SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Group B
1. Switzerland
2. Honduras
3. Chile
4. Bosnia and Herzegovina
1. Switzerland
2. Honduras
3. Chile
4. Bosnia and Herzegovina
Nas su dva puta dobili. One prve utakmice se i ne sjećam ali u drugoj smo bili pretežno ravnopravni. Ali eto ona Euroasistencija S.Vranješa nas je koštala.Dado je napisao/la:Rios je napisao/la:Evo gledam ove sesire i molim Boga da nas zapadne ovakva grupa..
1. Svicarska
2. BiH
3. Alzir
4. Honduras
Mislim da laksu grupu ne mozemo dobiti..
S druge strane najteza grupa koja bi nas mogla zapasti po mom misljenju je:
1. Spanija
2. BiH
3. Obala Slonovace
4. Meksiko
Mada u ovom zadnjem sesiru pored Meksika tu su jos zeznuti i USA i Australija..
Mexico je rinaka. Gledao sam ih protiv Kostarike koja ih je rastavila na proste faktore u utakmici koja za Kostarikance nije bila imperativ a za Meksiko odlucujuca da idu u baraz. Da ih Ameri ne pogurase pobjedom nad Panamom 5 minuta prije kraja ispali bi. Da ne pricam da su mi se zgadili sa simulacijama i pic…stim padovima.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Gledao sa cimerom par zadnjih minuta koji nikako ne prati fudbal (Kanadjanin).FaraonTM je napisao/la: Nas su dva puta dobili. One prve utakmice se i ne sjećam ali u drugoj smo bili pretežno ravnopravni. Ali eto ona Euroasistencija S.Vranješa nas je koštala.
Kazem mu, pazi sada, glupost igraca BiH i oni ce nam zabiti gol u zadnjoj minuti. Uvijek tako zavrsi.
On kaze ma nece, sta se sekiras bez veze. Kad Stojan Rivaldo Vranjes izvede akrobaciju i gol za Meksiko.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
A u šta pak ti gledaš cijelo vrijeme.Pirke je napisao/la: Djelomicno je u pravu.... U slucaju da se Urugvaj plasira preko Jordana, bit ce u prvom potu, sto znaci da ce izbaciti Nizozemsku u 4 pot sa ostalim ekipama iz Evrope.
U tom slucaju, evropski pot ce imati jednu ekipu viska.
Sada, neznam sta ce FIFA odluciti. 2006 su SCG ubacili u izdvojeni pot. Vjerovatno ce prebaciti neku ekipu iz evropskog pota u Azijski pot...
U taj pot će ići najlošije plasirani po FIFA listi među europskim reprezentacijama. I SCG su tad ubacili upravo iz tog razloga.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam malo prije dobio:
Argentina
USA
Rusija
BiH
Hocemo ovo!
Argentina
USA
Rusija
BiH
Hocemo ovo!
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kako se odredjuju jakosne skupine, hocemo li mi biti sada u 2 ili 4 sesiru?? Da li se gleda samo fifina rang lista, ili su neki drugi uslovi kao npr. prijasni uspjeh na SP?
- Goalgetter
- Kontakt:
Zadnji put, za sviju objasnjenje.demica je napisao/la:Kako se odredjuju jakosne skupine, hocemo li mi biti sada u 2 ili 4 sesiru?? Da li se gleda samo fifina rang lista, ili su neki drugi uslovi kao npr. prijasni uspjeh na SP?
Pot1: To se odredjue po ranglisti, znaci Brazil, i prvih 7 reprezentacija.
Pot2: Europski timovi koji su se kvalificirali za SP
Pot3: Africki timovi i Juznoamericki
Pot4: CONCAF (ili kako se vec zove) koninent centralne i sjeverne Amerike, Azija i Okeanija
Zadnja izmjena: Goalgetter, dana/u 17 okt 2013, 17:53, ukupno mijenjano 1 put.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
I prvih 7, edituj 
- Goalgetter
- Kontakt:
HvalaDukeOfWellington je napisao/la:I prvih 7, edituj
Imam i ja jedno pitanje, hoce li ovu 3. grupu, gdje su latinosi i afrikanci, biti jedan europski tim?
Ako da, jel kriterij onda FIFI-na ranglista?
- jedanjeduke
- Kontakt:
zapravo evropa je pot 4
. al nije ni bitno, po jacini mi smo u drugom sesiricu, i kao sto neko rece u slucaju urugvaja najlosije rangirana ekipa se prebacuje iz evropskog sesirica.
u biti ovdje ne postoje sesirici po jacini, osim prvog, nego po kontinetnima, tj regiji.
u biti ovdje ne postoje sesirici po jacini, osim prvog, nego po kontinetnima, tj regiji.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Dosad je uvijek bila, nema sumnje da će tako biti i sad.Goalgetter je napisao/la:HvalaDukeOfWellington je napisao/la:I prvih 7, edituj.
Imam i ja jedno pitanje, hoce li ovu 3. grupu, gdje su latinosi i afrikanci, biti jedan europski tim?
Ako da, jel kriterij onda FIFI-na ranglista?
Treba u prvi komentar ubaciti ovaj pravilnik jer do izvlacenja ce uvijek biti raje koja upada na temu i postavlja isto pitanje. Ne mozes od ljudi ocekivati da citaju 30 ili 50 stranica i logicno je da nece.
Zato fino ubaciti ovo gore vec objsnjeno, inace cemo do izvlacenja ponavljati jedno te isto.
Zato fino ubaciti ovo gore vec objsnjeno, inace cemo do izvlacenja ponavljati jedno te isto.
Smiri se.DukeOfWellington je napisao/la:A u šta pak ti gledaš cijelo vrijeme.Pirke je napisao/la: Djelomicno je u pravu.... U slucaju da se Urugvaj plasira preko Jordana, bit ce u prvom potu, sto znaci da ce izbaciti Nizozemsku u 4 pot sa ostalim ekipama iz Evrope.
U tom slucaju, evropski pot ce imati jednu ekipu viska.
Sada, neznam sta ce FIFA odluciti. 2006 su SCG ubacili u izdvojeni pot. Vjerovatno ce prebaciti neku ekipu iz evropskog pota u Azijski pot...
U taj pot će ići najlošije plasirani po FIFA listi među europskim reprezentacijama. I SCG su tad ubacili upravo iz tog razloga.
Okej pa eto, nisam znao da je vec pravilo da najlosija plasirana UEFA ekipa ici u posebni pot. Hvala za info.
Zadnja izmjena: Pirke, dana/u 17 okt 2013, 23:18, ukupno mijenjano 2 puta.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
- Goalgetter
- Kontakt:
Onda dobro, ionako vise bi volio da izbjegnemo ove Europljane, nego ovaj treci pot sa Afrikancima ili timovima iz Juzne Amerike.DukeOfWellington je napisao/la: Dosad je uvijek bila, nema sumnje da će tako biti i sad.
Mislim da smo sigurno u ovom potu, jer ne vjerujem da ce se sta puno mjenjati u sljedecem rankingu.
- Consigliere
- Kontakt:
Za SP nisam siguran , ali temi predvidjam 10 000+ 
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Nema sanse da budemo u top 7 repki svijeta.Goalgetter je napisao/la:Onda dobro, ionako vise bi volio da izbjegnemo ove Europljane, nego ovaj treci pot sa Afrikancima ili timovima iz Juzne Amerike.DukeOfWellington je napisao/la: Dosad je uvijek bila, nema sumnje da će tako biti i sad.
Mislim da smo sigurno u ovom potu, jer ne vjerujem da ce se sta puno mjenjati u sljedecem rankingu.
Draze mi je igrati protiv Urugvaja nego Nizozemske.
Suarez ce izgubiti prednje zube ako ujede Spahu za ruku.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
I žene feredže nose.
Kamenja i bijede bose.
I da me put juga nose.
Group Hsoxx je napisao/la:http://ultra-zone.net/2014-FIFA-World-C ... tage-Draws
Evo igrajte se malo izvlacenja
eo mog izvlacenja
1 svicarska
2 japan
3 chile
4 BiH
Oba puta nasi igraci igrali sa jet-lagom, a u drugoj utakmici im poklonili pobjedu. Govorim samo o onome sto sam vidio sada. Ovakav Meksiko ne bi ni Litvaniju mogli uzetiFaraonTM je napisao/la:Nas su dva puta dobili. One prve utakmice se i ne sjećam ali u drugoj smo bili pretežno ravnopravni. Ali eto ona Euroasistencija S.Vranješa nas je koštala.Dado je napisao/la:Rios je napisao/la:Evo gledam ove sesire i molim Boga da nas zapadne ovakva grupa..
1. Svicarska
2. BiH
3. Alzir
4. Honduras
Mislim da laksu grupu ne mozemo dobiti..
S druge strane najteza grupa koja bi nas mogla zapasti po mom misljenju je:
1. Spanija
2. BiH
3. Obala Slonovace
4. Meksiko
Mada u ovom zadnjem sesiru pored Meksika tu su jos zeznuti i USA i Australija..
Mexico je rinaka. Gledao sam ih protiv Kostarike koja ih je rastavila na proste faktore u utakmici koja za Kostarikance nije bila imperativ a za Meksiko odlucujuca da idu u baraz. Da ih Ameri ne pogurase pobjedom nad Panamom 5 minuta prije kraja ispali bi. Da ne pricam da su mi se zgadili sa simulacijama i pic…stim padovima.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ne mislim to jarane, nego kazem za ovo da mi mozda ne bi ispali u ovaj 3 pot. Ovaj prvi pot su najbolje repke, dok je ovaj drugi sacinjen od Europskih timova, mislio sam na to da i dalje ostanaemo u njemu.Pirke je napisao/la:Nema sanse da budemo u top 7 repki svijeta.Goalgetter je napisao/la:Onda dobro, ionako vise bi volio da izbjegnemo ove Europljane, nego ovaj treci pot sa Afrikancima ili timovima iz Juzne Amerike.DukeOfWellington je napisao/la: Dosad je uvijek bila, nema sumnje da će tako biti i sad.
Draze mi je igrati protiv Urugvaja nego Nizozemske.![]()
Suarez ce izgubiti prednje zube ako ujede Spahu za ruku.![]()
Sve i da se promijeni, gleda se po ovoj FIFA listi.Goalgetter je napisao/la:Onda dobro, ionako vise bi volio da izbjegnemo ove Europljane, nego ovaj treci pot sa Afrikancima ili timovima iz Juzne Amerike.DukeOfWellington je napisao/la: Dosad je uvijek bila, nema sumnje da će tako biti i sad.
Znaci, ovaj ranking je bitan i odlucujuci zato jer FIFA nije luda da pusti ove sto igraju baraz da poprave ranking na stetu ovih koji su se vec plasirali.
Izvlacenje ce biti po ovoj listi iz Oktobra. Nema se vise sta promijeniti.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Cwirek, Edincapitano, General505, Goalgetter, Majestic-12 [Bot], Vaya i 33 gosta.