vjerovatno ne idemoAA23 je napisao/la:Arnel, Nedim, Paja, Vedo i još neki.. Idemo protiv Norwicha sa Santijem

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
vjerovatno ne idemoAA23 je napisao/la:Arnel, Nedim, Paja, Vedo i još neki.. Idemo protiv Norwicha sa Santijem
Nije još sigurnoAA23 je napisao/la:Arnel, Nedim, Paja, Vedo i još neki.. Idemo protiv Norwicha sa Santijem
baš vala. mene dosad 100 put trajno banovaliMarsal je napisao/la:Ma meni se iskreno na ovom forumu više ne piše posebno vezna za Arsenal, na nama se svaki papak od moderatora iživljava a drugi mogu da rade apsolutno šta hoće. Zayebali su i Slobinu politiku...
Hvala bogu ima ars-bih i tamo je prava raja.
Većini nas vjeruj.. ubije te u pojam tako, nas mogu **** a mi kad ostale krenemo nas u stranu maknu odmahMarsal je napisao/la:Ma meni se iskreno na ovom forumu više ne piše posebno vezna za Arsenal, na nama se svaki papak od moderatora iživljava a drugi mogu da rade apsolutno šta hoće. Zayebali su i Slobinu politiku...
Hvala bogu ima ars-bih i tamo je prava raja.
Gore su se stvari govorile pa banova nije bilo...Monolog je napisao/la:Neko te 10 puta istjera iz avlije, ti mu dođeš i jedanaesti put. Ja tu ne vidim nikakvu logiku. Možda pogrešno gledam na stvari.
Eh, s obzirom da je moderacija debilna, ista ti po 11. put daje jednosmjernu kartu do Banovića.
van Gazidis: "Navijači Tottenhama laskaju sebi kada kažu da su naši rivali. Mi u narednih nekoliko godina imamo plan da se borimo sa klubovima kao što su Real Madrid ,Barcelona ili Bayern ,a Tottenham nije ni blizu toga"
Profesor je napisao/la:van Gazidis: "Navijači Tottenhama laskaju sebi kada kažu da su naši rivali. Mi u narednih nekoliko godina imamo plan da se borimo sa klubovima kao što su Real Madrid ,Barcelona ili Bayern ,a Tottenham nije ni blizu toga"
under the belt
Alisher Usmanov je deklarisani navijač Arsenala, momče, taj United očima ne možeYeezus je napisao/la:I opet nista ne moze, niti ce ikad moci. I tako je najbolje. Sta ce nam to **** koje navija za United?!
Ovoliko se trudili oko financija i da budemo samo-odrziv klub i sad kada napokon vidimo rezultate toga da nas taj debil pretvori u jos jedan Chelsea. Neka hvala.
Stan Kroenke jedan je od nas!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.