Ne usporedjujem brojke, govorim da je rijec o istoj stvari - propust u organizaciji (namjerni ili nenamjerni) i napad na goste. Sad, to sto je u BL bilo puno vise izgrednika i sto je bilo puno manje osiguranja nego na utakmici (sto za logicnu posljedicu ima puno vise izgrednika) na Kosevu je logicno stvar za osjetno visu i vecu kaznu naravno, i TU pravim razliku, medjutim krajnja poanta, odnosno namjera izgrednika je bila u konacnici ista, tako da to s te strane izjednacavam. U nedostatku osiguranja na Kosevu, garantirano bi gledao identicne slike kao Borac - Zeljeznicar iz tvog primjera (evo za primjer takvog cega komotno uzmi ne tako davnu utakmicu Sarajevo - Široki, mislim da je tu bilo ipak ''mrvicu'' vise od 4 izgrednika dok su se izivljavali na obicnom osiguranju i ganjali svoje igrace i upravu, no dobro, nije se ni od toga pravio nikakav problem, iako je to postao ustaljeni obrazac ponasanja vec tada) i ja tebi konkretno o tome pricam, bez da diseciram koliko ih, kada i gdje, kao sto rekoh, krajnja namjera je ista. I znas i sam da je tako. Ako ces pak selektivno i pristrano to gledati, onda nemas sta bezveze tipkati.RiverPlate je napisao/la:
Znači ti izjednačavaš sa jedne strane blokove, kamenje i baklje 50 ljudi koji je uletilo a nigdje murije, i ti se isti lijepo vrate na tribinu, od njih 50 jedan uhapšen, čak su i oni sa istoka pretrčavali teren i otišli na zapad kao gospoda, sa 4 lika od koji jedan pretrči teren i baca baklju misleći da je Herkules pa će je baciti 50 metara![]()
da bi pogodio nekog od navijača Borca, a isti taj je savladan u roku od 4 sekunde, kao i ostala trojica, ja ne pravdam nikoga najmanje pitare, ali brate budimo realni niko nije ugrožen bio od navijača Borca,još one izjave predstavnika Borca da se orilo ubi Srbina
![]()
, a svi gledali tekmu povik se takav nije čuo, to ipak mi Manijaci pjevamo
dok je kod nas mogla mrtva glava pasti od veličine kamenja i blokova od onih sa Manjače!Vidjet ćemo hoće li ljudi u Borcu biti dosljedni svojim riječima pa istupiti iz lige kako su rekli, a pošto im je ovo 10 istupanje iz lige vjerovatno neće, jer preko lige manjeg bh. entiteta nema Evrope!
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: $: FK Borac - Banja Luka
...Život za Široki...
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Mi da smo planirano htjeli uletiti, na terenu bi bilo 300 ljudi a ne 2 covjeka. Ovako je 5 momaka samoinicijativno preskocilo ogradu pa sta bude. Ostalo je sve poznato.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne usporedjujem brojke, govorim da je rijec o istoj stvari - propust u organizaciji (namjerni ili nenamjerni) i napad na goste. Sad, to sto je u BL bilo puno vise izgrednika i sto je bilo puno manje osiguranja nego na utakmici (sto za logicnu posljedicu ima puno vise izgrednika) na Kosevu je logicno stvar za osjetno visu i vecu kaznu naravno, i TU pravim razliku, medjutim krajnja poanta, odnosno namjera izgrednika je bila u konacnici ista, tako da to s te strane izjednacavam. U nedostatku osiguranja na Kosevu, garantirano bi gledao identicne slike kao Borac - Zeljeznicar iz tvog primjera (evo za primjer takvog cega komotno uzmi ne tako davnu utakmicu Sarajevo - Široki, mislim da je tu bilo ipak ''mrvicu'' vise od 4 izgrednika dok su se izivljavali na obicnom osiguranju i ganjali svoje igrace i upravu, no dobro, nije se ni od toga pravio nikakav problem, iako je to postao ustaljeni obrazac ponasanja vec tada) i ja tebi konkretno o tome pricam, bez da diseciram koliko ih, kada i gdje, kao sto rekoh, krajnja namjera je ista. I znas i sam da je tako. Ako ces pak selektivno i pristrano to gledati, onda nemas sta bezveze tipkati.
Znaci nije isto.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- storm_raider
- Kontakt:
Re: FK Borac - Banja Luka
Akbaba1987 je napisao/la:Jedemo krmetinu i pijemo rakijuAj bolan bezze se svi raspravljate, biće kako banda odluči. Izađite svi malo u grad
u trebe. Neka smo svi živi i zdravi! I mi SRBI i BOŠNJACI i HRVATI!
Sport je lijek za tijelo i duh.
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Bratski pozdrav za BL iz Zenice !
Aj Borac !
Aj Borac !
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- Armageddon2012
- Kontakt:
volimo i mi (većina ) čelik....meni konkretno je to nakon borca najdraži klub u premijer ligi jer je potpuno drugačiji od ostalih....kad mi dolazimo,sve je sportski i korektno,kao i u banjaluci uostalom,a kad dolaze ovi sarajevski "velikani" na bilino,onda je u kost,poginut ali ne izgubit
oooo,kako je to drugačije od većine ostalih,pa čak i od ovih "naših" klubova,tipa rudar,leotar,radnik i kompanija koji im redovno skidaju gaće,a protiv nas ginu...
iz istog razloga sam volio i slobodu,i želim im što brži povratak u ligu.
oooo,kako je to drugačije od većine ostalih,pa čak i od ovih "naših" klubova,tipa rudar,leotar,radnik i kompanija koji im redovno skidaju gaće,a protiv nas ginu...
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- AgresivnoDjubre
- Kontakt:
Zato jer smo drugaciji od njih,zato oni nas ne vole.A ni mi njih.Armageddon2012 je napisao/la:volimo i mi (većina ) čelik....meni konkretno je to nakon borca najdraži klub u premijer ligi jer je potpuno drugačiji od ostalih....kad mi dolazimo,sve je sportski i korektno,kao i u banjaluci uostalom,a kad dolaze ovi sarajevski "velikani" na bilino,onda je u kost,poginut ali ne izgubit![]()
![]()
oooo,kako je to drugačije od većine ostalih,pa čak i od ovih "naših" klubova,tipa rudar,leotar,radnik i kompanija...
Borcu liga,Celiku kup i svi sretni !
I ja se nadam da ce se Sloboda sto prije vratiti.
Cudno je kako je malo potrebno da budemo sretni, a jos cudnije kako nam cesto bas to malo nedostaje.
- champions1921
U pravu si da smo drugaciji i hvala Bogu na tomeAgresivnoDjubre je napisao/la:Zato jer smo drugaciji od njih,zato oni nas ne vole.A ni mi njih.Armageddon2012 je napisao/la:volimo i mi (većina ) čelik....meni konkretno je to nakon borca najdraži klub u premijer ligi jer je potpuno drugačiji od ostalih....kad mi dolazimo,sve je sportski i korektno,kao i u banjaluci uostalom,a kad dolaze ovi sarajevski "velikani" na bilino,onda je u kost,poginut ali ne izgubit![]()
![]()
oooo,kako je to drugačije od većine ostalih,pa čak i od ovih "naših" klubova,tipa rudar,leotar,radnik i kompanija...
iz istog razloga sam volio i slobodu,i želim im što brži povratak u ligu.Samo fer,sportski i korektno,uvijek bilo i biti ce !
BUDI ŽELJO !!!
-
RiverPlate
- Kontakt:
ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne usporedjujem brojke, govorim da je rijec o istoj stvari - propust u organizaciji (namjerni ili nenamjerni) i napad na goste. Sad, to sto je u BL bilo puno vise izgrednika i sto je bilo puno manje osiguranja nego na utakmici (sto za logicnu posljedicu ima puno vise izgrednika) na Kosevu je logicno stvar za osjetno visu i vecu kaznu naravno, i TU pravim razliku, medjutim krajnja poanta, odnosno namjera izgrednika je bila u konacnici ista, tako da to s te strane izjednacavam. U nedostatku osiguranja na Kosevu, garantirano bi gledao identicne slike kao Borac - Zeljeznicar iz tvog primjera (evo za primjer takvog cega komotno uzmi ne tako davnu utakmicu Sarajevo - Široki, mislim da je tu bilo ipak ''mrvicu'' vise od 4 izgrednika dok su se izivljavali na obicnom osiguranju i ganjali svoje igrace i upravu, no dobro, nije se ni od toga pravio nikakav problem, iako je to postao ustaljeni obrazac ponasanja vec tada) i ja tebi konkretno o tome pricam, bez da diseciram koliko ih, kada i gdje, kao sto rekoh, krajnja namjera je ista. I znas i sam da je tako. Ako ces pak selektivno i pristrano to gledati, onda nemas sta bezveze tipkati.RiverPlate je napisao/la:
Znači ti izjednačavaš sa jedne strane blokove, kamenje i baklje 50 ljudi koji je uletilo a nigdje murije, i ti se isti lijepo vrate na tribinu, od njih 50 jedan uhapšen, čak su i oni sa istoka pretrčavali teren i otišli na zapad kao gospoda, sa 4 lika od koji jedan pretrči teren i baca baklju misleći da je Herkules pa će je baciti 50 metara![]()
da bi pogodio nekog od navijača Borca, a isti taj je savladan u roku od 4 sekunde, kao i ostala trojica, ja ne pravdam nikoga najmanje pitare, ali brate budimo realni niko nije ugrožen bio od navijača Borca,još one izjave predstavnika Borca da se orilo ubi Srbina
![]()
, a svi gledali tekmu povik se takav nije čuo, to ipak mi Manijaci pjevamo
dok je kod nas mogla mrtva glava pasti od veličine kamenja i blokova od onih sa Manjače!Vidjet ćemo hoće li ljudi u Borcu biti dosljedni svojim riječima pa istupiti iz lige kako su rekli, a pošto im je ovo 10 istupanje iz lige vjerovatno neće, jer preko lige manjeg bh. entiteta nema Evrope!
Grbavica naš je Hram!!!
...i tako dok vas smrt ne rastavi...AgresivnoDjubre je napisao/la:Zato jer smo drugaciji od njih,zato oni nas ne vole.A ni mi njih.Armageddon2012 je napisao/la:volimo i mi (većina ) čelik....meni konkretno je to nakon borca najdraži klub u premijer ligi jer je potpuno drugačiji od ostalih....kad mi dolazimo,sve je sportski i korektno,kao i u banjaluci uostalom,a kad dolaze ovi sarajevski "velikani" na bilino,onda je u kost,poginut ali ne izgubit![]()
![]()
iz istog razloga sam volio i slobodu,i želim im što brži povratak u ligu.Samo fer,sportski i korektno,uvijek bilo i biti ce !
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Uvjek se velikani mrze, u italiji juve najomraženiji klub među pristalicama drugih, u spaniji real, u njemačkoj bajern, tako da ta vaša mržnja imponuje

- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
I ta ''2 covjeka'' nisu sama od sebe uletjela, a nije kao da ih osjetno vise ne bi pratilo da osiguranje nije bilo na nivou i nije kao da to vec nisu napravili. No eto, tebi nije isto, OK.Hordas Doboj je napisao/la:Mi da smo planirano htjeli uletiti, na terenu bi bilo 300 ljudi a ne 2 covjeka. Ovako je 5 momaka samoinicijativno preskocilo ogradu pa sta bude. Ostalo je sve poznato.ŠB_Fidelis je napisao/la:Ne usporedjujem brojke, govorim da je rijec o istoj stvari - propust u organizaciji (namjerni ili nenamjerni) i napad na goste. Sad, to sto je u BL bilo puno vise izgrednika i sto je bilo puno manje osiguranja nego na utakmici (sto za logicnu posljedicu ima puno vise izgrednika) na Kosevu je logicno stvar za osjetno visu i vecu kaznu naravno, i TU pravim razliku, medjutim krajnja poanta, odnosno namjera izgrednika je bila u konacnici ista, tako da to s te strane izjednacavam. U nedostatku osiguranja na Kosevu, garantirano bi gledao identicne slike kao Borac - Zeljeznicar iz tvog primjera (evo za primjer takvog cega komotno uzmi ne tako davnu utakmicu Sarajevo - Široki, mislim da je tu bilo ipak ''mrvicu'' vise od 4 izgrednika dok su se izivljavali na obicnom osiguranju i ganjali svoje igrace i upravu, no dobro, nije se ni od toga pravio nikakav problem, iako je to postao ustaljeni obrazac ponasanja vec tada) i ja tebi konkretno o tome pricam, bez da diseciram koliko ih, kada i gdje, kao sto rekoh, krajnja namjera je ista. I znas i sam da je tako. Ako ces pak selektivno i pristrano to gledati, onda nemas sta bezveze tipkati.
Znaci nije isto.
...Život za Široki...
necu vise citati forum,kako ovi pisu zavolicu divoveFCS je napisao/la:Uvjek se velikani mrze, u italiji juve najomraženiji klub među pristalicama drugih, u spaniji real, u njemačkoj bajern, tako da ta vaša mržnja imponuje![]()
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Dobice on kesa na smrt sada... Zna li ko podatak koliko bi Borac trebao dobiti novca ako ode Avduka u Brazil?maraBL je napisao/la:ode Avduka u brazil.mozda i grahovac ode
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Neće Avdukić ići u Brazil i ovdje je reda radi pozivan
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
heh, sta sve ljubomora i zavist natjeraju ljude da napisu...
Važi vidimo se u maju pa ćemo pričati o izboru trećeg golmana jer su Begović i Fejzić sigurni putnici ako ne bi bilo povredavlakanje je napisao/la:heh, sta sve ljubomora i zavist natjeraju ljude da napisu...
SAMIR NUHANOVIĆ 66'
ako je tebi tako lakse,ok...
-
worchester
- Kontakt:
logikom se nekom vodim da bi sramota bila da niko iz lige ne ode u brazil,a posto su SVI igraci katastrofa i nemaju kvalitet za brazil,najbezbolnije rjesenje je povesti avdukica kao treceg golmana!!!
a sa druge strane on je to i zasluzio,brani za prvu ekipu na tabeli,plus sto ne vidim nikakav razlog da ne ide kada je citave kvalifikacije pozivan pa makar to bilo i reda radi!!!
a sa druge strane on je to i zasluzio,brani za prvu ekipu na tabeli,plus sto ne vidim nikakav razlog da ne ide kada je citave kvalifikacije pozivan pa makar to bilo i reda radi!!!
Sta tebe u zivotu mori brko, genetski poremecaj. ? Svi katastrofa, ovog djavli izili.worchester je napisao/la:logikom se nekom vodim da bi sramota bila da niko iz lige ne ode u brazil,a posto su SVI igraci katastrofa i nemaju kvalitet za brazil,najbezbolnije rjesenje je povesti avdukica kao treceg golmana!!!
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.