Gringo se voza s avionom po aerodromu i sadElegant je napisao/la:Gringo vrati se sve ti je oprosteno.
Safet Sušić - Pape
- HazardEden
- Kontakt:
Re: Safet Sušić - Pape
Kak bi @Gringec jufka rekel,''Safet Susic propast BIH fudbala'' 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Priznaj da ga je spustio samo tako, na retrovizore.HazardEden je napisao/la:Gringo se voza s avionom po aerodromu i sadElegant je napisao/la:Gringo vrati se sve ti je oprosteno.![]()
Lero ga po pisti.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
- tyler durden
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Gringo vrati se sve ti je oprosteno.
Nevjerovatno kako je miran Susic. 
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Cova je za razliku od nasih reprezentativaca vec dva puta bio na svjetskom prvenstvu kao igrac.Tako da mu uslo u krvCartman je napisao/la:Nevjerovatno kako je miran Susic.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
kakav pacenikxavi26 je napisao/la:i veceras se vidjelon da je susic nas daleko najlosiji igrac, ali dobro, prvi smo u grupi i samo je to bitno, uzivajmo svi zajedno..
nema potpisa
Rekao sam vec @havi je to :mrgreen:Rijec pacenik je za njega epitet.Mada ima ih jos par,ali ko ribe na suhom koprcaju se se.Dok se ne splahnu.Admir_Sa je napisao/la:kakav pacenikxavi26 je napisao/la:i veceras se vidjelon da je susic nas daleko najlosiji igrac, ali dobro, prvi smo u grupi i samo je to bitno, uzivajmo svi zajedno..
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Pape je bio nervozniji od svih igrača i navijača naše reprezentacije. Moglo se to primijetiti kod poništenog gola Lulića.
Mi smo ovo zaslužili, što jest jest.
Što se tiče Papeta - svaka čast. I dalje on uči. Greške su (naravno) prisutne, al' nekako se to na kraju ispravi.
I, mislim da nema navijača BiH koji nije želio plasman u Brazil. Gringo možda ne voli (blago rečeno) Papeta, al' sigurno da voli reprezentaciju. To ko nije primijetio u njegovim postovima, taj je slijep. Zato i ne vidim potrebu da se napada čovjek iz sveg oružja. Barem ne kada je u pitanju plasman u Brazil.
Pape, hvala ti. Što se mene tiče možemo izgubiti sve tri utakmice u Brazilu. Bitno je da smo ovjerili plasman na SP, a kako ćemo tamo izgledati, to je druga priča. Sigurno će tu biti nekih promjena, biće novih pozivnica, vjerovatno ćemo se oprostiti od nekih igrača... No, do Brazila je ostalo puno i neću da trčim pred rudo. Trenutno ću da slavim najveći uspjeh našeg reprezentativnog fudbala
Mi smo ovo zaslužili, što jest jest.
Što se tiče Papeta - svaka čast. I dalje on uči. Greške su (naravno) prisutne, al' nekako se to na kraju ispravi.
I, mislim da nema navijača BiH koji nije želio plasman u Brazil. Gringo možda ne voli (blago rečeno) Papeta, al' sigurno da voli reprezentaciju. To ko nije primijetio u njegovim postovima, taj je slijep. Zato i ne vidim potrebu da se napada čovjek iz sveg oružja. Barem ne kada je u pitanju plasman u Brazil.
Pape, hvala ti. Što se mene tiče možemo izgubiti sve tri utakmice u Brazilu. Bitno je da smo ovjerili plasman na SP, a kako ćemo tamo izgledati, to je druga priča. Sigurno će tu biti nekih promjena, biće novih pozivnica, vjerovatno ćemo se oprostiti od nekih igrača... No, do Brazila je ostalo puno i neću da trčim pred rudo. Trenutno ću da slavim najveći uspjeh našeg reprezentativnog fudbala
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Samo da pozdravim sve koji su od početka podržavali i vjerovali u najboljeg selektora BiH svih vremena.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: RiNo, dana/u 16 okt 2013, 13:18, ukupno mijenjano 1 put.
100% sportski i krajnje opušten potpis
Cartman je napisao/la:Nevjerovatno kako je miran Susic.

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Sta ti ba meni imas oprastati?Elegant je napisao/la:Gringo vrati se sve ti je oprosteno.
Hebo te sajo u dupe unistio nas je, hebavao si mu mater do 68 minute kao i svako normalan i sad ti nesta ovda burecis, kao ti neki opunomocenik pa imas pravo da kenjas nesto...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne kontam kako moze ostati ovako hladan
.
Hvala selektoru, nisam miljenik Papeta, imao je svojih gresaka, ali naravno, i dobrih stvari. Ako je trener zasluzan za neuspjeh, onda je itekako zasluzan i uspjeh, a mi smo upravo ostvarili najbolji rezultat u historiji BiH nogometa, i to je ogromna zasluga Safeta Susica.
Idemo u BRAZIL!
Hvala selektoru, nisam miljenik Papeta, imao je svojih gresaka, ali naravno, i dobrih stvari. Ako je trener zasluzan za neuspjeh, onda je itekako zasluzan i uspjeh, a mi smo upravo ostvarili najbolji rezultat u historiji BiH nogometa, i to je ogromna zasluga Safeta Susica.
Idemo u BRAZIL!
na kraju najveca papetova greska je bila u prijateljskoj utakmici 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
25 bodova, jedna igubljena i remi. Direktan plasman. O čemu pričaju sitne duše?
glupost za hrabre je sebičan lijek
a tek nepozivanje worldclass igraca iz ceške i izraelske lige, to je po meni puno važnije od ovog ocekivanog uspjeha, kojeg bi komotno pola foruma moglo uraditiLenBias je napisao/la:na kraju najveca papetova greska je bila u prijateljskoj utakmici
nema potpisa
ko prvo, ne koprcam se jer od mene malo ko da je sretniji, ko drugo ja imam pravo na svoje misljenje, a moje misljenje dijeli toliko drugih ljudi koji nesto znaju od nogometa, a trece, vi koji ste toliko zaludjeni susicem ne vidite dalje od nosa...harishp je napisao/la:Rekao sam vec @havi je to :mrgreen:Rijec pacenik je za njega epitet.Mada ima ih jos par,ali ko ribe na suhom koprcaju se se.Dok se ne splahnu.Admir_Sa je napisao/la:kakav pacenikxavi26 je napisao/la:i veceras se vidjelon da je susic nas daleko najlosiji igrac, ali dobro, prvi smo u grupi i samo je to bitno, uzivajmo svi zajedno..
Volim te Bosno!!!
DA PONOVIMOOtelo je napisao/la: SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSICSAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC SAFET SUSIC
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Iako je bilo trenutaka u ove cetiri godine kada je zasluzio kritike, sinoc se Susic ipak zlatnim slovima upisao u historiju Bosne i Hercegovine.
Sada se pred njim nalazi dosta tezak posao do pocetka SP-a, jer treba:
1. rezervisati smjestaj gdje ce biti smjesteni nasi igraci - a to treba biti neko mirno mjesto gdje nece imati previse doticaja sa navijacima
2. u slobodnim FIFA-inim terminima odabrati kvalitetne protivnike za ugiravanje odredjenih formacija
3. pokusati pronaci nove igrace koji ce zakrpiti nedostatke u nasem sastavu - kao npr. Kolasinac
itd itd.
Dobro je rekao sinoc onaj novinar na BHT-u:
Do SP-a je jos ostalo 7 mjeseci, a to je za Susica malo i mnogo vremena.
Sada se pred njim nalazi dosta tezak posao do pocetka SP-a, jer treba:
1. rezervisati smjestaj gdje ce biti smjesteni nasi igraci - a to treba biti neko mirno mjesto gdje nece imati previse doticaja sa navijacima
2. u slobodnim FIFA-inim terminima odabrati kvalitetne protivnike za ugiravanje odredjenih formacija
3. pokusati pronaci nove igrace koji ce zakrpiti nedostatke u nasem sastavu - kao npr. Kolasinac
itd itd.
Dobro je rekao sinoc onaj novinar na BHT-u:
Do SP-a je jos ostalo 7 mjeseci, a to je za Susica malo i mnogo vremena.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.