Rado bi te, rado bi te mi,DesimaL je napisao/la:Ides Rado![]()
rado bi te, rado u Brazil poveli

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Rado bi te, rado bi te mi,DesimaL je napisao/la:Ides Rado![]()
bvb je napisao/la:Zalosno.
A Boga mi pribojavao sam se ovoga, neki lik (iz "Udruzenje Krajisnika" ili tako nesto) prije tekme na faceTV je pricao kako je opasno voziti i upozorio sve koji voze.
ubacio drugu loptu u terensoxx je napisao/la:Sto ibricic dobi zuti sinoc ?
Naravno da nije, ali njihovim roditeljima ce to biti najmrza tekmavincenttan je napisao/la:uz duzno postovanje i zalost prema tragediji koja se desila, repka nije nista krivaUnofficialpage je napisao/la:Stvarno tuzna vijest, ne znam sta je razlog toga. Da l isu se napili i ludovali na cesti, sto je vrlo moguce, nije bitno.
Roditeljima, obitelji ovih momaka je rep. BiH omrzla![]()
svaku noc se ovakvo nesto desi... razlozi su razni i bilo bi neukusno ulaziti u analize zasto... mozda nisu krivi (kriv) mozda jesu .. mozda...
meni je i dalje samo jedno u glavi
BRAZIL, VEDO, VJEČNA VATRA... MALO SIMBOLIKE JE SINOC BILO
PREDD VJECNOM VATROM SU SLAVILI MOMCI KOJI CE VJECNO DA OSTANU UPISANI ZLATNIM SLOVIMA NASE HISTORIJE...
EDIT: Obrisacu sliku, nedaj boze da zabunom neciju postavim.mostar_mo je napisao/la:bvb je napisao/la:Zalosno.
A Boga mi pribojavao sam se ovoga, neki lik (iz "Udruzenje Krajisnika" ili tako nesto) prije tekme na faceTV je pricao kako je opasno voziti i upozorio sve koji voze.
nije valjda to taj lik , predjednik udruzenja ljuti krajisnici ?? gledao sam tu njegovu izjavu sa ulica Kaunasa pred utakmicu...
+1 Dobro si to srocio.LenBias je napisao/la:i sad gledas ovaj snimak na face tv i opet places, suze same idu, osjecas se ko zadnji kreten al nenormalno sretan kreten
Stradali mladići su imali 23, 25 i 27 godina ... jedan od 26 je prezivio ali u teskom stanju
Goalgetter je napisao/la:
EDIT: Obrisacu sliku, nedaj boze da zabunom neciju postavim.
Sabur i sucut familiji.Strasno.storm_raider je napisao/la:Boze dragi...terabajt je napisao/la:Strasno![]()
nisam mislio da je taj, nego sam samo rekao da je on upozoravao na opasnost u voznji.mostar_mo je napisao/la:nije valjda to taj lik , predjednik udruzenja ljuti krajisnici ?? gledao sam tu njegovu izjavu sa ulica Kaunasa pred utakmicu...bvb je napisao/la:Zalosno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.