do majaaziz je napisao/la:do kad vazi ugovor sa Legea?
Dres reprezentacije BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Dres reprezentacije BiH
- ZgemboAdislic
- Kontakt:
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
majestic24 je napisao/la:

To je taj dres.
Nisam znao da su Legea i Givova danas sponzori imenima ravnim Michelu Platiniu i Kevinu Keeganu.klasik je napisao/la:Ma ja ba Patrick ti je 80-tih bio vrh vrhova znaci plafon nema dalje, nesto slicno kao danas Legea GivovaPirke je napisao/la: Patrick je u 80. godinama bilo ime u fudbalskom svijetu. Kao i Reusch.
Odstupili su od fudbala pocetkom 90ih godina. Predpostavljam da su nas sponzorirali iz dobrih namjera.
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
extra dres! volio bi da je istina ovo za adidas.....majestic24 je napisao/la:
- badblueboylivno
- Kontakt:
Volio bih Adidas jer mi se Nikeovi dresovi gade - kad vidim što su napravili od hrvatskog dresa, koji je veći brend od bosanskohercegovačkog, mogu tek misliti na što bi ličio posao s malom BiH.
Za prvu kombinaciju bih uzeo skroz bijelu boju, a druga bi bila žuto-plava. Sve u svemu, kakvi god da budu, drago mi je da ćemo gledati repku u pravoj marki i da Pape neće više nosati onu zgužvanu ceradu.
I obavezno prva garnitura sve bijelo.
- HazardEden
- Kontakt:
- Consigliere
- Kontakt:

Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Za to vrijedi izdvojiti i 300 km, mislim već sam izdvojio, samo se nadam da će što prije biti dostupno online ili u oficijelnom shopu
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- Consigliere
- Kontakt:

Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Grke sad oblaci Nike, tako da jedino ako uzmemo Nike bice nam slicniPatrice_Evra_3 je napisao/la:Kad bi nas Adidas uzeo, naši dresovi bi bili slični kao u Grka. Ne bih se bunio, dakako.Btw, Adidas prije Nikea, definitivno.
Al normalno je da budu slicni kad su nam iste boje dresa, a za reprezentacije se uglavnom daju sablonski dresovi (izuzev dresova za velika takmicenja i par reprezentacija koji uvjek imaju svoj poseban dizajn)
Ja sam sto puta reko i ponavljam, ja sam za Nike zbog ostale opreme, trenerki dukseva maica i sl.
http://www.football-shirts.co.uk/fans/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.footballshirtculture.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.footyheadlines.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja sve nešto kontam da je u njih Adidas.klasik je napisao/la:Grke sad oblaci Nike, tako da jedino ako uzmemo Nike bice nam slicniPatrice_Evra_3 je napisao/la:Kad bi nas Adidas uzeo, naši dresovi bi bili slični kao u Grka. Ne bih se bunio, dakako.Btw, Adidas prije Nikea, definitivno.
![]()
Al normalno je da budu slicni kad su nam iste boje dresa, a za reprezentacije se uglavnom daju sablonski dresovi (izuzev dresova za velika takmicenja i par reprezentacija koji uvjek imaju svoj poseban dizajn)
Ja sam sto puta reko i ponavljam, ja sam za Nike zbog ostale opreme, trenerki dukseva maica i sl.
Kako god, i Nike i Adidas su miljama ispred Legeae. Sad je stvar ukusa, ko šta voli. Ja preferiram Adidas. Njihove trenerke su meni nenadyebive.
Edit : Trebalo bi anketu napravit ovdje, vezano za proizvođača, pa da vidimo kakva je situacija.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Nekadklasik je napisao/la:Grke sad oblaci Nike, tako da jedino ako uzmemo Nike bice nam slicniPatrice_Evra_3 je napisao/la:Kad bi nas Adidas uzeo, naši dresovi bi bili slični kao u Grka. Ne bih se bunio, dakako.Btw, Adidas prije Nikea, definitivno.
![]()

I sad
Zato ne bi volio Nike.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije da su oni sad takvi sa svim reprezentacijama. Povraca mi se od novih dresova Meksika.

Ovo treba poslati na e-mail Saveza. Da ne pametuju mnogo, nego pokazati Adidasu i reći ''Hoćemo 'vako'' i kraj priče. Bolje od ovog sigurno nam neće praviti.Consigliere je napisao/la:Evo, malo odradjen ovaj sa prethodne stranice. Dakle, klasicni adidasov dres, sa tri linije na rukavu, logom desno, grbom lijevo i brojem na sredini. Za ovo ne bi zalio koliko god treba istresti za original
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, adrenaline323, bhfanatic14, Bordo10, BosnianDragon2024, BosnianRahatluk, Brix, bvsic, CAGarfia, Celtic, Djedo, EdinjoBos, f16, FerdinandF, Google Adsense [Bot], Hajdeee, invincible1921, inzomni, izdzezveubrazil, jasmin10, JimmyPage, KarlMarx, Kaunas, kolezeljovac, Konzerva, L-Train, lakilone, Lynx, Majstorinho, MrPink, myself, Pensioner26, Principatus, prisonbreak, RaymondRed, rishovski, s4mke, Slobodanpad1945, TripleThreat, UtdBiH21, Wisey i 278 gostiju.