FIFA 14
Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Re: FIFA 14
Kakve sad veze ima racunar sa crackom?
Svi smo probali demo i znamo na cemu mozemo igrat a ovo sto nece je do cracka.
Svi smo probali demo i znamo na cemu mozemo igrat a ovo sto nece je do cracka.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Re: AW: FIFA 14
I meni je tako crashalo i onda sam skino onaj update 2,5 gb sve normlno kad krenise crveni ali i to sam rijesio ovim novim crackom !Otelo je napisao/la:Ovo sto sam vidio je odlicno,samo me izbaci iz karijere kad sam trebao krenut prvu utakmnicu.ne_znam_ko_sam je napisao/la:I? Kakva je?Otelo je napisao/la:Pokrenuo sam ovu nosteam verziju
Metro sistem je perverzija.Dodjes do svega u dva koraka a u par minuta sam i nastimao kontrole za tastaturu.
I ja sam tako uradio i izbaciva,ako udje onda pocnu crveni a ako nema crvenih onda je ona velika lopta.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pitaj Hanniza kakav sam ja crveni dobio i zastoOtelo je napisao/la:I ja sam tako uradio i izbaciva,ako udje onda pocnu crveni a ako nema crvenih onda je ona velika lopta.

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Mogao si i ti reci a ne da cekam njegaPonos Torina je napisao/la:Pitaj Hanniza kakav sam ja crveni dobio i zastoOtelo je napisao/la:I ja sam tako uradio i izbaciva,ako udje onda pocnu crveni a ako nema crvenih onda je ona velika lopta.![]()
![]()
![]()
![]()

Inace sam nastimao sve.Nema crvenih,nema crasha.
Prebacio sam V4 crack u nosteam i onda ga pokreno preko Win7 i kao admin
- Ponos Torina
- Kontakt:
ma ja nisam ni vidio sta se desilo a on jeste

spominjao je nesto da je Jagielka nekome samar opalio

spominjao je nesto da je Jagielka nekome samar opalio

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Luda igra ako je zbog samaraPonos Torina je napisao/la:ma ja nisam ni vidio sta se desilo a on jeste![]()
![]()
spominjao je nesto da je Jagielka nekome samar opalio![]()
![]()
![]()
![]()

r58 i r60 corrupted koji ovo sad vrag jel imao ko oovi problema i jel riješio?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Skino sam i ovu nosteam verziju i nece opet. Pokrene ono play game, game settings... i kad kliknem na play pokrene origin ali nece igru 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Ne znam,probaj tu ubacit V4 crack pa onda zavrti.Unofficialpage je napisao/la:Skino sam i ovu nosteam verziju i nece opet. Pokrene ono play game, game settings... i kad kliknem na play pokrene origin ali nece igru
Inace mi i karijera radi.
Nakon 7 utakmnica sa Mainsfieldom imam 5 pobjeda i dva remija.Ispao u drugom kolu Capial One Cupa od Cardiffa.
- IlCapitano
- Kontakt:
Deinstaliraj origin.Unofficialpage je napisao/la:Skino sam i ovu nosteam verziju i nece opet. Pokrene ono play game, game settings... i kad kliknem na play pokrene origin ali nece igru
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Radi li normalno manager sa v4 Crackom ? 

Prije V4 bio mi problem sa crvenim, sad ova velika lopta, al čitam kod vecine normalno radireds123 je napisao/la:Radi li normalno manager sa v4 Crackom ?

Probaj stavit compatibility win7 i pokreni kao admin.Devi1 je napisao/la:Prije V4 bio mi problem sa crvenim, sad ova velika lopta, al čitam kod vecine normalno radireds123 je napisao/la:Radi li normalno manager sa v4 Crackom ?
Ee imam problem sa ffa 14,skinuo sam nosteam i nece mi uopce da udje u igru samo stoji na desktopu ????
jel ima netko rijesenje ?

jel ima netko rijesenje ?

To prvo i uradim i nije moglo, a skoro sam evo prebacio crack u čistu Fifu, pokrenuo novi Carreer i promjeno loptu i radi, sad šta je pomoglo ne znam, al radi barOtelo je napisao/la:Probaj stavit compatibility win7 i pokreni kao admin.Devi1 je napisao/la:Prije V4 bio mi problem sa crvenim, sad ova velika lopta, al čitam kod vecine normalno radireds123 je napisao/la:Radi li normalno manager sa v4 Crackom ?

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Tooooooooo, napokon pokreno igru. Instalirao neki bat file i radi 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Skinuo sam ovu ultimate edition Fifu,sta mi jos treba ? koji crack koji update,i koji fajlovi da ukinem bugove i ostale gluposti koje me ometaju u igranju ? moze li mi neko to sendat u inbox
hvala unaprijed

-
- Kontakt:
Eh da vas sada čujem sa kojim timom igrate, ja sam uzeo Engleski Chesterfield, zanimljivo pravo !
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Mainsfield Town.ragazzidelsud1987 je napisao/la:Eh da vas sada čujem sa kojim timom igrate, ja sam uzeo Engleski Chesterfield, zanimljivo pravo !
Ni ti jedan igrac preko 60,ekipa spora do bola a ja volim brze igrace pa da idem u kontre.
4 sam i dajem manje od gola po utakmnici al guram.Igram odlicno tactical defendig pa mi se da.
Budzed za transfere 200 K i cekam zimski rok da dovedem napadaca.
Nadam se da cu izborit prolaz u visi rang al ce biti tesko.Sezona duga a meni kadar jadan.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.