Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Prvo da cestitam Papetu plasman u Brazil i hvala mu na tome. (Veca zahvala jedino ide Ivici Osimu).
Da ga podrzavam, bas i ne, jer mislim da ima dosta supljina, ali ne bih da polemisem u ovom trenutku o tome nije ni mjesto ni vrijeme.
Jel neko gledao odgovorite ljudima i ako jeste sta je rekao za Mumeta, da se mora vratiti u U21 i izboriti mjesto kod Vlade pa da tek onda ide u A repku?
Da ga podrzavam, bas i ne, jer mislim da ima dosta supljina, ali ne bih da polemisem u ovom trenutku o tome nije ni mjesto ni vrijeme.
Jel neko gledao odgovorite ljudima i ako jeste sta je rekao za Mumeta, da se mora vratiti u U21 i izboriti mjesto kod Vlade pa da tek onda ide u A repku?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Rekao je to sto si napisao.bhsport je napisao/la:Prvo da cestitam Papetu plasman u Brazil i hvala mu na tome. (Veca zahvala jedino ide Ivici Osimu).
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pape zna lažnog Ćiru 

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
teferič je napisao/la:E, ništa, onda je ok.tyler durden je napisao/la:Mirza Soljanin je zet Dzeki.
Sta je ok ?
Nema on tu sta trazit...

ja kad dam kritiku selektoru, onda me napadaju kojekakvim imenima, a kad to uradi moderator, onda njemu niko da pisne...ultrasstyle_tz je napisao/la:nikad mu necemo mocu zahvaliti dovoljno za ovaj uspjeh, sigurno je i njegova zasluga ogromna..od mene bar ce uvijek imati postovanje i vjecnu zahvalu za ovo sto je uradio...grupa jeste bila lagana, MORALO se otic, ali opet na kraju trebalo je i znanja, i srece i truda da se ode kakva god grupa bila- nije lako...
al dragi Pape, onako kao sinoc ne moze. Igramo previse predvidljivo... Mi smo sinoc imali samo odbranu+Pjanic i napad, nigdje veznog reda...sve spalo na Pjanica. Onda logicno kontam Miske ne trci otisao gore u napad i samo stoji, malo se naljutim i na njeg, pitam se sta ce Medunjanin gore , koji im je q...i onda damo go, vidis da i Medunjanin i Miske imaju snage da sidju dole po loptu, posbno Miske kad je sisao zakljucali smo loptu i to je bilo to...onda vidis da im je Susic rekao da idu gore visoko...da smo od pocetka igrali sa Misketom 20 metara iza one pozicije gdje ga je Susic postavio i blize nasem golu, davno bi otkljucali onaj bunker....
u Brazilu nema imperativa, nema pritiska, ali imam neku vjeru u ovu ekipu da tamo nece biti samo turisiti, zato pape popravljaj te greske..

Volim te Bosno!!!
Niko se i ne obazire na njegove postove, kad u svakom pomene Misimovića, popljuje Pjanića, ovo je bio samo izuzetak koji potvrđuje pravilo. Pominjajući Misimovića govori o njegovoj nenadyebivoj ulozi za naš tim, ako ne igra dobro nađe razlog za to, i tako. Uglavnom jednoumac.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
eto nek ti imasVolvic je napisao/la:teferič je napisao/la:E, ništa, onda je ok.tyler durden je napisao/la:Mirza Soljanin je zet Dzeki.
Sta je ok ?
Nema on tu sta trazit...

sta vas boli qrac ko putuje s njima? znaci samo putuju ljudi zajedno. majko draga kakvi likovi

- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma dobro ovo je vise zahvala nego kritika
jos mi nismo svjesni koliko je veliko ovo sto smo uradili i necemo ni biti dok prvi put lopta ne krene s centra na nasoj tekmi u Brazilu- kakve ce tek onda emocije da budu
a Pape je tu medju najzasluznijim..
a nisam ja ba njegov neki veliki ljubitelj i cinjenica je da nam igra ima mana, bas zato sto vjerujem u ovu ekipi da mogu cak i jos vise nego sto pruzaju, zato i kritikujem i hocu da se to popravi do Brazila:D sa pravim pristupom i nekim taktickim korekcijama (grcka kuci, francuska u gostima) mi cemo biti sve samo ne turisti tamo
@zizu1991 jbg "srbofil" ko sto neko rece na temi kosarkasa, sta cu ja
..a opet znas i da su nas prozivali kako svi sa portala imaju nekog svog hajmo rec "zastitnika" pa se okoriste pa et sta znas ko je moj hahaha 

a nisam ja ba njegov neki veliki ljubitelj i cinjenica je da nam igra ima mana, bas zato sto vjerujem u ovu ekipi da mogu cak i jos vise nego sto pruzaju, zato i kritikujem i hocu da se to popravi do Brazila:D sa pravim pristupom i nekim taktickim korekcijama (grcka kuci, francuska u gostima) mi cemo biti sve samo ne turisti tamo

@zizu1991 jbg "srbofil" ko sto neko rece na temi kosarkasa, sta cu ja

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Reprezentativci imaju pravo u carter letovima AKO IMA VISKA MJESTA pozvati koga god hoce na svoj trosak , to sto je Dzeko platio svom zetu kartu niko netreba biti brigaamerosm je napisao/la:Nadam se da ce Susic uvesti jos malo ozbiljnosti kada je reprezentacija u pitanju, jer u avionu sa reprezentativcima nemaju sta traziti wanna-be Hrvat i glumac, Mirza Soljanin i ostale PM.
Uvesti sistem koji je uveo Joachim Löw. Sa reprezentativcima smije samo putovati strucni stab i ostalo pratece osoblje, a ostatk nek se sam snalazi.

Ovaj sad savez je huljadama kilometara ispred , mada treba i ove opominjati da se nebi uljuljakli pa da im na racun uspjeha repke

[youtube][/youtube]
Od 4:00 pa nadalje. Ja lego. Pape crce pod smijeha

Od 4:00 pa nadalje. Ja lego. Pape crce pod smijeha

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ko si ti, neki policajac?Volvic je napisao/la:teferič je napisao/la:E, ništa, onda je ok.tyler durden je napisao/la:Mirza Soljanin je zet Dzeki.
Sta je ok ?
Nema on tu sta trazit...
- HazardEden
- Kontakt:
Treba ga Pape angažovat da bude glasnogovornik u repki, da hodapo presicama, da sou pravisoccerfan je napisao/la:[youtube][/youtube]
Od 4:00 pa nadalje. Ja lego. Pape crce pod smijeha![]()
![]()
![]()

ima li negdje snimak kompletne emisije
Jesam oplako dok sam pregledo emisiju 
A Safet ne moze da dodje do sebe

A Safet ne moze da dodje do sebe

Visca el Barça ! Mes que un club !
Ma budalaDesimaL je napisao/la:Jesam oplako dok sam pregledo emisiju
A Safet ne moze da dodje do sebe![]()

I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Samo je na kraju ispo levat ipo. Cuj, jeste sigurni da je ovo Ciro. AHAHAHAH obruka se basDesimaL je napisao/la:Jesam oplako dok sam pregledo emisiju

- Consigliere
- Kontakt:
Joj Papeta: unajmili imitatora da psuje na televizijiTvBHT je napisao/la:Samo je na kraju ispo levat ipo. Cuj, jeste sigurni da je ovo Ciro. AHAHAHAH obruka se basDesimaL je napisao/la:Jesam oplako dok sam pregledo emisiju

Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Ne volim stavljati sol na ranu ali ovaj put cu morati
Evo kaze Susic da bi mozda dao ostavku poslije poraza od Portugala, da nije imao podrsku od Osima. Sta li na ovo kazu gringo i gringici? Jeli i Osim sada zbog toga postao propast bh fudbala?

Evo kaze Susic da bi mozda dao ostavku poslije poraza od Portugala, da nije imao podrsku od Osima. Sta li na ovo kazu gringo i gringici? Jeli i Osim sada zbog toga postao propast bh fudbala?
- Consigliere
- Kontakt:
Safete, svaka cast! Uci ce u historiju naseg fudbala i njegovo ime ce biti ispisano najblistavijim slovima! Ja postujem selektora kao osobu, igracku legendu i, sada, kao velikog trenera, ALI, ako ja kao normalna, odrasla osoba koja prati fudbal pa evo skoro 20 godina, imam neku svoju predstavu kako bi neke stvari mogle izgledati, zasto to ne iznijeti na, recimo, forumu. @Gringo se napada ovdje, kao da je najveci neprijatelj ove drzave a ne kriticar selektora i vrlo cesto ima jace argumente nego forumasi koji Papeta stavljaju uz bok Fergusonu i Mourinhu.
Sto rece @Monolog, rezultat je tu, ali neke greske naseg strucnog staba su stvarno amaterske, evo jednog primjera: zadnje tri minute, cijela nacija u najvecem stepenu napetosti, cak se i lagano povlacimo i litvanci nam prelaze centar nekoliko puta a zatim imaju i slobodnjak na 25 metara. Za to vrijeme Pape, koji jos ima 2 izmjene, ne radi ni jednu cime bi prakticno uzeo 2-3 minute i zavrsio utakmicu. Dobili su slobodnjak koji odbio nezgodno, i kao sto je zavrsio u Asmirovim rukama, mogao je zavrsiti u rasljama. Sad ce neko napisati @Consigliere yebi se, Brazilllllllllll, ali jednostavno, ne mogu presutiti ovo. OK, plasirali smo se, i samo je to bitno, ali kod ovakvih stavri kad podju naopako, selekotor je glavni krivac, yebiga...
Sto rece @Monolog, rezultat je tu, ali neke greske naseg strucnog staba su stvarno amaterske, evo jednog primjera: zadnje tri minute, cijela nacija u najvecem stepenu napetosti, cak se i lagano povlacimo i litvanci nam prelaze centar nekoliko puta a zatim imaju i slobodnjak na 25 metara. Za to vrijeme Pape, koji jos ima 2 izmjene, ne radi ni jednu cime bi prakticno uzeo 2-3 minute i zavrsio utakmicu. Dobili su slobodnjak koji odbio nezgodno, i kao sto je zavrsio u Asmirovim rukama, mogao je zavrsiti u rasljama. Sad ce neko napisati @Consigliere yebi se, Brazilllllllllll, ali jednostavno, ne mogu presutiti ovo. OK, plasirali smo se, i samo je to bitno, ali kod ovakvih stavri kad podju naopako, selekotor je glavni krivac, yebiga...
Fit Tony: I keep my friends close...
Kljucna recenica u svemu ovom je sto je izjavio da je htio ici ali da je ostao zbog Osima. Ja sam opet suprotnog misljenja i cak mislim da je on trebo biti otjeran poslije onih kvalif. ali ga je spasio Osim s onim da treneru treba kontinuitet.
On jedino sto ovim igracima moze pokazati po koji potez, moze ih nesto nauciti jer je bio strasan igrac, ali on kao trener je ispod prosjecan. To mislim na taktiku, izbor igraca i ostalo.
S druge strane vise niko nema pravo reci nista jer nas je covjek odveo nakon 20 i kusur godina na neko prvenstvno, kad kazem odveo, nije nas on uopce odveo, odvele nas je jedna super generacija fubalera koja je svoje karijere izgradila u jako dobrim svjetskim klubovima. Ali opet tu ima i zasluge Safeta.
Boljeg od njega ne mozemo imati jer novca za to nemamo, zato podrzati ovo sve i ne treba traziti mane zasto nije ubacio ovo, zasto nije ubacio ono, kakva je igra bila itd. Poslije svega ovog bitno je samo to da smo otisli u BRAZIL !!!
On jedino sto ovim igracima moze pokazati po koji potez, moze ih nesto nauciti jer je bio strasan igrac, ali on kao trener je ispod prosjecan. To mislim na taktiku, izbor igraca i ostalo.
S druge strane vise niko nema pravo reci nista jer nas je covjek odveo nakon 20 i kusur godina na neko prvenstvno, kad kazem odveo, nije nas on uopce odveo, odvele nas je jedna super generacija fubalera koja je svoje karijere izgradila u jako dobrim svjetskim klubovima. Ali opet tu ima i zasluge Safeta.
Boljeg od njega ne mozemo imati jer novca za to nemamo, zato podrzati ovo sve i ne treba traziti mane zasto nije ubacio ovo, zasto nije ubacio ono, kakva je igra bila itd. Poslije svega ovog bitno je samo to da smo otisli u BRAZIL !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.