SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Ćiro nije normalan, još jednom to potvrđiva. 
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
hahahhahah oj cire oplako sam bgm
legenda 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Nemoj da ja rafalam k'o MiskeOtelo je napisao/la:Pa na klupu cu te ugurat![]()
![]()
A kad budemo vodili 1:0 ulazis mjesto Virtuala.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
GoalGetter dođe kao Avdija jelde 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
- Goalgetter
- Kontakt:
Speed DemonAsharaK je napisao/la:GoalGetter dođe kao Avdija jelde
Mada pogodio je @Otelo, igram desog beka zadnje vrijeme u klubu, inace sam zadnji vezni.
Molio bih administraciju da sve teme vezane za Brazil ujedini i stavi pod aktuelno, preglednije će bit 
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
[youtube][/youtube]
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Nema veze buraz, Spaha stajlDonnie Darko je napisao/la:Jesi stopere stavio, zajedno dva metra imamo
A UEFA je svoje rekla
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 16 okt 2013, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Odavno nisam vidio da se Sušić onako smije, kao u ovoj emisiji kad Ciri psuje, pogotovo od dijela 4.00 pa dalje 
“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Jbt, pa ti nam trebaš. Nećemo Hadžića, hoćemo Goalgettera.Goalgetter je napisao/la:Mada pogodio je @Otelo, igram desog beka zadnje vrijeme u klubu, inace sam zadnji vezni.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Da proslavimo moj 8stoti 
Jest tesko biti izbornik

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- HazardEden
- Kontakt:
Gdje sam ja u ovoj postavci
Nemoj da rafal ima posla
Nemoj da rafal ima posla
Maloprije gledam izjavu Stevana Jovetića nakon debakla Crne Gore protiv Moldavije (2:5). Kako dečko preuzima krivicu na sebe i saigrače i brani selektora Brnovića.
Moglo bi se puno naučiti od ovog momka.’’Znali smo da nas očekuje teška utakmica, i htjeli smo da ovaj ciklus okončamo trijumfom. Međutim, izgubili smo 5:2, i sigurno da je nama najgore. Igrali smo bez pet-šest igrača, ali to nije alibi. Mislim da smo mi, igrači krivi. Dobijali, ili gubili, po meni, uvijek su krivi igrači. Selektor nije kriv, on je bio tu i kada smo igrali odlično, i protiv Engleske, Poljske i Ukrajine u gostima. Ne može da se sudi nakon jedne utakmice. On ima našu podršku i svi smo uz njega.’’
’’Primili smo pet golova, ali nije kriva samo odbrana, krivi smo svi, od mene u napadu pa dalje.’’
On vjeruje da će reprezentacija iz poraza izaći mnogo jača.
"Idemo dalje, iz ovoga moramo izaći jači. Ponovo smo bili tu do posljednje dvije utakmice i borili se za baraž ili plasman na Svjetsko prvenstvo", kazao je Jovetić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jedna stvar mi se ispunila, još da mi Scolari želju ispuni i da SP gledam sa užitkom 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- dr.van nostrand
- Kontakt:
AzRimiRzA je napisao/la:Aj Ciro ludjaku hahah.
zizu1991 je napisao/la:Ćiro nije normalan, još jednom to potvrđiva.
milanist je napisao/la:hahahhahah oj cire oplako sam bgmlegenda
[youtube][/youtube]
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
offtopic
hitno mi treba ona nova pjesma sa face tv rumba cha cha.....slomio sam se trazeci po youtubeu
thxx
hitno mi treba ona nova pjesma sa face tv rumba cha cha.....slomio sam se trazeci po youtubeu
thxx
- dr.van nostrand
- Kontakt:
[youtube][/youtube]KenoRob je napisao/la:offtopic
thxx
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
Moguce da mislis na ovo:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Trenutno korisnika/ca: General505, GG3, Google Adsense [Bot], StevieG8, tuzlanskinacin, Vaya i 33 gosta.