BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
-
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Bajram serif mubarek olsun momci! Veceras smo svi JEDNO! Nema predaje, kako god zavrsila tekma, BOSNE JE BILO I BICE JE!!!!! Moramo biti slozni, samo tako cemo ostvarit san!!!!!! Zivjeli i zivjela Bosna i Hercegovina!
Kad je Džeko samlio Ramija i postigao gol kojeg je bosanskohercegovački narod najviše iščekivao u historiji, ja sam doživjela nešto što ni danas ne mogu opisati. Period do Nasrijevog diskutabilnog gola je protekao u nevjerici i traženju riječi koje će mi pomoći da shvatim nastalu situaciju. Nisam znala kako se ponašati, kako mahati rukama, šta reći, kako gledati ljude oko sebe, šta mi se to dešava pod kožom. Nisam vjerovala da je to to.
Kad je Nasri dao gol, nažalost je sve "došlo na svoje, došlo u normalu". Do tad smo bili pretplaćeni na "malo je falilo" priču. Sve mimo toga je bilo nevjerica i štetno po zdravlje, kako sam tad mislila. Priče i psovke zbog te utakmice i nesretnog penala su krenule i traju i danas.
Pobjeda nad Slovačkom je donijela sličan osjećaj, samo što nije bilo onog "malo je falilo" poslije. Tokom cijelog slavlja sam razmišljala o ovom danu i da li će mi se francuski osjećaji ponoviti, da li ću se znati ponašati kad se na kraju ispostavi da "je to to".
Nadam se da će bosanskohercegovačka srca izdržati sve večeras što će Ljiljani, Zmajevi i Pape ponuditi. Da će 15. oktobar svake godine biti praznik, ne samo ove. Nadam se da će večerašnja pobjeda (ako Bog da) biti trenutak koji će preokrenuti priču i natjerati nas da naviknemo samo na pobjede koje će preći "u normalu". Poslije ovog večeras, ništa neće biti isto.
Sretno Pape, Borče, Elvire, Tomo, Emire, Zvjezdane, Edine, Miroslave, Borise, Miraleme, Vedade, Sejade, Senade, Toni, Senijade, Zorane, Asmire, Jasmine, Ermine, Avdija, Ervine, Asmire, Edine, Harise, Izete, Elvire, Adnane.
Vjerujmo!
Kad je Nasri dao gol, nažalost je sve "došlo na svoje, došlo u normalu". Do tad smo bili pretplaćeni na "malo je falilo" priču. Sve mimo toga je bilo nevjerica i štetno po zdravlje, kako sam tad mislila. Priče i psovke zbog te utakmice i nesretnog penala su krenule i traju i danas.
Pobjeda nad Slovačkom je donijela sličan osjećaj, samo što nije bilo onog "malo je falilo" poslije. Tokom cijelog slavlja sam razmišljala o ovom danu i da li će mi se francuski osjećaji ponoviti, da li ću se znati ponašati kad se na kraju ispostavi da "je to to".
Nadam se da će bosanskohercegovačka srca izdržati sve večeras što će Ljiljani, Zmajevi i Pape ponuditi. Da će 15. oktobar svake godine biti praznik, ne samo ove. Nadam se da će večerašnja pobjeda (ako Bog da) biti trenutak koji će preokrenuti priču i natjerati nas da naviknemo samo na pobjede koje će preći "u normalu". Poslije ovog večeras, ništa neće biti isto.
Sretno Pape, Borče, Elvire, Tomo, Emire, Zvjezdane, Edine, Miroslave, Borise, Miraleme, Vedade, Sejade, Senade, Toni, Senijade, Zorane, Asmire, Jasmine, Ermine, Avdija, Ervine, Asmire, Edine, Harise, Izete, Elvire, Adnane.
Vjerujmo!
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Prošli smo sa dvojicom igrača Litvanije pješačkom pričajući, jedan igra u Izraelu drugi u Kazahstanu, zaboravih imena!
Kaže da su maksimalno motivirani i da vjeruju da mogu ostvariti dobar rezultat. Nas respektuju ali misle da su da novim selektorom i igračima puno bolji nego prije.
Nisu htjeli priznati za premije koje im Grci nude. Kažu da im je rečeno da će nas biti 4000, ja dam im rekao oko 7-8!
Pješačka je sada polupuna našim, većina kafića je okupirana, nema još pjesme, opuštena atmosfera!
Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Kaže da su maksimalno motivirani i da vjeruju da mogu ostvariti dobar rezultat. Nas respektuju ali misle da su da novim selektorom i igračima puno bolji nego prije.
Nisu htjeli priznati za premije koje im Grci nude. Kažu da im je rečeno da će nas biti 4000, ja dam im rekao oko 7-8!
Pješačka je sada polupuna našim, većina kafića je okupirana, nema još pjesme, opuštena atmosfera!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
reci im da nema nista od te ljubavi.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- fudbalerXL
- Kontakt:
Čim NIJE NEGIRAO znači postoje mutne radnje sa igračima. **** vam mater Grčku. A gdje je još sudija koji sam čuo ovdje na forumu da je več bio dio jedne sudijske afere, itd itd. Naši treba samo strpljivo i SVIH 90 minuta +, napadat na gol pa šta bude.Batko je napisao/la:Prošli smo sa dvojicom igrača Litvanije pješačkom pričajući, jedan igra u Izraelu drugi u Kazahstanu, zaboravih imena!
Još nešto EVO vam ljudi dokaz. KO da sam znao prije 2 dana sam govorio prelistajte nazad tačno da če Grci ponudit svakom igraču i još sam pogodio sumu 50.000 EUR , a treneru 100.000 EUR.
******.ba/fudbal/grci-obecali-po-50-000-eura-svakom-igracu-litvanije-ako-zaustave-bih/
Nemogu da tačno utipkam naslov jer mi blokira, snadžite se ( google )
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 15 okt 2013, 12:04, ukupno mijenjano 3 puta.
Vjerujem i ja da mogu igrati u nekoj od liga petice, ali džaba mi to kad je ralnost nešto sasvim drugo. 

Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
- Goalgetter
- Kontakt:
Ma dzaba im sve ove premije svijeta, yebacemo im majku!!!!
Sta se palite oko tih premija.Dzaba im od toga kad su jednostavno losiji od nas.
Gdje Medunjanin glumi DM jadna nam majka.

Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Goalgetter
- Kontakt:
Yebo premije covjece, pa ima li vece premije plasirati se na SP i obradovati cijelu naciju?? Imamo 10x puta vise motiva od njih da ih razbijemo, i to cemo i uciniti!
Jos jedan sat prodje.Idemoooooo 

Sta je ovo ljudi... Danas na fakultetu vec citavo jutro, a blage veze nemam o cemu profesor prica
Vec mi je od utakmice sa Lihtenstajnom samo jedno u glavi... Danasnje vece. Dizemo se iz pepela polako ali sigurno. Veceras cemo zakljuciti neki tamni period kroz koji smo prosli i po kojem nas je dosad svijet poznavao. Veceras okrecemo novi list i pisemo neku novu, svijetliju istoriju.

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- fudbalerXL
- Kontakt:
Dali ti znaš koliko je 50.000 EURGoalgetter je napisao/la:Yebo premije covjece, pa ima li vece premije plasirati se na SP i obradovati cijelu naciju?? Imamo 10x puta vise motiva od njih da ih razbijemo, i to cemo i uciniti!
Prosječni Litvanski fudbaler mora da igra par godina da bi prišparo taj novac. A još ako sjebu nas oni mislie da če im se dignut cjena, da če se lakše prodat itd. itd. ( što sve nažalost stoji ).
Onom Muhi su SIGURNO platili preko 100.000 EUR. I izdo on svoje konto ionako smo ispali.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 15 okt 2013, 12:07, ukupno mijenjano 1 put.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Mogu skupit ove pare od premije, i kupit Ibrahimovica. Onda bi mogli biti malih problemadarker10 je napisao/la:Sta se palite oko tih premija.Dzaba im od toga kad su jednostavno losiji od nas.

- fudbalerXL
- Kontakt:
Koliko su Džabe premije se je lijepo vidjelo na Muhi, kad čovjek ni iz čega u 44 min profula loptu.darker10 je napisao/la:Sta se palite oko tih premija.Dzaba im od toga kad su jednostavno losiji od nas.
- Goalgetter
- Kontakt:
Kazem ti i da su im dali i milion po svakom, mi imamo 4 Miliona razloga vise da uspijemo veceras ovaj plasmanfudbalerXL je napisao/la:Dali ti znaš koliko je 50.000 EURGoalgetter je napisao/la:Yebo premije covjece, pa ima li vece premije plasirati se na SP i obradovati cijelu naciju?? Imamo 10x puta vise motiva od njih da ih razbijemo, i to cemo i uciniti!
Prosječni Litvanski fudbaler mora da igra par godina da bi prišparo taj novac. A još ako sjebu nas oni mislie da če im se dignut cjena, da če se lakše prodat itd. itd. ( što sve nažalost stoji ).
Onom Muhi su SIGURNO platili preko 100.000 EUR. I izdo on svoje konto ionako smo ispali.

Ibrahimovic je vjeran jednoj reprezentacijiDonnie Darko je napisao/la:Mogu skupit ove pare od premije, i kupit Ibrahimovica. Onda bi mogli biti malih problemadarker10 je napisao/la:Sta se palite oko tih premija.Dzaba im od toga kad su jednostavno losiji od nas.

otkud grcima te pare. ne pišite glupost, kakve ba premije.
ako je tih 50 000 veće od našeg historijskog uspjeha, nečeg što jedan narod čeka za čitav vijek, da budemo među velikima, onda nek i pobijede. prvo i prvo i naši će dobit premije, drugo dobiće milione što se plasiraju, treće biće prva generacija koja se plasirala na SP . ako to nisu veći motivi od pišljivih 50 000 eura ne znam onda.
i plus je bajram, ne može bolje. jednostavno naša noć
ako je tih 50 000 veće od našeg historijskog uspjeha, nečeg što jedan narod čeka za čitav vijek, da budemo među velikima, onda nek i pobijede. prvo i prvo i naši će dobit premije, drugo dobiće milione što se plasiraju, treće biće prva generacija koja se plasirala na SP . ako to nisu veći motivi od pišljivih 50 000 eura ne znam onda.
i plus je bajram, ne može bolje. jednostavno naša noć
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.