BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
vincenttan
- Kontakt:
Re: BiH - Lihtenštajn / Litvanija - BiH
SENADE jellll sigurno bio KAFETIN!!!!!!!!

neki link sa našim kometatorom.... jedino sam našao neki arapski... ajde ljudi... nemam face tv na kadrovskoj
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Koja ludara najradije bi u kakvu pecinu pobjegao ovih narednih par sati, srce ko singerica. 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
3-0 rjevamo to u prvom poluvremenu.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Donnie sad svrsava na dio sa GoT-om

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
A sta da Grci dobiju 20:0 (lupam onako, znam da je glupost, samo me zanima taj pravilnik)bvb je napisao/la:Ne. Pise da grci moraju dobiti vise bodova protiv Lihtenstajna danas nego mi protiv Litvanije danas, a razlog je, kako stoji u na kraju, ogromna gol razlika. U recenici prije fino pise da prolazimo pobjedom danas._dreamer_ je napisao/la:Da, bolji rezultat. Ali posto ce i oni osvojiti 6 bodova protiv Liechtensteina kao i mi, onda bi bolji rezultat predstavljala bolja gol razlika protiv tog tima. Na to sam mislio. No nebitno, u pravilniku jasno stoji da se gleda ukupna gol razlika. Case closed.DukeOfWellington je napisao/la: Upravo tako, bolji rezultat = bolji ishod, nema veze s gol razlikom.
Gleda se ukupna gol razlika, rečeno već milion puta.
(podrazumijeva se da Grci ne mogu imati bolju ukupnu gol razliku).
otvori facetv.ba imaju svoj stream ljudi na straniciDANTES je napisao/la:neki link sa našim kometatorom.... jedino sam našao neki arapski... ajde ljudi... nemam face tv na kadrovskoj
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
http://www.sports-x.net/p/channel2.html" onclick="window.open(this.href);return false;DANTES je napisao/la:neki link sa našim kometatorom.... jedino sam našao neki arapski... ajde ljudi... nemam face tv na kadrovskoj
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
evopropuh je napisao/la:otvori facetv.ba imaju svoj stream ljudi na straniciDANTES je napisao/la:neki link sa našim kometatorom.... jedino sam našao neki arapski... ajde ljudi... nemam face tv na kadrovskoj
http://veetle.com/index.php/channel/vie ... 722fc59c00" onclick="window.open(this.href);return false;
Hajd dobro Spaha ali VrsajevicdonCorleone1892 je napisao/la:Spaha i Vrsajevic hapsesoccerfan je napisao/la:Nikic hapsi sve redom![]()
![]()
![]()
![]()
SLOBODA NAVIJAČIMA
Hoce ovo Senad sa Marjanom komentirati?
Jos niko nije bio izvizdan na domacem stadionu

Jos niko nije bio izvizdan na domacem stadionu
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Naj zalije mi je sada sto FACE , nece prenositi vise kvalifikacije, pa ovako se radi, a ne oni nasi hebivjetrovi sa drzavne televizije sto je samo placamo uzalud!!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
- Blaszczykowski
- Kontakt:
može netko napisati sastav.
Hans J. Watzke - HEROJ, A NE ZLOČINAC!
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
BVB, Liverpool, Atletico, Basel - pozitivna strana nogometa
Buyern, PSG, Shity, Chelsky, Jube, Real M - ružna strana nogometa
Vala bas. Nek su oni i napuseni ali pozitivni. Oni tamo ko na sprovodu ili ti ga dzenazivrebac86 je napisao/la:Naj zalije mi je sada sto FACE , nece prenositi vise kvalifikacije, pa ovako se radi, a ne oni nasi hebivjetrovi sa drzavne televizije sto je samo placamo uzalud!!
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Blaszczykowski je napisao/la:može netko napisati sastav.

-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Begovic - Vrsajevic, Bicakcic, Spahic, Salihovic - Medunjanin, Pjanic, Misimovic, Lulic - Ibisevic, Dzeko.Blaszczykowski je napisao/la:može netko napisati sastav.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Elegant je napisao/la:Sretno nam svima !
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
AjsKjub je napisao/la:Elegant je napisao/la:Sretno nam svima !![]()
![]()
Baraz brateSamoZeljo je napisao/la: A sta da Grci dobiju 20:0 (lupam onako, znam da je glupost, samo me zanima taj pravilnik)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.