Nije lose,a vala nije ni dobroLenBias je napisao/la:cuj nije lose

Moderatori/ce: bodi123,Donnie Darko,Padovan
Nije lose,a vala nije ni dobroLenBias je napisao/la:cuj nije lose
LenBias je napisao/la:[youtube][/youtube]
ako sve bude po planu 2k15 ce biti next gen naslovVGS je napisao/la:omg next gen![]()
![]()
![]()
![]()
kad li ce biti ovako za PC
Ethel je napisao/la:Moze li mi neko poslati link u pp od tog cracka za online NBA 2K14
A ovdje imate sve potrebno za d-load:Krompir je napisao/la:Skinite original verziju, koja nije krekovana. Zatim skinite account injector i DAEMON TOOLS ako ga nemate. skinite onda onaj mini image, i nadjite setting u daemon toolsu i idite advanced čekirajte sve i onda napravite SCSI drive, onda ubacite onaj mini image, pokrenite account injector, i izaberite jedan on onih 5 free accountova.
Znaš li ti kako se pravi ta liga-asocijacija. Računaj i mene u to ako budeš pravio. Igrao sam već online preko ovog injectora.rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja sam sa reloaded verzijom sve pokrenuo i fercera, crackovanom, probaj tako
A ne možeš drugačije nego random. I to kod mene se može igrati sam od 11 navečer do negdje 5,6 ujutro jer tada ima igrača. U ostalo doba dana nećebarca_87 je napisao/la:napravi ja online hoce sad,al me interesuje kako ovjde nac ko je online ,kad se dogoovorim sa nekim da igramo prijateljsku ,samo ove opcije vidim a to je da mi samo ono trazi random protivnike
http://pokit.org/get/img/438b68748e4b25 ... 1d84f3.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
moze , kad ferdy rece da i kod njega moze ja probam i moze,reloaded verzija crackovana i online udjes i deriUnofficialpage je napisao/la:Moze li na crackovanoj verziji? Da ne brisem dzaba igru
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.