Safet Sušić - Pape

bhsport
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la bhsport » 16 okt 2013, 21:24

Prvo da cestitam Papetu plasman u Brazil i hvala mu na tome. (Veca zahvala jedino ide Ivici Osimu).

Da ga podrzavam, bas i ne, jer mislim da ima dosta supljina, ali ne bih da polemisem u ovom trenutku o tome nije ni mjesto ni vrijeme.

Jel neko gledao odgovorite ljudima i ako jeste sta je rekao za Mumeta, da se mora vratiti u U21 i izboriti mjesto kod Vlade pa da tek onda ide u A repku?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 16 okt 2013, 21:30

bhsport je napisao/la:Prvo da cestitam Papetu plasman u Brazil i hvala mu na tome. (Veca zahvala jedino ide Ivici Osimu).

Da ga podrzavam, bas i ne, jer mislim da ima dosta supljina, ali ne bih da polemisem u ovom trenutku o tome nije ni mjesto ni vrijeme.

Jel neko gledao odgovorite ljudima i ako jeste sta je rekao za Mumeta, da se mora vratiti u U21 i izboriti mjesto kod Vlade pa da tek onda ide u A repku?
Rekao je to sto si napisao.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 16 okt 2013, 21:33

Pape zna lažnog Ćiru :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Volvic
Kontakt:

Post Postao/la Volvic » 16 okt 2013, 21:36

teferič je napisao/la:
tyler durden je napisao/la:Mirza Soljanin je zet Dzeki.
E, ništa, onda je ok.

Sta je ok ?
Nema on tu sta trazit... :roll:

xavi26
Kontakt:

Post Postao/la xavi26 » 16 okt 2013, 21:46

ultrasstyle_tz je napisao/la:nikad mu necemo mocu zahvaliti dovoljno za ovaj uspjeh, sigurno je i njegova zasluga ogromna..od mene bar ce uvijek imati postovanje i vjecnu zahvalu za ovo sto je uradio...grupa jeste bila lagana, MORALO se otic, ali opet na kraju trebalo je i znanja, i srece i truda da se ode kakva god grupa bila- nije lako...

al dragi Pape, onako kao sinoc ne moze. Igramo previse predvidljivo... Mi smo sinoc imali samo odbranu+Pjanic i napad, nigdje veznog reda...sve spalo na Pjanica. Onda logicno kontam Miske ne trci otisao gore u napad i samo stoji, malo se naljutim i na njeg, pitam se sta ce Medunjanin gore , koji im je q...i onda damo go, vidis da i Medunjanin i Miske imaju snage da sidju dole po loptu, posbno Miske kad je sisao zakljucali smo loptu i to je bilo to...onda vidis da im je Susic rekao da idu gore visoko...da smo od pocetka igrali sa Misketom 20 metara iza one pozicije gdje ga je Susic postavio i blize nasem golu, davno bi otkljucali onaj bunker....

u Brazilu nema imperativa, nema pritiska, ali imam neku vjeru u ovu ekipu da tamo nece biti samo turisiti, zato pape popravljaj te greske..
ja kad dam kritiku selektoru, onda me napadaju kojekakvim imenima, a kad to uradi moderator, onda njemu niko da pisne... :lol:
Volim te Bosno!!!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 16 okt 2013, 21:49

Niko se i ne obazire na njegove postove, kad u svakom pomene Misimovića, popljuje Pjanića, ovo je bio samo izuzetak koji potvrđuje pravilo. Pominjajući Misimovića govori o njegovoj nenadyebivoj ulozi za naš tim, ako ne igra dobro nađe razlog za to, i tako. Uglavnom jednoumac.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mikeaziz
Kontakt:

Post Postao/la mikeaziz » 16 okt 2013, 21:51

Volvic je napisao/la:
teferič je napisao/la:
E, ništa, onda je ok.

Sta je ok ?
eto nek ti imas :roll:

sta vas boli qrac ko putuje s njima? znaci samo putuju ljudi zajedno. majko draga kakvi likovi :roll:

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 16 okt 2013, 21:52

ma dobro ovo je vise zahvala nego kritika :P jos mi nismo svjesni koliko je veliko ovo sto smo uradili i necemo ni biti dok prvi put lopta ne krene s centra na nasoj tekmi u Brazilu- kakve ce tek onda emocije da budu :D a Pape je tu medju najzasluznijim..

a nisam ja ba njegov neki veliki ljubitelj i cinjenica je da nam igra ima mana, bas zato sto vjerujem u ovu ekipi da mogu cak i jos vise nego sto pruzaju, zato i kritikujem i hocu da se to popravi do Brazila:D sa pravim pristupom i nekim taktickim korekcijama (grcka kuci, francuska u gostima) mi cemo biti sve samo ne turisti tamo :D

@zizu1991 jbg "srbofil" ko sto neko rece na temi kosarkasa, sta cu ja :D ..a opet znas i da su nas prozivali kako svi sa portala imaju nekog svog hajmo rec "zastitnika" pa se okoriste pa et sta znas ko je moj hahaha :P
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Kobe Bryant
Kontakt:

Post Postao/la Kobe Bryant » 16 okt 2013, 21:53

amerosm je napisao/la:Nadam se da ce Susic uvesti jos malo ozbiljnosti kada je reprezentacija u pitanju, jer u avionu sa reprezentativcima nemaju sta traziti wanna-be Hrvat i glumac, Mirza Soljanin i ostale PM.

Uvesti sistem koji je uveo Joachim Löw. Sa reprezentativcima smije samo putovati strucni stab i ostalo pratece osoblje, a ostatk nek se sam snalazi.
Reprezentativci imaju pravo u carter letovima AKO IMA VISKA MJESTA pozvati koga god hoce na svoj trosak , to sto je Dzeko platio svom zetu kartu niko netreba biti briga :roll: e sad sto se tice "Ante" bivseg ministra , to je sad drugi par rukavica , sigurno zamoli da putuje kada ima mjesta o svom trosku , ali to je sve super, sjetite se kada su u doba Usanovica i Pasalica (cak i u Cirinom mandadtu , da ne govorim u doba Bake i davanja para njemu u coloseumu da kocka za uslugu poziva) putovali pravi opasni KAMATARI , lafo Menadzeri - tj. ozbiljna mafija i kriminalci :roll:
Ovaj sad savez je huljadama kilometara ispred , mada treba i ove opominjati da se nebi uljuljakli pa da im na racun uspjeha repke ;)

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 okt 2013, 21:54

[youtube][/youtube]

Od 4:00 pa nadalje. Ja lego. Pape crce pod smijeha :lol: :lol: :lol: :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 okt 2013, 21:56

Volvic je napisao/la:
teferič je napisao/la:
E, ništa, onda je ok.

Sta je ok ?
ko si ti, neki policajac?

HazardEden
Kontakt:

Post Postao/la HazardEden » 16 okt 2013, 21:59

soccerfan je napisao/la:[youtube][/youtube]

Od 4:00 pa nadalje. Ja lego. Pape crce pod smijeha :lol: :lol: :lol: :lol:
Treba ga Pape angažovat da bude glasnogovornik u repki, da hodapo presicama, da sou pravi :lol: :lol: :lol:

tk@b3
Kontakt:

Post Postao/la tk@b3 » 16 okt 2013, 22:03

ima li negdje snimak kompletne emisije

DesimaL
Kontakt:

Post Postao/la DesimaL » 16 okt 2013, 22:07

Jesam oplako dok sam pregledo emisiju :lol:

A Safet ne moze da dodje do sebe :lol: :mrgreen:
Visca el Barça ! Mes que un club !

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 okt 2013, 22:13

DesimaL je napisao/la:Jesam oplako dok sam pregledo emisiju :lol:

Ma budala :lol: :lol: :lol: Da ga ne bi u ovoj emisiji nikad nebi saznao kako se Pape smije :lol: :lol: :lol: Ono iz duse kad se nasmije :lol:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 16 okt 2013, 23:04

Samo je na kraju ispo levat ipo. Cuj, jeste sigurni da je ovo Ciro. AHAHAHAH obruka se bas :lol:

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 okt 2013, 23:16

TvBHT je napisao/la:

Samo je na kraju ispo levat ipo. Cuj, jeste sigurni da je ovo Ciro. AHAHAHAH obruka se bas :lol:
Joj Papeta: unajmili imitatora da psuje na televiziji :lol:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 okt 2013, 23:17

Ne volim stavljati sol na ranu ali ovaj put cu morati :D
Evo kaze Susic da bi mozda dao ostavku poslije poraza od Portugala, da nije imao podrsku od Osima. Sta li na ovo kazu gringo i gringici? Jeli i Osim sada zbog toga postao propast bh fudbala?

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 16 okt 2013, 23:19

Safete, svaka cast! Uci ce u historiju naseg fudbala i njegovo ime ce biti ispisano najblistavijim slovima! Ja postujem selektora kao osobu, igracku legendu i, sada, kao velikog trenera, ALI, ako ja kao normalna, odrasla osoba koja prati fudbal pa evo skoro 20 godina, imam neku svoju predstavu kako bi neke stvari mogle izgledati, zasto to ne iznijeti na, recimo, forumu. @Gringo se napada ovdje, kao da je najveci neprijatelj ove drzave a ne kriticar selektora i vrlo cesto ima jace argumente nego forumasi koji Papeta stavljaju uz bok Fergusonu i Mourinhu.
Sto rece @Monolog, rezultat je tu, ali neke greske naseg strucnog staba su stvarno amaterske, evo jednog primjera: zadnje tri minute, cijela nacija u najvecem stepenu napetosti, cak se i lagano povlacimo i litvanci nam prelaze centar nekoliko puta a zatim imaju i slobodnjak na 25 metara. Za to vrijeme Pape, koji jos ima 2 izmjene, ne radi ni jednu cime bi prakticno uzeo 2-3 minute i zavrsio utakmicu. Dobili su slobodnjak koji odbio nezgodno, i kao sto je zavrsio u Asmirovim rukama, mogao je zavrsiti u rasljama. Sad ce neko napisati @Consigliere yebi se, Brazilllllllllll, ali jednostavno, ne mogu presutiti ovo. OK, plasirali smo se, i samo je to bitno, ali kod ovakvih stavri kad podju naopako, selekotor je glavni krivac, yebiga...
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 16 okt 2013, 23:37

Kljucna recenica u svemu ovom je sto je izjavio da je htio ici ali da je ostao zbog Osima. Ja sam opet suprotnog misljenja i cak mislim da je on trebo biti otjeran poslije onih kvalif. ali ga je spasio Osim s onim da treneru treba kontinuitet.

On jedino sto ovim igracima moze pokazati po koji potez, moze ih nesto nauciti jer je bio strasan igrac, ali on kao trener je ispod prosjecan. To mislim na taktiku, izbor igraca i ostalo.

S druge strane vise niko nema pravo reci nista jer nas je covjek odveo nakon 20 i kusur godina na neko prvenstvno, kad kazem odveo, nije nas on uopce odveo, odvele nas je jedna super generacija fubalera koja je svoje karijere izgradila u jako dobrim svjetskim klubovima. Ali opet tu ima i zasluge Safeta.

Boljeg od njega ne mozemo imati jer novca za to nemamo, zato podrzati ovo sve i ne treba traziti mane zasto nije ubacio ovo, zasto nije ubacio ono, kakva je igra bila itd. Poslije svega ovog bitno je samo to da smo otisli u BRAZIL !!!

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.