Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

AzRimiRzA
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la AzRimiRzA » 16 okt 2013, 03:17

Poserem se na blumun.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 okt 2013, 03:17

Definitivno nas najveci igrac.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 16 okt 2013, 03:19

AzRimiRzA je napisao/la:Poserem se na blumun.
meni zanimljivo i kad dobro odigra oni traze mane i razloge da sto vise pljuju
Unico amore sei!
❤️🖤

amko27
Kontakt:

Post Postao/la amko27 » 16 okt 2013, 03:21

Ne treba mu vala ovo vodanje oca s reprezentacijom, al eto. Pocasni krug s igracima, putovanje s reprezentacijom, onda ispred vjecne vatre, pola igraca nije moglo doci d oograde njegov otac se gura. Nesto mi je to bilo odvratno. Generalno dosta ovih putuje s reprezentacijom kojima tu nije mjesto.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 16 okt 2013, 03:24

amko27 je napisao/la:Ne treba mu vala ovo vodanje oca s reprezentacijom, al eto. Pocasni krug s igracima, putovanje s reprezentacijom, onda ispred vjecne vatre, pola igraca nije moglo doci d oograde njegov otac se gura. Nesto mi je to bilo odvratno. Generalno dosta ovih putuje s reprezentacijom kojima tu nije mjesto.
Mogu misliti kakvih je sve faca bilo u avionu ,jos je avion bio veliki hehe.

pirotehnik
Kontakt:

Post Postao/la pirotehnik » 16 okt 2013, 08:00

terabajt je napisao/la:Definitivno nas najveci igrac.
A nije baš, u Begsonu ima 1.96 metra. :mrgreen:
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 16 okt 2013, 11:51

pirotehnik je napisao/la:
terabajt je napisao/la:Definitivno nas najveci igrac.
A nije baš, u Begsonu ima 1.96 metra. :mrgreen:
Begović ko otac među njima, veći za glavu od svih :lol:

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 okt 2013, 13:20

AjsKjub je napisao/la:dzaba kad opet ovi na bluemoonu nisu zadovoljni
Koga boli qurac za bluemoon, važno je da Edin napravio potez utakmice. 8-)
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 16 okt 2013, 13:22

zar vas ima jos koji pisete negativno o dzekinim igrama u reprezentaciji? :lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 16 okt 2013, 13:22

Na zalost mnogih, Vedo je uradio potez utakmice 8-)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 okt 2013, 13:23

Vedi nije bilo teško poslati loptu sa 1m na prazan gol, Edin je obavio lavovski dio posla.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

EnzoFerrari
Kontakt:

Post Postao/la EnzoFerrari » 16 okt 2013, 13:27

Zna to Inzaghi najbolje, Dzeko se samo oduzio za upropasteni gol Vedada u prvom poluvremenu, Vedo pokazao kako se radi a Pjanić svima objasnio sta je srce. :D 8-)
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★★★

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 16 okt 2013, 13:44

Nije istina.
Džeko je najzaslužniji za gol. Pobjegao je svom čuvaru i asistirao. To je 80 % posla. ALi mi je drago da je Vedo ponio slavu jer je to zaslužijo ( poslje one teške povrede se vidi da igra sa bolovima u koljenu ali ipak stišče zube i bori se - da se nije povrjedio nebo bi bilo granica odnosno Bayern )
A što se tiče bluemoon-a-. Skoro 90 % posto Bosanaca su nogirali, banirali za najmanje prijestupe. Ostali su ovi Bosanci ala Kanovic koji 50 % pljuju po Dzeki a ostalih 50 % kao glume Bosance.
Ljudi moji tamo ima 20 tak ljudi koji govore največe gadosti o čovjeku koji nebi ni ponavljao , a moderatori to dozvoljavaju. Kako Bluemoon nije važan kad ga čitaju njihovi treneri, igrači i najmanje 50 % navijača koji idu na utakmice. PA sa tim se utiče na javno mijenje. Evo sad imaju tread o utakmici sa West Hamom i SVI govore kako bi trebao igrat samo Negredo protiv CSKA isto. Ako ko slučajno spomene Džeku počnu pitanja priče kao on je sigurno Bosanac itd.. ??. Govore da je 4 napadač kluba, svi žele da ga Jovetić pretekne kojeg hvala na sav glas. Da ne govorim da ima par nacionalista iz ovih naših prostora koji glume engleze. SLični ovom Tuti-ju na ovom forumu ali punooooooo više pljuju. Užas !!. Ajde nek se skupi 5 momaka i nek ispričaju istinu o Džeksonu, pa za to vam treba pola sata. Važnije vam je to miljardu puta nego klikanje prije utakmice ko će kao biti prvi strijelac kvalifikacija ????

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 okt 2013, 14:37

amko27 je napisao/la:Ne treba mu vala ovo vodanje oca s reprezentacijom, al eto. Pocasni krug s igracima, putovanje s reprezentacijom, onda ispred vjecne vatre, pola igraca nije moglo doci d oograde njegov otac se gura. Nesto mi je to bilo odvratno. Generalno dosta ovih putuje s reprezentacijom kojima tu nije mjesto.
Ma neka voda Amru ako hoce, vazno je da je igrao odlicno cijele kvalifikacije.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 okt 2013, 16:11

ja ne znam sta mu je bilo jucer, prvi put od kako pratim reprezentaciju da me iznervirao do te mjere da sam mu je.ao sve po spisku...utakmica NULA, ne mogu da vjerujem da je onako zakazao u ovako bitnoj tekmi....isto kao i Vedo, ne znas koji je bio gori do gola :?

ali eto tu do izrazaja dolazi Dzekina klasa, iz onako ocajne individualne utakmice opet je izvukao potez koji je rijesio sve i donio nam Brazil.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 okt 2013, 16:20

Ne znam šta je sa njim. Ne računajući onaj prodor kod asistencije (više na snagu nego na umijeće ali otom potom)
čovjek zadnje četiri utakmice nije pokazao ništa. Lihtenštajn ne moramo eto ni ubrajati oni su amateri, a i tu me iznervirao kada se u onom duelu baci u kaznenom kao da ga je Lihtenštajnac pokosio, a čovjek normalno u duel ušao. Sve više glumi zvijezdu na terenu. Dvomeč protiv Slovaka, strašno :evil:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 16 okt 2013, 16:41

FaraonTM je napisao/la:Ne znam šta je sa njim. Ne računajući onaj prodor kod asistencije (više na snagu nego na umijeće ali otom potom)
čovjek zadnje četiri utakmice nije pokazao ništa. Lihtenštajn ne moramo eto ni ubrajati oni su amateri, a i tu me iznervirao kada se u onom duelu baci u kaznenom kao da ga je Lihtenštajnac pokosio, a čovjek normalno u duel ušao. Sve više glumi zvijezdu na terenu. Dvomeč protiv Slovaka, strašno :evil:
Pa on i jest zvijezda. Svi veliki igrači se pazi povreda. Pogledaj tvog Balotellija itd. itd. Nije to problem. Problem njegove lične forme i to što pojedine ovdje smeta je zbog igranja svake 2 utakmice , a od sada može biti i gore. Pa on nije neki junior da igra svaku 2,3. Nemože čovjek dostič formu na taj način posebno napadač. Nebi ni van Persie, Benzema ili Cavanni da igraju svaku 2. Kakav daje, da je prešao prije 3 mjeseca u Chelsea sad bi bio standardan ( a ne 4 napadač, kako mu u city-u tepaju ). A Mourinho je prvo njega želio i Schurrlea. Da ne govorim o manjim klubovima.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 okt 2013, 16:53

fudbalerXL je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:Ne znam šta je sa njim. Ne računajući onaj prodor kod asistencije (više na snagu nego na umijeće ali otom potom)
Pa on i jest zvijezda. Svi veliki igrači se pazi povreda. Pogledaj tvog Balotellija itd. itd. Nije to problem. Problem njegove lične forme i to što pojedine ovdje smeta je zbog igranja svake 2 utakmice , a od sada može biti i gore. Pa on nije neki junior da igra svaku 2,3. Nemože čovjek dostič formu na taj način posebno napadač. Nebi ni van Persie, Benzema ili Cavanni da igraju svaku 2. Kakav daje, da je prešao prije 3 mjeseca u Chelsea sad bi bio standardan ( a ne 4 napadač, kako mu u city-u tepaju ). A Mourinho je prvo njega želio i Schurrlea. Da ne govorim o manjim klubovima.
Zvijezda je i Ibrahimović pa sam vodi Švedsku na prvenstva. Zvijezda je i Falcao pa osigura gotovo sam Kolumbiji SP, mogao bih tako nabrajati do sutra. Paze se oni povreda, uredu ali mora li se on paziti povrede u možda najvažnijoj utakmici njegove karijere? Balotelli i da se povrijedi ima ga ko zamjeniti (u Italiji) a i vjerujem da se trudi ako je u pitanju utakmica koja će donijeti veliku sreću njegovoj naciji, premijerni odlazak na SP , ustvari ja ne mogu gledati isto na Džeku i Balotellija. Meni je Milan/Balotelli drag ali srce mi kuca za BiH i naravno da ću više kritikovati Edina nego njega. Mislim i sam se čudim zašto ne igra u City-u. Pa kako će igrati kad je totalno indisponiran i nezainteresovan.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

fudbalerXL
Kontakt:

Post Postao/la fudbalerXL » 16 okt 2013, 17:21

FaraonTM je napisao/la:
fudbalerXL je napisao/la:
Zvijezda je i Ibrahimović pa sam vodi Švedsku na prvenstva. Zvijezda je i Falcao pa osigura gotovo sam Kolumbiji SP, mogao bih tako nabrajati do sutra. Paze se oni povreda, uredu ali mora li se on paziti povrede u možda najvažnijoj utakmici njegove karijere? Balotelli i da se povrijedi ima ga ko zamjeniti (u Italiji) a i vjerujem da se trudi ako je u pitanju utakmica koja će donijeti veliku sreću njegovoj naciji, premijerni odlazak na SP , ustvari ja ne mogu gledati isto na Džeku i Balotellija. Meni je Milan/Balotelli drag ali srce mi kuca za BiH i naravno da ću više kritikovati Edina nego njega. Mislim i sam se čudim zašto ne igra u City-u. Pa kako će igrati kad je totalno indisponiran i nezainteresovan.
Čovjek je neindisponiran jer pored sebe ima:

Aguera - najboljeg napadače Argentine
Negreda - Španca koji se jako bori i koji je okružen samim špancima,argentincima u klubu
Jovetića - jednog od največih zvijezda u Italiji kojeg su željeli baš svi klubovi tamo kao i Milan u kojem bi bio 10000 % jedan od glavnih igrača

Balotelli praktično nema konkurencije na svojoj poziciji. Igra non stop. Trpa te svoje jedanasterce i boli ga ****.
Dzeko nema niti broj utakmica, niti okruženje povoljno da bi razvio konstantnost. Najbolji primjer ti je da je Dzeko dao 4 x puta više golova nego Balo zadnju sezonu njihovu. Ali Balo odigro pametno i sad je car !! Prestigo ga čovjek al za zelenim ( managerskim ) stolom. Da hoče onog Balonju izbacit ko što su govorili i kupit Džeku Milan. **** pare jednom se živi. ( samo neče moč uvalit Balonju nikome. U ITA nema niko toliko love, a englezi ga mrze, Barca i Real ne trebaju nažalost ostarit če Balonja u Milanu, a Džeko nece dosanjat svoj san :( ).

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 okt 2013, 17:58

To je druga stvar. Ako nije dovoljno dobar za City neka se malo odrekne plate i ode u neki klub gdje nema konkurencije. Jer čovjek igra evo sad će u januaru tri godine za City, nikada se nije ustalio u prvu postavu. Bio problem engleski stil fudbala, pa Mancini, pa evo sad jaka konkurencija. Jednostavno onda tražimo dlaku u jajetu, a Edin izgleda polako posustaje u borbi.

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: torbica i 39 gostiju.