NFL

Atletika, stoni tenis, šah, plivanje, vaterpolo, biciklizam, ragbi...

Moderator/ica: rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: NFL

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 14 okt 2013, 22:53

alemsa je napisao/la: Elway je gubio SB od timova koji nisu ni trebali biti tamo, onako ko Giantsi, sezona katastrofa, izbore PO I postanu batmani
Pa i Tomica je, to im je zajedničko :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 14 okt 2013, 23:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:
alemsa je napisao/la: Elway je gubio SB od timova koji nisu ni trebali biti tamo, onako ko Giantsi, sezona katastrofa, izbore PO I postanu batmani
tacno

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 15 okt 2013, 13:13

I da drago mi je što onaj RG III gubi tekme!Još uvijek mi je krivo što je on dobio nagradu za najboljeg novajliju, iako je Luck zaslužio tu nagradu!

Bajrambarećola svima :D
Grbavica naš je Hram!!!

alemsa
Kontakt:

Post Postao/la alemsa » 15 okt 2013, 13:17

Cuj ovi Coltsi, sto ih Rivers podera, top 3 ekipa ahahaha.

Edo bajram barecula

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 okt 2013, 14:50

alemsa je napisao/la:
RiverPlate je napisao/la:
Najbolji svih vremena po meni, ima 3 SB, i najviše pobjeda u historiji playoff-a od svih QB-a!Ako misli da je Manning bolji, nije nikako, čovjek koji ima negativan skor u playoff-u ne može biti bolji od čovjeka koji ima najviše pobjeda u playoff-u, a samim tim i 2 SB više!
Ne mislim da je Manning bolji, overall radi SB's I PO
Mislim da je Elway bolji, mislim da je Joe Montana bolji, misim da bi Marino imo par SB's u danasnjem NFL-u. Danas je ne moguce igrati odbranu za razliku od tog vremena, ti Qb's kad su igrali, za pass interference si moro ruku slomiti, danas ga pipnes pass interference zovu, udaranje, hemlet to hemlet, ovo ono, nista nije postajlo, lika posteno opalis supsenzija ti I yardi I penalties ovo ono. Duplo lakse je danas igrati napad, a duplo teze odbranu za razliku o tog vremena, tako da bi ti Qb's u danasnjem NFl-u radili isto ako ne I bolje sto rade Brady I Manning.
home sweet home :mrgreen:

Montana je po meni najveći i najbolji, tu nema dileme.
Onda dodju svi ostali. Marino je poslije povrede imao dijapazon kretanja od cca 2 metra ali je opet bacao ko lud, više i dalje nego prije povrede, Elway je bio i cool i moćan a Brady i Manning su mašine. Bradshaw-a i Starra nisam iz logičnih razloga gledao.

Meni je Elway bio najdraži, ali Montana je definitivno najveći i najbolji!

aj j.ebeš američki fudbal, ovo večeras se računa ..... joj jesam nervozan :o

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 15 okt 2013, 15:30

Apropo Fantasy-ja
Ako 'oće neko da traduje nekog dobrog WR, moji TE su svi na raspolaganju

Prije nego mi neko ponudi junk, Davis i Thomas imaju više poena od svih WR-a osim Wes-a i DeSeana, dakle kod njih dvojice u obzir dolaze samo top WRs, za Gates-a kako ko

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 15 okt 2013, 16:10

Pa kako Giantsi nisu trebali biti tamo, dvije sezone koje su osvojili su imali slabiji rekord zbog jakih ekipa protiv kojih su igrali i slabijih startova sezone. Ali u PO su bukvalno zaustavili sve, niko nije mogao da odigra postene utakmice protiv odbrane Giantsa pa ni Brady koji oba finala nije imao nikakvo rjesenje.

Apsolutno zasluzene titule, jedna od najboljih odbrana svih vremena. Tradicija Giantsa, gdje je i igrao najbolji defanzivac ikada LT. Sta znaci taj defanzivni pritisak koji je LT sa ostalima pravio na Elwaya to znaci i onaj Strahanov i Osyjev, kasnije Tuckov na ostale. Mada niko nije bio jaci od LT, njega nije mogao jedan igrac cuvati, obarao je i njega i QB zajedno. Ali isti scenarij se desio i Denveru i NEP tj pali su u drugom jer su igrali protiv mogu reci top5 odbrana svih vremena. Strahanova i LT-eva

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 15 okt 2013, 16:28

tuzlak1987 je napisao/la:
Pa kako Giantsi nisu trebali biti tamo, dvije sezone koje su osvojili su imali slabiji rekord zbog jakih ekipa protiv kojih su igrali i slabijih startova sezone. Ali u PO su bukvalno zaustavili sve, niko nije mogao da odigra postene utakmice protiv odbrane Giantsa pa ni Brady koji oba finala nije imao nikakvo rjesenje.
Pogledaj omjer Patsa u tim sezonama i omjer Giantsa, 17-0 do tog SB (2007), ne može biti zasluženije od toga, i onaj nafakaški helmet catch Tyreea kojeg i dan danas sanjam :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 15 okt 2013, 17:07

@Tuzlak1987

Ima li sanse da NYG pokupi Johnnya na draftu?
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 15 okt 2013, 17:14

Cist poraz i zasluzen (nismo k'o Hjuston pobijedili sami sebe :lol: :lol: :lol: ), slabo je sta funkionisalo sinoc, los playcalling prije svega, najgora stvar je potres mozga Freemana, ne znam kako cemo tacklovat bez njega, bas smo pehovi.

Allahrazuola aleme i BSMO svima koji slave.

ps :shock: izgubio sam za 0,22 poena na fantasyu, 3 yarde kratak :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

kad_kako
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la kad_kako » 15 okt 2013, 17:36

Allah-razula, i takodje svima koji slave Bajram Barecula!

Ja sam na fantasyju zadnja dva kola izgubio za 2 i 3 poena. hahahahaha. Sad ovo zadnje prije utakmice Dallas - Washington gubim 8-9 poena, a u toj utakmici imam WR i TE Dallasa - Bryant, Witten. A protivnik nema nikog vise. Njih dvojica su mi u predhodnim kolima donosili oko 30ak poena po kolu, a ovo sad samo 5 poena zajedno. :lol:
Postovanje treba zaraditi.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 okt 2013, 01:34

samo_lijevo je napisao/la:@Tuzlak1987

Ima li sanse da NYG pokupi Johnnya na draftu?
Nema, vise neko za odbrane 100%. I pokusati zadrzati Nicksa, mada je skroz bez motiva ovu sezonu. On i Manningham su bas nezahvalni likovi. Bradshaw je bio najbolji momak u napadu...A ove godine OL kulira, ko neke povrede, a uzimaju pare. Snee i Diehl samo gledaju kako zavrsiti karijeru...

Nista od Johnyja, Ely ima masan ugovor. Ma mene raduje, sto ce biti dobra pozicija za drugu i trecu rundu. Et pa i mozda neki otkaz i novi igrac pa ce biti ok.

Mada dosao je kraj ovome. Do Lawrencea Taylora je bio slogan "Wellcome to our 18 year of 5 year rebuilding plan" :mrgreen: Znaci moze potrajat, sto je bilo bilo je jbg. Ko hoce neka navija za Giantse, sto su iz velike sredine ne znaci da moraju biti jaki, Jetsi se muce godinama, a imaju dobru fan bazu

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 16 okt 2013, 01:37

tuzlak1987 je napisao/la:
Pogledaj omjer Patsa u tim sezonama i omjer Giantsa, 17-0 do tog SB (2007), ne može biti zasluženije od toga, i onaj nafakaški helmet catch Tyreea kojeg i dan danas sanjam :mrgreen:
Ma napad je smjehurija uvijek bio osim dobrog perioda kad je Jacobs na snagu probijo i tad poceli uvoditi Bradshawa, isto kao kod Flaccoa, eto isti primjer je Ilija Gromovnika, baca gromove :mrgreen: Ali odbrana je top 5 svih vremena uvjeren sam jer su isli protiv jake sile i uspjeli da zadrze na niske poene.
Nafaka je bio onaj pas..istina. Jos se prije pasa kako se sjecam izvukao od sacka :lol: Malo falilo da mu dres poderu u toj akciji

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 16 okt 2013, 10:08

Ostali smo bez Mayoa do kraja sezone :|
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Sportfanatik
Kontakt:

Post Postao/la Sportfanatik » 16 okt 2013, 14:10

rio_Ferdy88 je napisao/la:Ostali smo bez Mayoa do kraja sezone :|
Kako nas prate ozljede kroz cijelu ovu sezonu al se i pobjede nižu. Valjda će se igrači nekako skupit i istrpit mada će biti teško. Pa cijelu sezonu bez Maya, Bože moj
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 16 okt 2013, 14:38

Sto se Mayo-a tice treba sacekati zvanicnu potvrdu Patriotsa, jer neki mediji pisu o tome da smo bez njega ostali cijelu sezonu, dok drugi pisu da bi se trebao vratiti za 8 sedmica, tj. pred pocetak PO-a.

Bilo kako bilo mislim da je njegov izostanak prevelik udarac za odbranu i da cemo u nastavku sezone gledati kvalitet odbrane iz protekle sezone - niko sretniji od mene ukoliko pogrijesim. Velika je steta sto kljucni igraci iz odbrane imaju komplikovane povrede, jer je ista u ovoj sezoni dokazala svoj kvalitet.

Zna li neko sta je sa Talibom ? Nisam nigdje nista nasao sto se njegove povrede tice, bar kada su mediji koji prate Patriotse u pitanju.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 16 okt 2013, 15:36

I znao sam da ce mi ovaj uzet Allena yebem ti waivere nisam odradio move 2 sedmice opet on ispred mene
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 16 okt 2013, 16:20

amerosm je napisao/la:Sto se Mayo-a tice treba sacekati zvanicnu potvrdu Patriotsa, jer neki mediji pisu o tome da smo bez njega ostali cijelu sezonu, dok drugi pisu da bi se trebao vratiti za 8 sedmica, tj. pred pocetak PO-a.

Bilo kako bilo mislim da je njegov izostanak prevelik udarac za odbranu i da cemo u nastavku sezone gledati kvalitet odbrane iz protekle sezone - niko sretniji od mene ukoliko pogrijesim. Velika je steta sto kljucni igraci iz odbrane imaju komplikovane povrede, jer je ista u ovoj sezoni dokazala svoj kvalitet.

Zna li neko sta je sa Talibom ? Nisam nigdje nista nasao sto se njegove povrede tice, bar kada su mediji koji prate Patriotse u pitanju.
Patriots placed WLB Jerod Mayo (pectoral) on injured reserve, ending his season.
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 17 okt 2013, 09:50

Edin TM87 je napisao/la:I znao sam da ce mi ovaj uzet Allena yebem ti waivere nisam odradio move 2 sedmice opet on ispred mene
tužna je tvoja sudbina :mrgreen:
ma imaš sad randle-a, šta će ti allen :mrgreen: :mrgreen:

p.s. eto izvadio sam boldina, thomasa i ricea da ne kažeš da ti ne dajem šansu :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 okt 2013, 15:52

Jesam li ja ovo pobjedio na fantasy opet?... ja forme kod oca ajjjj hajmo 2-4 jos jos trpaj :(
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Odgovori

Natrag na “Ostali sportovi”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []