sta je to bilo sa cirom ?Alucard je napisao/la:A Ćire legende zajeba on Javni servis i ovog jadnog voditelja koji hoće da propadne od srama!![]()
![]()
![]()
nek se bog smiluje ovim krajsnicima rip.
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
sta je to bilo sa cirom ?Alucard je napisao/la:A Ćire legende zajeba on Javni servis i ovog jadnog voditelja koji hoće da propadne od srama!![]()
![]()
![]()
Iako sam juce bio presretan, danas isto ovako razmisljam. Ne znam momke, ali onaj video me ipak njima priblizio na neki nacin i trenutno isto tako razmisljam, medjutim tako je kako je. Neka pocivaju u miruSemirr je napisao/la:vise bih zelio da su momci zivi, nego da smo otisli u Brazil, al' eto, sudbina je takva. Da im dragi Allah podari lijepi Dzennet.
navalio Ćiro da ispriča svoje, valjanje od smijeha u studiju, a voditelj ne zna šta ćeAlucard je napisao/la:A Ćire legende zajeba on Javni servis i ovog jadnog voditelja koji hoće da propadne od srama!![]()
![]()
![]()
terabajt je napisao/la:sta je to bilo sa cirom ?Alucard je napisao/la:A Ćire legende zajeba on Javni servis i ovog jadnog voditelja koji hoće da propadne od srama!![]()
![]()
![]()
Ćiro Blažević:Da pozdravim puno mog dragog prijatelja Osima,jer je legenda ,koja je veca neg" ja "majku mu ****" Voditelj:Nemojte molim vas,pripazite na rijecnik..javni servis.Ma bjez" **** te rijecnik..bvb je napisao/la:terabajt je napisao/la:sta je to bilo sa cirom ?Alucard je napisao/la:A Ćire legende zajeba on Javni servis i ovog jadnog voditelja koji hoće da propadne od srama!![]()
![]()
![]()
Ciro kralj.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Kolijevka fudbala je Engleska.DonPippo9 je napisao/la:Tek sad kad se hladi glava sve više sam svjestan šta smo postigli i ponosan sam da ponosniji ne mogu biti. Ali posebno sam oduševljen iz 2 razloga:
1. što je plavooki dječak dao odlučujući go, jedan od skromnijih momaka u našoj selekciji, jednostavno osoba na svom mjestu i
2. što je cijelo Sarajevo (kao i Bosna bilo na nogama), ali posebno je upečatljivo bilo vidjeti mnoštvo košulja, džempera i ostale bajramske odjeće u miksu sa bakljama i navijanjem.
Jedna vrhunska noć koju vjerujem niko od prisutnih, ali i onih uopće koji su pratili ovo sve oko reprezentacije neće zaboraviti nikada u životu a i nadam se da će se prenositi s koljena na koljeno ovaj prvi historijski plasman na neko veliko takmičenje i to u Brazil, kolijevku fudbala.
Mrlju na sve je bacila ta nesreća mladih momaka, a baš me dokrajčio onaj njegov interviju u kojem apelira na normalnu vožnju, da se ne konzumira alkohol na prvi dan Bajrama i njegovo sažaljenje što nije stigao klanjati namaz u nadi da će mu Bog oprostiti..
joj Raaba budale. google translate koristioFA7 je napisao/la:evo stefan raab, onaj poznati njemacki showmaster, spominje marjana i otpjevao pjesmu na bosanski! hhahaha
http://tvtotal.prosieben.de/tvtotal/vid ... ab=related
od 7min.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.