Pomoc u vezi PC-a
Moderator/ica: insider
Re: "Pomoc u vezi PC-a"
hmm :/ imaš li antivirus i koji? ako imaš uninstall i njega i browsere i nabaci novi browser (skini kod nekog) pa probaj
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
nemam antivirus nikakav a pokusat cu kod druga skinuti crome pa ponovo kod sb snimitiiiiVar je napisao/la:hmm :/ imaš li antivirus i koji? ako imaš uninstall i njega i browsere i nabaci novi browser (skini kod nekog) pa probaj
ajd i skini ccleaner da oporaviš registrije prije nove instalacije chrome-a
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
dali postji sansa da se program java skine u winrar-u ja sam trazio al nisma bio uspjesan
- fanatic1991
- Kontakt:
Imam problem!! u zadnje vrijeme mi se pojavljuje zvuk kao kada ubacim USB i izbacim...... ne znam zasto,,,, moze pomoc!!!
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Provjeri da nije kamera ili nesto slicno ukljuceno jer računar s vremena na vrijeme registruje da je nesto ukljuceno i pokusa da instalira drajvere, ali bezuspjesno pa se taj proces stalno ponavlja... evo nekako sam ti objasnio,valjda skontasfanatic1991 je napisao/la:Imam problem!! u zadnje vrijeme mi se pojavljuje zvuk kao kada ubacim USB i izbacim...... ne znam zasto,,,, moze pomoc!!!
- fanatic1991
- Kontakt:
ma nije kamera jedino je mis ukljucen.... ali sam probao da iskljucim mis ali i dalje se zxvuk pojavljuje :/nime_tm87 je napisao/la:Provjeri da nije kamera ili nesto slicno ukljuceno jer računar s vremena na vrijeme registruje da je nesto ukljuceno i pokusa da instalira drajvere, ali bezuspjesno pa se taj proces stalno ponavlja... evo nekako sam ti objasnio,valjda skontasfanatic1991 je napisao/la:Imam problem!! u zadnje vrijeme mi se pojavljuje zvuk kao kada ubacim USB i izbacim...... ne znam zasto,,,, moze pomoc!!!
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Zasto ne mogu gledati filmoviziju i ostale slicne stranice, Java mi se ne aktivira a skinuo sam je?
Windows 8 mi je operativni sistem.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Neće ni meni na Chrome-u, dok na Mozilli radi perfektno. Probaj drugi browser ili vidi imal' ikakve veze ona verifikacija Jave, ne znam dal' to može pravit' problem, možda je nisi verifikovao.Amar Dzeko je napisao/la:Zasto ne mogu gledati filmoviziju i ostale slicne stranice, Java mi se ne aktivira a skinuo sam je?
Otiđi u Device Manager, vidi imal' išta pod upitnikom.fanatic1991 je napisao/la:mam problem!! u zadnje vrijeme mi se pojavljuje zvuk kao kada ubacim USB i izbacim...... ne znam zasto,,,, moze pomoc!!!
Eh ovak pise mi da mi je maticna zove FUJITSU SIEMENS D1331 eh dali sad ima neki program da vidjam do koje jacine na njega se moze procesor,ram.. nadogradjivatii
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Trebalo je verifikovati. Ide sad bez problema, hvala ti puno.mandraX je napisao/la:Neće ni meni na Chrome-u, dok na Mozilli radi perfektno. Probaj drugi browser ili vidi imal' ikakve veze ona verifikacija Jave, ne znam dal' to može pravit' problem, možda je nisi verifikovao.Amar Dzeko je napisao/la:Zasto ne mogu gledati filmoviziju i ostale slicne stranice, Java mi se ne aktivira a skinuo sam je?
Ronaldo - Isco - Bale
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
sto se tice filmovizije meni nekidan izbaci novu verziju Jave, tako da odradite update inace filmove nece da pusti
- fanatic1991
- Kontakt:
Poslao im sve podatke o modemu i odmah mi napraviše wireless. Da i ja pohvalim bh telecom jedanput!
Da mi je saznati ko je gospođica\gospođa sa 1444

Da mi je saznati ko je gospođica\gospođa sa 1444
- bavaraccccc
- Kontakt:
ma dzaba izbaci update i izbaci mi verziju 7 45 i kada je skinem i pokusam instalirati pise corrupted fileQUARESMA 18<<< je napisao/la:sto se tice filmovizije meni nekidan izbaci novu verziju Jave, tako da odradite update inace filmove nece da pusti
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
pa izbrisi javu, i onda skini skini gotov updateovan file, samo kliknes install
ja imam takav problem na win8
Ja ne znam kako mozete gledati ista na filmovizija.Kliknes na jedan link a iskoce ti 3 prozora.Moglo se je dok su dopustali adblocker al ga sad zablokirase

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- bavaraccccc
- Kontakt:
izbriso javu u potpunosti,skinuo opet i pise corrupted file...QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa izbrisi javu, i onda skini skini gotov updateovan file, samo kliknes install
27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
Evo ja sad bratu napravio jer i on gleda filmove non stop preko filmovizije.Probaj skinuti program JavaR i prati uputstva s tim da njemu nije zavrsio download verzije al je uspio izbrisat prijasnje verzije.Ili probaj skinuti offline verziju sa Oracle stranice.bavaraccccc je napisao/la:izbriso javu u potpunosti,skinuo opet i pise corrupted file...QUARESMA 18<<< je napisao/la:pa izbrisi javu, i onda skini skini gotov updateovan file, samo kliknes install
Koja je najjeftinija matična ploča na koju mogu prebaciti komponente sa prethodne? Ova mi je pokvarena i zbog te matične mi se računar sam gasio. Dakle, najjeftinija matična ploča koja podržava procesor Intel core 2 duo E8400 3.0GHz 1333 MHz 6MB Sck. 775 i grafičku kartu VGA EVGA nVIDIA GF9600GT PCI- 512MB? U frci sam velikoj. Ako može neko napisati koja matična mi je najjeftinija za navedeno i koliko je to para otprilike. Hvala unaprijed!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.