Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Fudbaler ohladi malo, glava me zaboli.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dzeko mrdni guzicom sutra ovo je jedna utakmica karta za SP (Litvanija) nema ponovo.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
AahahahaTuti je napisao/la:Dzeko mrdni guzicom sutra ovo je jedna utakmica karta za SP (Litvanija) nema ponovo.
Danas ce Dzeko da svoje ime upise u historiju reprezentacije Bosne i Hercegovine tako sto ce nas odvesti na svijetsko prvenstvo sa svoje 2-3 gola. 

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Insallah , Amin bice ovo dan za pamcenje kako za Dzeku tako i za nas ,pobijeda i samo pobijeda !!soccerfan je napisao/la:Danas ce Dzeko da svoje ime upise u historiju reprezentacije Bosne i Hercegovine tako sto ce nas odvesti na svijetsko prvenstvo sa svoje 2-3 gola.
http://www.fifa.com/worldcup/preliminar ... odule_news" onclick="window.open(this.href);return false;

Ne može FIFA bez nasThe stat
17 – The number of goals struck since the start of qualifying by Bosnia-Herzegovina duo Edin Dzeko and Vedad Ibisevic, who together have been averaging close to two goals a game. Dzeko has fired in ten on the road to Brazil 2014 to take his international total to 33 in 57 matches, while Ibisevic has 18 in 47 after adding seven so far during the current campaign.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- fudbalerXL
- Kontakt:
Džekson če igrat danas jako dobro, kao protiv Francuza u Parizu !!
Samo ga kakva povreda ( nedo bog ) može zaustavit.
Samo ga kakva povreda ( nedo bog ) može zaustavit.
Sta je smijesno ?grgr je napisao/la:AahahahaTuti je napisao/la:Dzeko mrdni guzicom sutra ovo je jedna utakmica karta za SP (Litvanija) nema ponovo.
Vuce se na terenu, totalno van..nikakav presing a dok se u M.City bori, trci doduse.. istina izgleda mu je lakse jer igra 20min.
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
Ne provaljujte se. Svi bi fol nesto da budu cool.
Ako se iko borio za reprezentaciju to je Edin Dzeko.
Ne s*rite vise, bar za ove mubarek dane.
Ako se iko borio za reprezentaciju to je Edin Dzeko.
Ne s*rite vise, bar za ove mubarek dane.
Hvala Bogu! Hvala Edine! Hvala Vedo! Hvala Pjana! Hvala Pape! Hvala Bosno!!!
Džekin gol !
“I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball; I have the ball, I pass the ball.”
-
- Kontakt:
Al kad bi se zaje......, sreća mu je pa je uspio asistirat, inače poprilično ne zainteresovan večeras.Korinov je napisao/la:Džekin gol !
VEDI svaka čast.
Više nije ni bitno. Bitno je da smo svi skupa prosli!
- fudbalerXL
- Kontakt:
Danas sam išao na city-ev forum bluemoon. Pa bi zamolio ako ima neko da je dobar sa engleskim da mi pomogne. Ja sam što se toga tiče tako tako
. Mozete otiči i pogledat.
NE mogu da vjerujem šta sam tamo procitao prije 1 sat. Ima jedan koji se predstavlja kao Bosanac sa nickom KANOVIC. Ne mogu da vjerujem kakve bljuvotine on priča. Danas je napisao da je DŽeko bio NAJGORI na današnjoj tekmi. Ta mu je udarilo u glavu jer ga novi trener ( od City-a ) kao hvali i da se zato NIŠTA ne trudi ni za City ni za nas. Kao on si jadan izgizo sve nokte kako je danas slavio ( našu pobjedu ) i predlaže da Džeku zacementiraju na klupi. Da nije ni blizu dobar da igra za City ???? I naravno onih par engleza ( koji pljuju po njemu godinama ) koji to čitaju jedva dočekali kao oni se slažu. Fujjjjjjjjjjj !!!!
Tako da bi vas zamolio ako neko rastura engleski da bar zaustave to lažnog bosanca.

NE mogu da vjerujem šta sam tamo procitao prije 1 sat. Ima jedan koji se predstavlja kao Bosanac sa nickom KANOVIC. Ne mogu da vjerujem kakve bljuvotine on priča. Danas je napisao da je DŽeko bio NAJGORI na današnjoj tekmi. Ta mu je udarilo u glavu jer ga novi trener ( od City-a ) kao hvali i da se zato NIŠTA ne trudi ni za City ni za nas. Kao on si jadan izgizo sve nokte kako je danas slavio ( našu pobjedu ) i predlaže da Džeku zacementiraju na klupi. Da nije ni blizu dobar da igra za City ???? I naravno onih par engleza ( koji pljuju po njemu godinama ) koji to čitaju jedva dočekali kao oni se slažu. Fujjjjjjjjjjj !!!!
Tako da bi vas zamolio ako neko rastura engleski da bar zaustave to lažnog bosanca.
veliki igrac i jos veci covjek..Bravo Dzeko ljudino i majstore..Ponosu ove drzave..
- hule_barca
- Kontakt:
On izgleda stvarno nema snage da igra utakmicu do kraja u nekom dobrom ritmu. Umjesto da u ovim godinama puca od snage, meni se čini da on te snage za mečeve ima sve manje i manje. Da li je to do Amre, ne znam, ali je evidentno da nešto ne štima po tom pitanju. Za njega su samo treneri tipa Magatha. Što se tiče večerašnje tekme, solidan, ali kao "glavna zvijezda" očekujem od njega mnogo veće zalaganje. Pa jbt Lulić ode napadati golmana u 85' a Džeku nisam zapazio da je napravio konkretan sprint.
Mes Que Un Club
- fudbalerXL
- Kontakt:
Ma slažem se apsolutno. Treba nač nekog svog kondicijskog trenera ali jakog. A gdje če dalje od prijatelja mu Ćatiča, da ga malo izdribla. Je mislim da je to njegov glavni problem. Mislim da zbog manjka kondicije ne trči toliko nego se čuva za 4,5 sprintova. Pa izgleda pasivan. Jednostavno ne mogu da vjerujem to što mnogi pričaju kao **** se njemu, slava udarila u glavu itd itd. To je 100 % manjak kondicije. Samo svejedno kako nije sramota tog KANOVIC-a da pljuje po svom narodu kao on je samo za klupe itd. itd. Čovjek piše na bluemoon-u da je Džeko bio danas najlošiji ??hule_barca je napisao/la:On izgleda stvarno nema snage da igra utakmicu do kraja u nekom dobrom ritmu. Umjesto da u ovim godinama puca od snage, meni se čini da on te snage za mečeve ima sve manje i manje. Da li je to do Amre, ne znam, ali je evidentno da nešto ne štima po tom pitanju. Za njega su samo treneri tipa Magatha. Što se tiče večerašnje tekme, solidan, ali kao "glavna zvijezda" očekujem od njega mnogo veće zalaganje. Pa jbt Lulić ode napadati golmana u 85' a Džeku nisam zapazio da je napravio konkretan sprint.
Ja jednostavno ne želim da vjerujem da je TIP Bosanac.
Ovaj gol Vedada ce ostati zapamcen kao istorisjki. Najveci i najvazniji. Mozda u Brazilu padne jos vazniji ali sad za sad je ovaj. Ipak ne treba zaboraviti, najveci dio posla je odradio Edin Dzeko.
Kako fino uleti lijevo, oslobodi se protivnickog igraca i plasira odlicnu loptu do Vede, koji je odlicno zavrsio akciju i to bi bilo to. Brazil!
EDINE HVALA!
(ne smarajte vise)
Kako fino uleti lijevo, oslobodi se protivnickog igraca i plasira odlicnu loptu do Vede, koji je odlicno zavrsio akciju i to bi bilo to. Brazil!

EDINE HVALA!
(ne smarajte vise)
Potegao kad je bilo najvaznije. Pokazao muda kad je bilo najvanzije. Hvala ti Edine za sve.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 12 gostiju.