Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

bosanac723
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la bosanac723 » 29 dec 2009, 05:08

Tarik14 je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
Tarik14 je napisao/la:
Kako to, pa i do sada je odlicno branio. :P
Reci mi gdje gledas utakmice Istanbul BB-a? Valjda ih gledas kad govoris da odlicno brani?
Gledao sam utakmice Istanbulu BB kada su igrali protiv Galatasaraya i Hasagic je odlicno branio u toj utakmici. Takoder je dobro branio u dvomecu protiv Portugala. Nije on kriv sto je Istanbul BB slab klub.
A ko je kriv sto je on u toj slaboj ekipi...?? :? mora da je zena...
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 29 dec 2009, 12:50

Jel neko iz TZ sinoc bio na onoj utakmici u Mejdanu zmajevi vs. estradni "umjetnici"? Kako je završilo , jel bio pun Mejdan i tako to? :)

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 29 dec 2009, 19:18

http://www.20min.ch/sport/fussball/story/21193222

Evo zemlja cokolade i sira izgleda u velikoj panici zbog izjava Harisa Seferovica da zeli igrati za BiH.
Nisam ni znao da oni sve nas prate tako i Dnevni Avaz i sigurno i ovo stranicu i mnoge druge.

Eto link gore za sve koji znaju njemacki jezik.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 01 jan 2010, 06:31

Pauk je napisao/la:http://www.20min.ch/sport/fussball/story/21193222

Evo zemlja cokolade i sira izgleda u velikoj panici zbog izjava Harisa Seferovica da zeli igrati za BiH.
Nisam ni znao da oni sve nas prate tako i Dnevni Avaz i sigurno i ovo stranicu i mnoge druge.

Eto link gore za sve koji znaju njemacki jezik.
Ebo zemlju koja Bosne nema,hehe!! Svaka njemu cast ako obuce dres ove drzave.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 03 jan 2010, 19:16

Slučajno sam danas vidjela na netu pa tko ne zna Senijad Ibričić ima svoju novu official web page stranicu,dobra je,mrak ;)

SVIM NAVIJAČIMA NAŠE PONOSNE REPKE čestitam 10 godišnjicu Bhf (žalosno i da to nije nigdje sportski spomenuto bar za nas koji pratimo,idemo i gazimo kilometre ;)
Pozdrav navijačima!

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 03 jan 2010, 19:22

bambina je napisao/la:Slučajno sam danas vidjela na netu pa tko ne zna Senijad Ibričić ima svoju novu official web page stranicu,dobra je,mrak ;)

SVIM NAVIJAČIMA NAŠE PONOSNE REPKE čestitam 10 godišnjicu Bhf (žalosno i da to nije nigdje sportski spomenuto bar za nas koji pratimo,idemo i gazimo kilometre ;)
Pozdrav navijačima!
pa de link stavi

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 03 jan 2010, 19:27

Samo za Krajnu :P
http://www.senijadibricic.com
Žalosno da su mu i temu ukinuli tu je skupa strpali :P

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 03 jan 2010, 19:36

Ma aBd Sefer je Bosanac i odlucit ce se za svoju domovinu!
Bas kao i Begovic! ;)
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

-Barcelona-
Kontakt:

Post Postao/la -Barcelona- » 03 jan 2010, 19:49

ako ne bude igrao za nas bacicu mu ja bombu na kucu,ima kucu blizu mene :mrgreen:
DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 04 jan 2010, 09:07

Evo Muslimović bi mogao promijeniti sredinu, kako navodi njemački Bild za njegove usluge je pravo zainteresovan
Eintracht Frankfurt , tako da bi se možda mogao prikljućiti Zlatanu Bajramoviću.
SAMO ŽELJO

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 jan 2010, 12:34

SINE je napisao/la:Evo Muslimović bi mogao promijeniti sredinu, kako navodi njemački Bild za njegove usluge je pravo zainteresovan
Eintracht Frankfurt , tako da bi se možda mogao prikljućiti Zlatanu Bajramoviću.

teško da će ga pustiti da ode
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 04 jan 2010, 12:50

na reprezentacija .net imate 10 najljepših golova naših ljiljana 8-)
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 05 jan 2010, 00:51

Iz SN-a: Upitno je što smjera drugi Hajdukov BiH reprezentativac, Boris Pandža. Po našim saznanjima Hajdukov stoper ima nekoliko zanimljivih inozemnih ponuda

Gdje nam to ide Kung Fu Pandza? :) Pricalo je se o Stokeu ljetos....
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 05 jan 2010, 00:58

Cartman je napisao/la:Iz SN-a: Upitno je što smjera drugi Hajdukov BiH reprezentativac, Boris Pandža. Po našim saznanjima Hajdukov stoper ima nekoliko zanimljivih inozemnih ponuda

Bice Pandza Rio Ferdinand, Rio Ferdinand....... :D :D :D

Nadam se angazmanu u Englesku.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

cole-ch
Kontakt:

Post Postao/la cole-ch » 05 jan 2010, 01:55

bambina je napisao/la:Slučajno sam danas vidjela na netu pa tko ne zna Senijad Ibričić ima svoju novu official web page stranicu,dobra je,mrak ;)

Pozdrav navijačima!
Bu ha ha ha, bhf! :D Ko su ti mongoli?! Ko da njih i za sta spomene, pa jos medijski!?

Fahro (Avaz), ako citas bambina, reaguj jednim clankom o bhf-u. Ipak su oni "institucija". 8-)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 jan 2010, 02:14

omerbavarac je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Iz SN-a: Upitno je što smjera drugi Hajdukov BiH reprezentativac, Boris Pandža. Po našim saznanjima Hajdukov stoper ima nekoliko zanimljivih inozemnih ponuda

Bice Pandza Rio Ferdinand, Rio Ferdinand....... :D :D :D

Nadam se angazmanu u Englesku.
Volio bih da se dokaze i uspije vise nego ista.Jedan od rijetkih Bosancerosa kome bi pozelio Englesku.
Rodjeni kostolomac koji ''zna ''i da je lopta okrugla ;)
Momak iako je rodjeni Sirokobrijezanin dika i slika svakom Bosancu u repci.Za raziku od Mudonjanina i bRegovica :shock: I kad uhvate ''fenomeni sa foruma'' sa onim njihovim gdje ne-igraju i u kojim ligama ne-igraju :roll:
Ko nije citao a cuo licno od njega njegove izjave i nezna o cemu se radi :roll: .
Ako covjek nema svojeg ja i karaktera onda nas ne treba ni biti.
P.S Mali i u Splitu a i sire izjavljuje da mu je ponos igrati za BIH i da ga licno zaboli ako to nekome ''ne stima''.
Kako rece rodjen sam u BIH i za svoju zemlju i igram 8-)
Nego ismijah se i oplakah usput kad procitah da je tek sad opet Muratovic na raspolaganju Susicu.
Nemora nam sad @Cartmo :mrgreen: za Dzaku njegovog talenta od 30 godina navijati :mrgreen: oplakah :lol:
''Hajde Murate jos makar 5 godina :mrgreen: :lol:'' da uzivamo @Cartman i mi :lol:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

bambina
Kontakt:

Post Postao/la bambina » 05 jan 2010, 08:29

Cole ti si možda Iranac ;) pa navijaš tamo za neke svoje neznam kako se zovete ,ne slažem se ni ja s bhf stavom nekim,ali ipak nisu svi momci za bacit u isti koš,uostalom 10 godina je neki napredak .Sorry to je nekima ponos ,pozdrav neću dalje...Mongoli stav tvoj,- poštujem demokracija ,ali sve što vrijedi mi pljujemo takav smo narod,možda najbolje da i nema navijača ni udruženja jer ništa ne valja , pa bar pusti ljude koji idu -prate,putuju,svoje vrijeme i novce troše za BOSNU!!!!!!!!!.

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 05 jan 2010, 13:24

cole-ch je napisao/la:

Pozdrav navijačima!
Bu ha ha ha, bhf! :D Ko su ti mongoli?! Ko da njih i za sta spomene, pa jos medijski!?

Fahro (Avaz), ako citas bambina, reaguj jednim clankom o bhf-u. Ipak su oni "institucija". 8-)

C c c c, jadan ti je komntar da jadniji nemoze biti.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

seha
Kontakt:

Post Postao/la seha » 05 jan 2010, 18:13

slika
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

Stone Island
Kontakt:

Post Postao/la Stone Island » 05 jan 2010, 18:18

harishp je napisao/la: Volio bih da se dokaze i uspije vise nego ista.Jedan od rijetkih Bosancerosa kome bi pozelio Englesku.
Rodjeni kostolomac koji ''zna ''i da je lopta okrugla ;)
Momak iako je rodjeni Sirokobrijezanin dika i slika svakom Bosancu u repci.Za raziku od Mudonjanina i bRegovica :shock: I kad uhvate ''fenomeni sa foruma'' sa onim njihovim gdje ne-igraju i u kojim ligama ne-igraju :roll:
Ko nije citao a cuo licno od njega njegove izjave i nezna o cemu se radi :roll: .
Ako covjek nema svojeg ja i karaktera onda nas ne treba ni biti.
P.S Mali i u Splitu a i sire izjavljuje da mu je ponos igrati za BIH i da ga licno zaboli ako to nekome ''ne stima''.
Kako rece rodjen sam u BIH i za svoju zemlju i igram 8-)
Nego ismijah se i oplakah usput kad procitah da je tek sad opet Muratovic na raspolaganju Susicu.
Nemora nam sad @Cartmo :mrgreen: za Dzaku njegovog talenta od 30 godina navijati :mrgreen: oplakah :lol:
''Hajde Murate jos makar 5 godina :mrgreen: :lol:'' da uzivamo @Cartman i mi :lol:
Taj mali je Mostarac. ;)

:P :P :P

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.