Doduše, City ima dobru odbranu al, nije uigrana nit je po kvaliteti kao Chelskog...
I kakve to veze ima sada sa Bayernom ?!
Znam da ste se zanijeli, ali ipak malo vodite racuna, gdje, sta pisete
Mlada damo (WOC), ti prvo prihvati sugestiju od @bistrikboya, pa zatim opet po starom
Tesko se odviknut, jel'da? Ali pokusaj, tebi to nije potrebno, dovoljan je nacin na koji pises...a on je jedinstven.
Znam da ste se zanijeli, ali ipak malo vodite racuna, gdje, sta pisete
Mlada damo (WOC), ti prvo prihvati sugestiju od @bistrikboya, pa zatim opet po starom
Tesko se odviknut, jel'da? Ali pokusaj, tebi to nije potrebno, dovoljan je nacin na koji pises...a on je jedinstven.
Vom Jäger zum Gejagten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.