SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Nevjerovatno kako lako prolaze kvalifikacije.
Nismo ni svjesni šta smo postigli, i kakve će ovo pozitivne efekte izazvati u našoj lijepoj RBiH

- badblueboylivno
- Kontakt:
P.S. Molim Legeu da Papetu sredi modernu trenirku i jaknu za SP ili da mu Savez nabavi odijelo sa motivima našeg Saveza.
Necemo nositi Legeu na SP, pa ce Pape imati moderniji suskavacbadblueboylivno je napisao/la:Konačno!![]()
![]()
P.S. Molim Legeu da Papetu sredi modernu trenirku i jaknu za SP ili da mu Savez nabavi odijelo sa motivima našeg Saveza.
Neuobicajene se stvari desavaju: mi idemo na veliko takmicenje, a Legee na njemu nece biti, da mi je neko nekad govorio da bi moglo ovako biti, ubio bih ga
Sent from my ST23i using Tapatalk
Kapiten Blue Traina
- badblueboylivno
- Kontakt:
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Neće nas više Legea oblačiti, uskoro im ističe ugovor. Adidas i Nike su u igri.badblueboylivno je napisao/la:Pojasni, nisam baš unutra jer me je satrao Popis kroz zadnjih mjesec dana.
Kazu upuceniji u desavanja oko Saveza da ugovor s Legeom istice u maju, SP je u junu, a znas i sam u cemu Pape mora biti na utakmicibadblueboylivno je napisao/la:Pojasni, nisam baš unutra jer me je satrao Popis kroz zadnjih mjesec dana.
Zakljucak: ako promijenimo dobavljaca, i suskavac ce biti moderniji
Sent from my ST23i using Tapatalk
Kapiten Blue Traina
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Pa legea ima ugovor do prvenstva, ne ukljucuje i prvenstvo. Tako da bi trebali dobiti dobru ponudu.badblueboylivno je napisao/la:Pojasni, nisam baš unutra jer me je satrao Popis kroz zadnjih mjesec dana.
- badblueboylivno
- Kontakt:
To je još jedna odlična vijest!
Sta je Dzeki na ruci? Neke naljepnice.Virtu4l je napisao/la:Hajd' što se tuširao, nego mu dali i majicu![]()
A kod Ibrage je sat i tetovaža
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- HazardEden
- Kontakt:
Bojim se ako Pape šuškavac promjeni da nas sreća napusti
Jel' i Gringa?FA7 je napisao/la:konacno, nakon one utakmice protiv danske i ona dva baraza............ bilo je vrijemeVOLIM VAS SVE
Virtu4l je napisao/la:Jel' i Gringa?FA7 je napisao/la:konacno, nakon one utakmice protiv danske i ona dva baraza............ bilo je vrijemeVOLIM VAS SVE
posebno njega
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Alucard, Atlanta, Blackwargreymon, Bosna2026, Bosnjo22, CHR, Confiance, DeeWa, dena24, DjaniTarik, DoktorXabaras, Elrond, gh0stHZ, Goalgetter, GrbavicaHrammm, Hajdeee, Homelander, invincible1921, JimmyPage, Jurica95, Kapetan, Kaunas, Lokomotifa, marlostanf1eld, nebeskasila, onajlikk, Pact1921, rossonero85, SanaBosna, Scholl, Shevko, Sheyi, signalidunapark, smajke, soccerfan, StevieG8, Tihi, tuzlanskinacin, VensanKasel, zaostrog i 305 gostiju.