Jeste, al bas me interesuje koga ce gospoda da izaberuharry_90 je napisao/la:Ej raja jel danas izbor novog selektora???
Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
- rob do bagro
- Kontakt:
Re: Novi selektor BiH nogometne reprezentacije?
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
u jugi igrali sarajevo,željo,velež,sloboda,u sloveniji nije postojao fudbal a oni sad idu na sp,bosna i jedinstvo u košarci bili evropski prvaci,sada makedonija ide na ep,bih nigde nema,u rangu smo andore,luksemburga ,malte,BIH IMA POTENCIJAL ALI ZBOG NESPOSOBNIH LJUDI,NACIONALIZMA,PROSTAKLUKA,SITNIH INTERESA,tapkaće u mestu kao i država
Da, Andora i Luksemburg su redovno u barazu u nogometu i isto tako su mnogo puta igrali na Evropskom Prvenstvu u kosarci. Pobjedjivali su i njemce, hrvate i litvance. Ne provaljuj se.dujo je napisao/la:u jugi igrali sarajevo,željo,velež,sloboda,u sloveniji nije postojao fudbal a oni sad idu na sp,bosna i jedinstvo u košarci bili evropski prvaci,sada makedonija ide na ep,bih nigde nema,u rangu smo andore,luksemburga ,malte,BIH IMA POTENCIJAL ALI ZBOG NESPOSOBNIH LJUDI,NACIONALIZMA,PROSTAKLUKA,SITNIH INTERESA,tapkaće u mestu kao i država
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nije to bila njegova poenta posta, ko je koga pobjedjivao 

"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ako je istina da je Baka u konkurenciji,ne bi me cudilo da njega izaberu,ali najvjerovatnije da ce Barbareza jer ima podrsku medija,navijaca... barem da sacuvaju foteljurob do bagro je napisao/la:Jeste, al bas me interesuje koga ce gospoda da izaberuharry_90 je napisao/la:Ej raja jel danas izbor novog selektora???

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Kakav baka nema sanse da on ponovo bude izabran za selektora nase repke.Jedino, ako bude naucio dobro engleski mozda bi mogao da se prihvati ovog posla.harry_90 je napisao/la:Ako je istina da je Baka u konkurenciji,ne bi me cudilo da njega izaberu,ali najvjerovatnije da ce Barbareza jer ima podrsku medija,navijaca... barem da sacuvaju foteljurob do bagro je napisao/la:Jeste, al bas me interesuje koga ce gospoda da izaberuharry_90 je napisao/la:Ej raja jel danas izbor novog selektora???imam predosjecaj da ce Barba biti selektor
Pa pola igraca ne bi igralo na svojim prirodnim pozicijama, ne bi me cudilo da kad bi on bio selektor da stavi Begovica u spic, sve je za ocekivat od njega.Ja bih iskreno volio da bude Susic selektor a ovaj drugi pomocnik, nek se uci malo jbg nema toliko trenerkoag iskustva, al vidjecemo sta ce se doluciti danas...bice surprise

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
sarajevo bilo prvak,željo i velež stalno u evrokupovima,a sad ovi klubovi ne bi mogli igrati ni u tadašnjoj republičkoj ligi,ljudi zapamtite ,da ni pape ni barabarez ne mogu nas odvesti na ep i biće smenjeni posle četri utakmice,dajte trenera sa strane i zagarantovan je uspeh
koga bi ti sa strane za par hiljada maraka? daj jedan primjerdujo je napisao/la:sarajevo bilo prvak,željo i velež stalno u evrokupovima,a sad ovi klubovi ne bi mogli igrati ni u tadašnjoj republičkoj ligi,ljudi zapamtite ,da ni pape ni barabarez ne mogu nas odvesti na ep i biće smenjeni posle četri utakmice,dajte trenera sa strane i zagarantovan je uspeh
susic treber barbarez pomocni ev glavu dajem 
al ima tu i dobrih strana...igracki susic ima dosta nauciti savakog od njih , mentalno ili moralno barbarez je tu!
susic ima dosta uticaja u francuskoj i malo platinija za supak stisnuti
barbarez ima uticaja u njemackoj i tako ti to hoda .....mislim da je ovo za sada idealno rjesenje

al ima tu i dobrih strana...igracki susic ima dosta nauciti savakog od njih , mentalno ili moralno barbarez je tu!
susic ima dosta uticaja u francuskoj i malo platinija za supak stisnuti

barbarez ima uticaja u njemackoj i tako ti to hoda .....mislim da je ovo za sada idealno rjesenje
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ko god da bude sretno mu sa ovakvim savezom,al sto se tice igraca,mora otici na Ep 2012 god.jer ako sa ovakvim timom ne odemo na Euro onda stvarno je katastrofa 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
postao sam više dosadan sam sebi,STEPANOVIĆ idealno rešenjie,čovek poznaje naš menatalitet,iskusan,cenjen u nemačkoj,nije ksup,pozitivan,harizmatičan,ma nek bude bilo ko samo ne iz bih,jer treneri iz bih koj sad pretenduju za elektora niti imaju znanje ,iskustvo,autoritet,nije dopvboljno biti ptriota,pustite emocije,dajte rezultate,sicg imala je savićevića za selektora pa je azerbejdžan ostavario prvu pobedu u istoriji,savićević genijedamirko je napisao/la:koga bi ti sa strane za par hiljada maraka? daj jedan primjerdujo je napisao/la:sarajevo bilo prvak,željo i velež stalno u evrokupovima,a sad ovi klubovi ne bi mogli igrati ni u tadašnjoj republičkoj ligi,ljudi zapamtite ,da ni pape ni barabarez ne mogu nas odvesti na ep i biće smenjeni posle četri utakmice,dajte trenera sa strane i zagarantovan je uspeh
evo stoja da danas nece niko biti izabran za selektora, cak sta vise nece se biti ni blizu tog imenovanja..
Volim te Bosno!!!
Ako Barba bude izabran, tesko da ce on dugo ostati. Dozivjet ce subinu Kodre, on ce ici po svome, to ce ovim majmunima smetat i eto ti isti scenario. Raja se ponovo budi, bjesni svi, demostracije ovo ono. I opet cemo biti bez selektora, i tu ulijece njihov joker zvani BAKA.
- mrzim_ulizice
- Kontakt:
jarane tebe koda je vidoviti milan pravioAdinjo je napisao/la:Ako Barba bude izabran, tesko da ce on dugo ostati. Dozivjet ce subinu Kodre, on ce ici po svome, to ce ovim majmunima smetat i eto ti isti scenario. Raja se ponovo budi, bjesni svi, demostracije ovo ono. I opet cemo biti bez selektora, i tu ulijece njihov joker zvani BAKA.

samo selektor sa strane bih spašava,dosta lokal patriotizma i emocija,sadašnji kandiadati nemaju znanja da vode reprezentaciju,stepanović ili bilo ko sa strane ali da je iskusan i sa autoritetom
Jednoglasno: Sušić selektor!
Safetu Sušić izabran je za novog selektora nogometne reprezentacije BiH, odlukom članova Izvršnog odbora NS BiH.
Odluku i imenovanju Sušića članovi Izvršnog odbora NS BiH donijeli su jednoglasno. Svih 13 prisutnih glasalo je za Sušićevo imenovanje!
Što se tiče samog toka sjednice, u jednom momentu činilo se da Sušić neće dobiti potrebnih 12 glasova, međutim, nakon nekoliko pauza, ipak je prošao.
Safetu Sušić izabran je za novog selektora nogometne reprezentacije BiH, odlukom članova Izvršnog odbora NS BiH.
Odluku i imenovanju Sušića članovi Izvršnog odbora NS BiH donijeli su jednoglasno. Svih 13 prisutnih glasalo je za Sušićevo imenovanje!
Što se tiče samog toka sjednice, u jednom momentu činilo se da Sušić neće dobiti potrebnih 12 glasova, međutim, nakon nekoliko pauza, ipak je prošao.
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
Hajde neka su vise rijesili, iako sam se nado da ce bit Barbarez.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
mrzim_ulizice je napisao/la:jarane tebe koda je vidoviti milan pravioAdinjo je napisao/la:Ako Barba bude izabran, tesko da ce on dugo ostati. Dozivjet ce subinu Kodre, on ce ici po svome, to ce ovim majmunima smetat i eto ti isti scenario. Raja se ponovo budi, bjesni svi, demostracije ovo ono. I opet cemo biti bez selektora, i tu ulijece njihov joker zvani BAKA.![]()
Ne baljezgaj!!!!!
nek je vise neko izabran. i ja bi vise volio da je barbarez ali dobar je valjda i safet. sergej bi trebao prihvatiti ulogu pomocnika ili voditi neki mladju kategoriju. bilo bi dobro sastaviti U-19 reprezentaciju sa ovim svicarcima i ostalim talentima iz europe a i BiH. to bi sergej sjajno odradio. njemu bi se svako odazvao
neće ni satavit tri utakmice smenjiće ga ,pa će doći barabarez i bih će zauzeti peto mesto u grupi,i bih se nikada neće plasirati na ep i sp,zbog nesposobnih ljudi u savezu ,još gori drugoligaški trenera kao što su pape,faruk,dajdža,amar,bvaka
,glavaš,mehmed,bih je najgora država u regionu u sportu a i šire
,glavaš,mehmed,bih je najgora država u regionu u sportu a i šire
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.