Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Ako sam dobro pohvatao,
Levandovski ide iz Dortmunda, to je gotova stvar, Milan prodaje Balotelija, a Arsenal dovodi Benzemu i Giroud ide na klupu, Liverpool će isto tako prodati Suareza. Jbt, pola Evrope ostade bez napadača.
Ovaj je jači od onoga što je pisao o Kolašincu, koji mu je bio nick? Majstor? Tako nekako....
Levandovski ide iz Dortmunda, to je gotova stvar, Milan prodaje Balotelija, a Arsenal dovodi Benzemu i Giroud ide na klupu, Liverpool će isto tako prodati Suareza. Jbt, pola Evrope ostade bez napadača.
Ovaj je jači od onoga što je pisao o Kolašincu, koji mu je bio nick? Majstor? Tako nekako....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- fudbalerXL
- Kontakt:
Dobar si ti da ljude karakterišeš sa OVAJ. Mada mi ni sad nije jasno šta sam ti uradio. Dozvoli da neko drugi " možda " ima neko znanje i da " možda " prati fudbal.Virtu4l je napisao/la:Ako sam dobro pohvatao,
- za Lewandowskog več pola godine svi govore da če otiči. Čovjek odbio produžit ugovor koji mu istječe ove sezone to je 1000 % gotova stvar da ide ili JAN. ( jako vjerovatno ) jer na kraju godine ide bez odštete.
- za Balotellija sam rekao AKO mada su male naznake. Milan ga je htio prodat zbog nediscipline ( ko što bi vecina uradila ) mada neče uspjet jer ga niko ne želi kupit. Inter je popljuvo, Juventus ga ne želi. Real , Barca i Bayern netrebaju. Englezi ga mrze i on njih još više, a drugi nemaju tih para - što sam več odgovrio a ti pročito.
- Liverpool je na jedvite jade uspio zadržat Suareza koji je čak odbio treniranje sa klubom čekajuči Real koji je čekao transfer Bala i na kraju propalo sve. Jako REALNO je da če Real u JAN. zamjenit Benzemu sa Aguerom ili Suarezom - tako da je to još uvjek realno. Čak realnije nego Aguero, kojeg City vjerovatno neče pustiti ).
- a Giroud je definitivno manja konkurencija nego preporodjeni Negredo i Aguero zajedno. I da ako predje Benzema Giourud ide na klupu skoro 90 %, jer je Benzema zvjer za njega.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 16 okt 2013, 22:17, ukupno mijenjano 1 put.
Nisam ti ja moderator, ali eto, rekao si šta si imao prijatelju, možemo li sad nastaviti normalnu diskusiju o dijamantu. Ni ti, ni ja, niti bilo ko sa ovog foruma može uticati na karijeru Edina Džeke. Da je htio ići iz Manchestera, do sad bi otišao. Vidi se na njemu da je sretan i zadovoljan. Igrao je, igra i igrat će. Nekad će biti prva opcija kod Pellegrinija, nekad druga... nekad treća, navikli smo na to da neće biti glavni igrač i ako je njemu dobro, meni je još bolje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- fudbalerXL
- Kontakt:
Skužio sam i popravio to za moderatora. Nisam siguran da je njemu tako dobro. Ako bi bilo nebi napravio onaj kaos u Munchenu kad je **** Manciniju sve po spisku i lupo po klupi. Ja mislim da čovjek želi da bude vodja nekog tima koji igra u Ligi Prvaka. Što je potpuno normalno za čovjeka njegovih kvaliteta. I da je trenutno u velikoj dilemi dali malo manje para i TO ili malo više para i klupa. To je bar moje mišljenje. Jer City je ove godina Španija 2 vidjet češ to jako brzo.Virtu4l je napisao/la:Nisam ti ja moderator, ali eto, rekao si šta si imao prijatelju, možemo li sad nastaviti normalnu diskusiju o dijamantu. Ni ti, ni ja, niti bilo ko sa ovog foruma može uticati na karijeru Edina Džeke. Da je htio ići iz Manchestera, do sad bi otišao. Vidi se na njemu da je sretan i zadovoljan. Igrao je, igra i igrat će. Nekad će biti prva opcija kod Pellegrinija, nekad druga... nekad treća, navikli smo na to da neće biti glavni igrač i ako je njemu dobro, meni je još bolje.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 16 okt 2013, 22:22, ukupno mijenjano 1 put.
Jel namjerno griješiš svaki afrikat ili ne znaš?
Pustite se gluposti.Ako ima imalo pameti Džeko ostaje u Cityu.Od kvalitetnijih ekipa(3 iz Španije,2 iz Njemačke,2 iz Italije i 2 iz Engleske)jedino Juventus ima lošijeg napadača od Džeke.A ja ipak mislim da mu je bolje biti rezerva u Engleskoj nego prvi napadač u Italiji.
Dosta ga precjenjujete.To ste radili i kad je Negredo došao,ko bilo vam drago što će Džeko biti siguran u prvih 11.
Pustite se gluposti.Ako ima imalo pameti Džeko ostaje u Cityu.Od kvalitetnijih ekipa(3 iz Španije,2 iz Njemačke,2 iz Italije i 2 iz Engleske)jedino Juventus ima lošijeg napadača od Džeke.A ja ipak mislim da mu je bolje biti rezerva u Engleskoj nego prvi napadač u Italiji.
Dosta ga precjenjujete.To ste radili i kad je Negredo došao,ko bilo vam drago što će Džeko biti siguran u prvih 11.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- fudbalerXL
- Kontakt:
Uredu znači po tebi : Schalke 04, Bayer L., Inter, Milan, Roma ( ovogodišnja ), Lazio, Tottenham, Chelsea, Liverpool i Arsenal su slabe ekipe. OK ali ja se ne slažem za nijednu od tih. ( od svih tih " nekvalitetnih " ekipa samo 2,3 nisu stalni učesnici lige prvaka zadnjih 10 godina ), Sve su za Wolfsburg - institucije i ne zaostaju mnogo za novoosnovanim City-em.. A ja mogu razumjet zašto su ljudi podcjenili Negreda mada mene još nije bilo na forumu. Čovjek je bio praktički 28 godišnji napola anonimus. Ali sad se bori ko za život + bori se jer misli da ima šasne za Španiju da zaigra + okružen je samim špancima i latinosim u CIty-u + igra 9-tku kao DŽeko. Tako da da. On mu je puno veče konkurencija nego Tevez, a Aguero je i onako glavni napadač.LBJ MVP je napisao/la:Jel namjerno griješiš svaki afrikat ili ne znaš?
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 16 okt 2013, 22:38, ukupno mijenjano 1 put.
Arsenal i Chelsea sam brojao kao 2 iz Engleske.Ostali nisu nivo Citya,odnosno daleko su ispod njega.S tim da ni tim svim ekipama ne fali napadač.Huntelaar,Kiesling,Balotelli,Soldado i Suarez nisu ništa slabiji igrači od Džeke.fudbalerXL je napisao/la:Uredu znači po tebi : Schalke 04, Bayer L., Inter, Milan, Roma ( ovogodišnja ), Lazio, Tottenham, Chelsea, Liverpool i Arsenal su slabe ekipe. OK ali ja se ne slažem za nijednu od tih. Sve su za Wolfsburg - institucije i ne zaostaju mnogo za novoosnovanim City-em.. A ja mogu razumjet zašto su ljudi podcjenili Negreda mada mene još nije bilo na forumu. Čovjek je bio praktički 28 godišnji napola anonimus. Ali sad se bori ko za život + bori se jer misli da ima šasne za Španiju da zaigra + okružen je samim špancima i latinosim u CIty-u + igra 9-tku kao DŽeko. Tako da da. On mu je puno veče konkurencija nego Tevez, a Aguero je i onako glavni napadač.LBJ MVP je napisao/la:Jel namjerno griješiš svaki afrikat ili ne znaš?
Mislim da je City osnovan prije 120 i nešto godina.
Negredo napola anonimus?Konstantno zabijao u primeri i ponekad reprezentativac svjetskog i evropskog prvaka.Prošle sezone bio i četvrti strijelac primere,ispred njega su samo bili Ronaldo,Messi i Falcao.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- fudbalerXL
- Kontakt:
Ok nema frke. Samo rekao si 2 iz eng. Engleska liga je ove godine nikad jača i ima 6 VRHUNSKIH EKIPA. ( Manchester United, Chelsea, Arsenal, Manchester City, Liverpool i Tottenham ). Za Balotellija, Soldada i Suareza sam več odgovorio. A za Huntelaara i Kieslinga je DŽeko uvjek bio i biče igračina.LBJ MVP je napisao/la:Arsenal i Chelsea sam brojao kao 2 iz Engleske.Ostali nisu nivo Citya,odnosno daleko su ispod njega.S tim da ni tim svim ekipama ne fali napadač.Huntelaar,Kiesling,Balotelli,Soldado i Suarez nisu ništa slabiji igrači od Džeke.fudbalerXL je napisao/la:Uredu znači po tebi : Schalke 04, Bayer L., Inter, Milan, Roma ( ovogodišnja ), Lazio, Tottenham, Chelsea, Liverpool i Arsenal su slabe ekipe. OK ali ja se ne slažem za nijednu od tih. Sve su za Wolfsburg - institucije i ne zaostaju mnogo za novoosnovanim City-em.. A ja mogu razumjet zašto su ljudi podcjenili Negreda mada mene još nije bilo na forumu. Čovjek je bio praktički 28 godišnji napola anonimus. Ali sad se bori ko za život + bori se jer misli da ima šasne za Španiju da zaigra + okružen je samim špancima i latinosim u CIty-u + igra 9-tku kao DŽeko. Tako da da. On mu je puno veče konkurencija nego Tevez, a Aguero je i onako glavni napadač.LBJ MVP je napisao/la:Jel namjerno griješiš svaki afrikat ili ne znaš?
Mislim da je City osnovan prije 120 i nešto godina.
Negredo napola anonimus?Konstantno zabijao u primeri i ponekad reprezentativac svjetskog i evropskog prvaka.Prošle sezone bio i četvrti strijelac primere,ispred njega su samo bili Ronaldo,Messi i Falcao.
A da ljudi ( pa i ja ) nisu poznavali mnogo Negreda ja razumjem jer rjetko tko prati ŠPA ligu. ( osim Reala, Barce i Atletico Madrida ). Najvise se prati ENG., NJEM. i ITA.. Mada i Sevilla nije neki klub. Niko nije znao da če čovjek igrat preko 100 % svaku tekmu. Mada je Negredo trenutno nebitan, jer pričamo o Džeki.
Upravo suprotno.Engleska liga nikad nije bila slabija i zato su ovako očajne ekipe poput Liverpoola i Tottenhama u vrhu,al proći će to do februara kad će se City,Chelsea i Arsenal izdvojiti.I United bi trebao tu biti,ali baš su katastrofalno otvorili ovu sezonu.fudbalerXL je napisao/la:
Ok nema frke. Samo rekao si 2 iz eng. Engleska liga je ove godine nikad jača i ima 6 VRHUNSKIH EKIPA. ( Manchester United, Chelsea, Arsenal, Manchester City, Liverpool i Tottenham ). Za Balotellija, Soldada i Suareza sam več odgovorio. A za Huntelaara i Kieslinga je DŽeko uvjek bio i biče igračina.
A da ljudi ( pa i ja ) nisu poznavali mnogo Negreda ja razumjem jer rjetko tko prati ŠPA ligu. ( osim Reala, Barce i Atletico Madrida ). Najvise se prati ENG., NJEM. i ITA.. Mada i Sevilla nije neki klub. Niko nije znao da če čovjek igrat preko 100 % svaku tekmu. Mada je Negredo trenutno nebitan, jer pričamo o Džeki.
Kiesling koji je godinama među prvim strijelcima bundeslige,Huntelaar također gdje god je bio zabijao golove.Balonja vodio Italiju do finala EP-a,al šta on zna.Al Džeko je Ibrahimović za njih.
Ma ja Sevilla nije neki klub

- fudbalerXL
- Kontakt:
Najbrojao si več 4 kluba koja če bit u vrhu Engleske lige. + Liverpool je ove godine poslje dugoooo vremena dobra ekipa ne samo položaj na tabeli nego i igra i to sve maltene bez Suareza. Ne igraju Evropu i pošteno če namučit ove prve 4, a Tottenham je uložijo oko 100 mil Eur u pojačanja i dobro se pojačao , kako če to fukcionisat vrijeme če pokazat. Ali jesu močni igrački.LBJ MVP je napisao/la:Upravo suprotno.Engleska liga nikad nije bila slabija i zato su ovako očajne ekipe poput Liverpoola i Tottenhama u vrhu,al proći će to do februara kad će se City,Chelsea i Arsenal izdvojiti.I United bi trebao tu biti,ali baš su katastrofalno otvorili ovu sezonu.fudbalerXL je napisao/la:
Ok nema frke. Samo rekao si 2 iz eng. Engleska liga je ove godine nikad jača i ima 6 VRHUNSKIH EKIPA. ( Manchester United, Chelsea, Arsenal, Manchester City, Liverpool i Tottenham ). Za Balotellija, Soldada i Suareza sam več odgovorio. A za Huntelaara i Kieslinga je DŽeko uvjek bio i biče igračina.
Kiesling koji je godinama među prvim strijelcima bundeslige,Huntelaar također gdje god je bio zabijao golove.Balonja vodio Italiju do finala EP-a,al šta on zna.Al Džeko je Ibrahimović za njih.
Ma ja Sevilla nije neki klubLazio,Roma i Liverpool su sile
Kiesling i Huntelaar su limitirani igrači , kao što je Džeko limitiran za IBRU. Znači ta dvojica su malo slabiji realizatori od Džeke koji ima bas killer instinkt / nos za gol ali Džeko ima konkretno bolju tehniku od ove 2 posebno Kieslinga. Nemogu da vjerujem da ih poredis. Pa Bayer ima samo 1 napadača sve trpaju na njega. U bundeski nema toliko egoizma. A čovjek samo trpa sa 5 metara tap ine. Huntelaar je jos 3 godine stariji i vrjedi duplo manje od Džeke po transfermarktu.
Za Baloteelija sam objasnio ako se proda. Milan nema para za obojicu, čak i da bi želio. I da Balotelli nije trenutno bolji od Dzeki što je i pokazao u City-u. ( ona ima samo potencial i njegove penale - trenutno ).
Sevilla je slabiji tim od jednog Liverpoola , jedne Rome ( koja se budi ove godine ) i tu su negdje sa Laziom, Sigurno ne bolji. I lošija je od SVIH ostalih nabrojanih klubova koje citiraš. I nikad neče biti bolja jer svi ovi nabrojani klubovi osim Lazia imaju love da kupuju igrače, a Sevilla prodaje najbolje da bi preživljela. A Lazio možda nema love da kupi ali baš ni nemora da proda najbolje igrače.
Zadnja izmjena: fudbalerXL, dana/u 16 okt 2013, 23:15, ukupno mijenjano 5 puta.
Nije "Goal" bas neko mjerilo i sigurno nisu najprofesionalniji ali definitivno jesu objektivniji od nas.
Džeko u idealnom timu evropskih kvalifikacija za SP
Edin Džeko uvršten je u idealni tim evropskih kvalifikacija za svjetsko nogometno prvenstvo 2014. u Brazilu u izboru portala "Goal".
Napadač bh. reprezentacije u kvalifikacijama je postigao deset golova i jedan je od najzaslužnijih igrača za historijski plasman BiH na SP. Društvo u napadu u idealnom timu prave mu Holanđanin Robin Van Persie, najbolji strijelac kvalifikacija s 11 golova i Španac Pedro.
Idealni tim kvalifikacija:
- golman: Igor Akinfeev (Rusija)
- odbrana: Philipp Lahm (Njemačka), Dmitrij Kombarov (Rusija), Vincent Kompany (Belgija), Jan Vertonghen (Belgija)
- sredina terena: Daniele De Rossi (Italija), Mesut Özil (Njemačka), Mathieu Valbuena (Francuska)
- napad: Edin Džeko (Bosna i Hercegovina), Pedro (Španija), Robin Van Persie (Holandija).
(Vijesti.ba)
Edin Džeko uvršten je u idealni tim evropskih kvalifikacija za svjetsko nogometno prvenstvo 2014. u Brazilu u izboru portala "Goal".
Napadač bh. reprezentacije u kvalifikacijama je postigao deset golova i jedan je od najzaslužnijih igrača za historijski plasman BiH na SP. Društvo u napadu u idealnom timu prave mu Holanđanin Robin Van Persie, najbolji strijelac kvalifikacija s 11 golova i Španac Pedro.
- odbrana: Philipp Lahm (Njemačka), Dmitrij Kombarov (Rusija), Vincent Kompany (Belgija), Jan Vertonghen (Belgija)
- sredina terena: Daniele De Rossi (Italija), Mesut Özil (Njemačka), Mathieu Valbuena (Francuska)
- napad: Edin Džeko (Bosna i Hercegovina), Pedro (Španija), Robin Van Persie (Holandija).
(Vijesti.ba)
- fudbalerXL
- Kontakt:
ZNAM ja to sve, bravo Džeko. Ja i ti imamo iste želje samo imamo različita mišljena to je SVE !!SamoZeljo je napisao/la:Nije "Goal" bas neko mjerilo i sigurno nisu najprofesionalniji ali definitivno jesu objektivniji od nas.
(Vijesti.ba)
Nemoj zamjerit.
http://pyt.goal.com/en/team/PN37" onclick="window.open(this.href);return false;
Ma, ne zamjeram samo mi nije jasno sto si toliko navalio da ide. Cini mi se da ne volis City.
Edin ocigledno ne propada toliko koliko neko misli. Naprotiv, ja mislim da je jos jaci ali drugacije je igrati u malom Wolfsburgu a drugacije u nekom velikom klubu i ligi kao sto je EPL.
Meni je zao sto neki pricaju kako Edin lose igra za reprezentaciju, a malo je igraca koji su ovoj reprezentaciji dali vise od Edina. Mozda nije nikad niko! Bas ovaj izbor u idealan tim kvalifikacija je dokaz tome da je Edin jos uvijek Edin.
Dok Edin zabija Realu u LP, Manchesteru u EPLu, Arsenalu itd. Nema zime za njegovu karijeru. Ja citam i strane medije i komentare ljudi. Malo je onih koji Edina nazivaju flopom i propalim napadacem. Ovih dana nisam procitao nijedan negativan komentar o Edinu (ne racunam ove nase sa foruma i fejsbuka)
Mnogi objektivni stranicu su komentarisali kako su Dzeko i njegova Bosna zasluzili ovaj plasman i 99% tih objektivnih stranaca nema nista protiv sto smo se plasirali a Edin se individualno najvise spominje. Cesto i Begovic, Pjanic...
On je velicina samo sto je sada medju velicinama a ne u malom Wolfsburgu, pa to neki pogresno vide i shvate kako je Edin manje dobar. Nije Edin manje dobar nego je sada okruzen mnogo boljim igracima.
Edin ocigledno ne propada toliko koliko neko misli. Naprotiv, ja mislim da je jos jaci ali drugacije je igrati u malom Wolfsburgu a drugacije u nekom velikom klubu i ligi kao sto je EPL.
Meni je zao sto neki pricaju kako Edin lose igra za reprezentaciju, a malo je igraca koji su ovoj reprezentaciji dali vise od Edina. Mozda nije nikad niko! Bas ovaj izbor u idealan tim kvalifikacija je dokaz tome da je Edin jos uvijek Edin.
Dok Edin zabija Realu u LP, Manchesteru u EPLu, Arsenalu itd. Nema zime za njegovu karijeru. Ja citam i strane medije i komentare ljudi. Malo je onih koji Edina nazivaju flopom i propalim napadacem. Ovih dana nisam procitao nijedan negativan komentar o Edinu (ne racunam ove nase sa foruma i fejsbuka)
Mnogi objektivni stranicu su komentarisali kako su Dzeko i njegova Bosna zasluzili ovaj plasman i 99% tih objektivnih stranaca nema nista protiv sto smo se plasirali a Edin se individualno najvise spominje. Cesto i Begovic, Pjanic...
On je velicina samo sto je sada medju velicinama a ne u malom Wolfsburgu, pa to neki pogresno vide i shvate kako je Edin manje dobar. Nije Edin manje dobar nego je sada okruzen mnogo boljim igracima.
- fudbalerXL
- Kontakt:
za Samo Željo !!
Puno toga si u pravu ali ne sve. Edin ne propada toliko koliko neki misle. To je istina on polako gubi na formi. ALi nije valjda cilj da propada nego, da napreduje ili bar stagnira. Navalio sam da ide ne jer mrzim City, koji mi je nevažan ( a defakto jest solidan klub ) nego samo zbog toga jer mu nevidim dobru budučnost u tom klubu. A to baziram na odgledanih preko 90 % svih njihovih utakmica u ove 3 godine. ( klima unutar tima, novi igrači, novi trener, uprava , itd. ). Edin odlično igra za repku to se slažemo. Ja sam mišljenja ( možda griješim ) da ti baziraš svoje mišljenje prvenstveno na 10 tak utakmica city-a odgledanih ( cjelih ) godišnje i to da Edin daje solidan broj golova. Ali to ne pokazuje cijelu sliku. Mogu ti u nastavku objasnit, da sad ne duljim. Edin je bio glavni igrač u Wolfsburgu. I sad u večem klubu sa puno igrača ne može da bude, to je OK. Ali ja cjelo vrjeme govorim da ima mnogo malo manjih ili sličnih kluobva kao CIty gdje bi on bio jedan od glavnih igrača, znači starter ( koji su jos uvjek puno bolji od Wolfsburga ). Ima i puno istine ako procitas na stranici 2532 ovog foruma post od čovjeka JORDAN23. Vjeruj mi jako jako puno istine ima u tome. Skoro pa nikad on neče medžu tim igračima uspjet da se izbori za lidera posebno dok ovi još dovode svake godine nove igrače iz SPA. i ARG.Skoro pa nemoguča misija jedino da prebije pola ekipa. A to mislim da je jedini IBRA i jos 2,3 na svijetu dovoljno luda za tako nešto. Priča je išla ovako ( a to znam jer se je Pellegrini izdao u par intervjua ). Uprava je kao željela da proda Džeku i kupi Cavanija itd. i onda je kao Pellegrini rekao ne ja ču izvuč iz njega maximum i sam mu je rekao, da kao ovo mu je zadnja šansa da bude onaj Džeko iz Wolfsburga i da on na njega računa. I Džeko se odlučio da ostane. I to bi bilo sve super, da se nisu naknadno trener ili vjerovatnije ex-barcelona uprava poslje dogovora sa Džekom iza ledja mu dovoli direktnog konkurenta Negreda. Znači lažu. Smijem li samo da te/vas pitam koliko godina pratiš fudbal imam osječaj da jedno 20,30 godina jesam li u pravu ??
Puno toga si u pravu ali ne sve. Edin ne propada toliko koliko neki misle. To je istina on polako gubi na formi. ALi nije valjda cilj da propada nego, da napreduje ili bar stagnira. Navalio sam da ide ne jer mrzim City, koji mi je nevažan ( a defakto jest solidan klub ) nego samo zbog toga jer mu nevidim dobru budučnost u tom klubu. A to baziram na odgledanih preko 90 % svih njihovih utakmica u ove 3 godine. ( klima unutar tima, novi igrači, novi trener, uprava , itd. ). Edin odlično igra za repku to se slažemo. Ja sam mišljenja ( možda griješim ) da ti baziraš svoje mišljenje prvenstveno na 10 tak utakmica city-a odgledanih ( cjelih ) godišnje i to da Edin daje solidan broj golova. Ali to ne pokazuje cijelu sliku. Mogu ti u nastavku objasnit, da sad ne duljim. Edin je bio glavni igrač u Wolfsburgu. I sad u večem klubu sa puno igrača ne može da bude, to je OK. Ali ja cjelo vrjeme govorim da ima mnogo malo manjih ili sličnih kluobva kao CIty gdje bi on bio jedan od glavnih igrača, znači starter ( koji su jos uvjek puno bolji od Wolfsburga ). Ima i puno istine ako procitas na stranici 2532 ovog foruma post od čovjeka JORDAN23. Vjeruj mi jako jako puno istine ima u tome. Skoro pa nikad on neče medžu tim igračima uspjet da se izbori za lidera posebno dok ovi još dovode svake godine nove igrače iz SPA. i ARG.Skoro pa nemoguča misija jedino da prebije pola ekipa. A to mislim da je jedini IBRA i jos 2,3 na svijetu dovoljno luda za tako nešto. Priča je išla ovako ( a to znam jer se je Pellegrini izdao u par intervjua ). Uprava je kao željela da proda Džeku i kupi Cavanija itd. i onda je kao Pellegrini rekao ne ja ču izvuč iz njega maximum i sam mu je rekao, da kao ovo mu je zadnja šansa da bude onaj Džeko iz Wolfsburga i da on na njega računa. I Džeko se odlučio da ostane. I to bi bilo sve super, da se nisu naknadno trener ili vjerovatnije ex-barcelona uprava poslje dogovora sa Džekom iza ledja mu dovoli direktnog konkurenta Negreda. Znači lažu. Smijem li samo da te/vas pitam koliko godina pratiš fudbal imam osječaj da jedno 20,30 godina jesam li u pravu ??
Upravo gledam reprizu tekme Španija - Gruzija. Bogami će se Edin trebat' dobro oznojit' za mjesto u početnih 11, ovaj Negredo zaista igra fanstastično, uhvatio je dobru formu. Puno jača konkurencija nego što je to bio Balotelli.
-
- Kontakt:
Lako je biti fantastičan kad igras u najboljoj reprezentaciji svijeta, znas da si se kvalifikovao i još protiv Gruzije. Nije to mjerilo njegove i Edinove kvalitete 

[youtube][/youtube]
- fudbalerXL
- Kontakt:
Nije to jedino mjerilo Imperatore. Ja samo kažem da če mu ove godine bit najgore dosad. Jer su doveli igrača koji igra ISTU poziciju kao Džeko ( čista 9 ) i uz to gori od želje da uspije i ima skoro pa domaće okruženje u ekipi što se bojim, da čisto lako može presudit izmedju njih dvojice. Jer Negreda če pitat loptama a Džeko če davat gol poslje rjetkih asistencija i odbitaka. Skoro pa nemoguča misija. Da sam ja Džeko jakoooo bi ozbiljno razmišljao da predjem u ROMU u jan., jer ove godine če Roma i Arsenal eksplodirat. U Romi bi bio BOG i imao bi Misketa 2 ( Pjanića ), čista suprotnost sadašnjeg City-a a biče tamo sve gore i gore. Ne za Džeku nebi bila sramota preč u budučeg učesnika lige prvaka Romu. A navijači su u deliriju jer poslje dugih godina se ekipa diže i još im jedino fali vrhunski napadač, da kompletiraju ekipu. Džeksone ide i ne okreči seimperator10 je napisao/la:Lako je biti fantastičan kad igras u najboljoj reprezentaciji svijeta, znas da si se kvalifikovao i još protiv Gruzije. Nije to mjerilo njegove i Edinove kvalitete

Hos' mu ti namiriti pa minimale pola od plate.Jer kako kazu, profesionalci ''ponekad i naplate''fudbalerXL je napisao/la:Nije to jedino mjerilo Imperatore. Ja samo kažem da če mu ove godine bit najgore dosad. Jer su doveli igrača koji igra ISTU poziciju kao Džeko ( čista 9 ) i uz to gori od želje da uspije i ima skoro pa domaće okruženje u ekipi što se bojim, da čisto lako može presudit izmedju njih dvojice. Jer Negreda če pitat loptama a Džeko če davat gol poslje rjetkih asistencija i odbitaka. Skoro pa nemoguča misija. Da sam ja Džeko jakoooo bi ozbiljno razmišljao da predjem u ROMU u jan., jer ove godine če Roma i Arsenal eksplodirat. U Romi bi bio bog i imao bi Misketa 2 ( Pjanića ), čista suprotnost sadašnjeg City-a a biče tamo sve gore i gore.imperator10 je napisao/la:Lako je biti fantastičan kad igras u najboljoj reprezentaciji svijeta, znas da si se kvalifikovao i još protiv Gruzije. Nije to mjerilo njegove i Edinove kvalitete
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- fudbalerXL
- Kontakt:
Sad zaradi 7 mil godišnje.harishp je napisao/la:Hos' mu ti namiriti pa minimale pola od plate.Jer kako kazu profesionalci ''ponekad i naplate''fudbalerXL je napisao/la:Nije to jedino mjerilo Imperatore. Ja samo kažem da če mu ove godine bit najgore dosad. Jer su doveli igrača koji igra ISTU poziciju kao Džeko ( čista 9 ) i uz to gori od želje da uspije i ima skoro pa domaće okruženje u ekipi što se bojim, da čisto lako može presudit izmedju njih dvojice. Jer Negreda če pitat loptama a Džeko če davat gol poslje rjetkih asistencija i odbitaka. Skoro pa nemoguča misija. Da sam ja Džeko jakoooo bi ozbiljno razmišljao da predjem u ROMU u jan., jer ove godine če Roma i Arsenal eksplodirat. U Romi bi bio bog i imao bi Misketa 2 ( Pjanića ), čista suprotnost sadašnjeg City-a a biče tamo sve gore i gore.imperator10 je napisao/la:Lako je biti fantastičan kad igras u najboljoj reprezentaciji svijeta, znas da si se kvalifikovao i još protiv Gruzije. Nije to mjerilo njegove i Edinove kvalitete
Mozda može Roma namaknit do 5 mil godišnje.
Šta je bolje još 2 godine po 7mil. a onda potop zgog neigranja i potpiše negdje za 3 mil.(i pritom sjebe karijeru).
Ili da potpiše za Romu 5 mil godišnje / za 4,5 godina. I spasi karijeru u inat dušmanima.
Jasno ko pasulj ROMA !!!!!!!!!!!!!!! Čak nebi bio na velikom financijskom gubitku AKO bi bio uopšte.
TOTTI PJANIĆ de ROSSI DŽEKO LJAJIĆ - Fantazija !!!!!!!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.