Donnie Darko je napisao/la:Ja bih se zakleo da UEFA i FIFA nisu jedno te isto.Neutral je napisao/la:Ja bi se zakleo da je pisalo da ćemo biti na šesnaestom mjestu.
Napisao sam na tačnoj temi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Donnie Darko je napisao/la:Ja bih se zakleo da UEFA i FIFA nisu jedno te isto.Neutral je napisao/la:Ja bi se zakleo da je pisalo da ćemo biti na šesnaestom mjestu.
Pozelio bih da nam se jos u grupi pridruze Iran i Alzir.emir18 je napisao/la:aBd da upadnemo u grupu sa Svicarcima
dr.van nostrand je napisao/la:Pozelio bih da nam se jos u grupi pridruze Iran i Alzir.emir18 je napisao/la:aBd da upadnemo u grupu sa Svicarcima
recite AMIN!
Ja prizeljkujem nesto ovako. Jednu beton reprezentaciju i dvije s kojima bi imali realne sanse. Iako ko god dodje u grupu imat cemo realne sanse da prodjemo.Greivis je napisao/la:Njemacka
Iran
Alzir
BiH
Idealna grupa.
Ovdje se moze na prvo mjesto ici. Nasi igraci uglavnom igraju u Bundesligi, i poznaju Svabe jako dobro. Da ne kazem da spadaju medju najbolje igrace lige. Nisu samo tu da popune roster. Jos smo jaci u napadu i na golu.amko27 je napisao/la:Ja prizeljkujem nesto ovako. Jednu beton reprezentaciju i dvije s kojima bi imali realne sanse. Iako ko god dodje u grupu imat cemo realne sanse da prodjemo.Greivis je napisao/la:Njemacka
Iran
Alzir
BiH
Idealna grupa.
Bolje Njemacka nego Brazil, Argentina, Spanija...Saurman je napisao/la:Čuj ići na prvo mjesto pored jednog od favorita za titulu.![]()
Njemačku zaobići u širokom luku.
Nije bolje, ono čemu se možemo nadati je da izvućemo eventualno Švicarsku pa možda i Kolumbiju pa da imamo neke šanse.Greivis je napisao/la:Bolje Njemacka nego Brazil, Argentina, Spanija...Saurman je napisao/la:Čuj ići na prvo mjesto pored jednog od favorita za titulu.![]()
Njemačku zaobići u širokom luku.
A i Dzeko je navikao da trpa protiv njih.
Po meni je bolji zdrijeb Urugvaj, oni su u padu za razlike od Kolumbije koja je usponu i koja ima vecu sirinu u ekipi.Saurman je napisao/la:Nije bolje, ono čemu se možemo nadati je da izvućemo eventualno Švicarsku pa možda i Kolumbiju pa da imamo neke šanse.
Ma Svicarska/Njemacka, pa tek onda ove Latino ekipe.dr.van nostrand je napisao/la:Po meni je bolji zdrijeb Urugvaj, oni su u padu za razlike od Kolumbije koja je usponu i koja ima vecu sirinu u ekipi.Saurman je napisao/la:Nije bolje, ono čemu se možemo nadati je da izvućemo eventualno Švicarsku pa možda i Kolumbiju pa da imamo neke šanse.
Mozda se i izbjegnu, sto bi bilo odlicno, ipak se igra WC na "njihovom" tluGreivis je napisao/la:Ma Svicarska/Njemacka, pa tek onda ove Latino ekipe.
To tek kad se izvuku parovi baraža. Ovako imaš milion kombinacija.Amar Dzeko je napisao/la:Kakve su šanse da ostanemo na 9. mjestu nakon utakmica baraža?
Ko smije pobjediti, ko ne ? Hajmo analitičari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.