ma mogu oni nudit ,ko i za cesca sto su nudiliJohny je napisao/la:United navodno nudi 22 miliona funti za Alexisa![]()
![]()
kad ga nisu prodali kad je los bio ,sad kad je proigrao kako treba nece pogotovo
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,BoixosNois1899
ma mogu oni nudit ,ko i za cesca sto su nudiliJohny je napisao/la:United navodno nudi 22 miliona funti za Alexisa![]()
![]()
Sve to stoji, jasno je kao dan da klub a ni sam Alexis ne zele da se razidju.Top igrac se nikada ne prodaje,posebno sada kada se konacno oslobodio i zavrsnica pocinje biti na nivou.barca_87 je napisao/la:ma mogu oni nudit ,ko i za cesca sto su nudiliJohny je napisao/la:United navodno nudi 22 miliona funti za Alexisa![]()
![]()
kad ga nisu prodali kad je los bio ,sad kad je proigrao kako treba nece pogotovo
Sve to stoji Klose,Milito i slicni al cinjenica je da igraci kao oni pogube u Barseloni,i da im se tesko navici na onaj stil i brzinu barsine igre!Johny je napisao/la:Sve to stoji, jasno je kao dan da klub a ni sam Alexis ne zele da se razidju.Top igrac se nikada ne prodaje,posebno sada kada se konacno oslobodio i zavrsnica pocinje biti na nivou.barca_87 je napisao/la:ma mogu oni nudit ,ko i za cesca sto su nudiliJohny je napisao/la:United navodno nudi 22 miliona funti za Alexisa![]()
![]()
Smijesno je to sto United za Alexisa nudi 22 miliona a platili su Fellainija 25 dok su za Herreru nudili oko 28
Edit : Ovo za Milita ne znam sta bih rekao.Strasan je to igrac , igra veoma jednostavno i odlican je finisher ali mislim da je to po malo nerealno ocekivati jer je on svoje srce ostavio u crno-plavom djelu Milana.

Navodno je ovdje ključna riječ, koju ti očito zaboravljašJohny je napisao/la:United navodno nudi 22 miliona funti za Alexisa![]()
![]()
Ja i ?rio_Ferdy88 je napisao/la:Navodno je ovdje ključna riječ, koju ti očito zaboravljašJohny je napisao/la:United navodno nudi 22 miliona funti za Alexisa![]()
![]()

Johny je napisao/la:United navodno nudi 22 miliona funti za Alexisa![]()
![]()
jest tradicionalno tesko gostovanje al osasuna ne pamtim da je imala slabiju ekipu nego sad sto imaju ove sezone ,bas su nesto losiJohny je napisao/la:U najavnom kolu Barca gostuje na tradicinalno preteskom gostovanju u Pamploni.Ovdje treba najjaci tim izvesti jer ako ovdje izgube bodove eventualna pobjeda u Classicu ne bi imala dodatnu vrijednost
Inace Alexis u stravicnoj formi.Razara i ore teren.Napadaci silno raspolozeni samo da se jos stabilizuje defnaziva i to bi bilo to
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.