Jarane, više ti nikad ništa nećemo pričati.Sarajevo1946 je napisao/la:Ma nije, vjeruj mi. Šta imam dokazivati? Pitaj igrače gdje su jeli pred tekmu sa Širokim.
Neću valjda iz pekare donositi račun.
Nema veze, ni kod ostalih nije puno bolje, samo sam htio reći da i Armagedon zna nešto.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Trequartista
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- Sarajevo1946
- Kontakt:
Ma jbo to, traže dokaze, dokaži im
A sve sve se zna, svakako , samo se šuti. Nema napretka ljudi...
A sve sve se zna, svakako , samo se šuti. Nema napretka ljudi...
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
ALESSANDRO DEL PIERO #10
Vivo Per Lei - Juventus
AHHHHHHHH come gioca DEL PIERO!!!
sad kad se repka kvalificirala vrijeme je da se savez okrene jos i Premijer ligi, smanji ovu lakrdiju pa da se i tu krene na bolje..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
RiverPlate
- Kontakt:
Teško, oni traže zagarantovana 3 predstavnika, valjda se malo sračunaju i skontaju da to nigdje nema nego samo u njihovim glavama!
Grbavica naš je Hram!!!
Sinoc gledam bas slavlje na ulicama Sarajeva, gledam Avdukica i nmg vjerovati da je on dio nacionalnog tima pa sta covjek sve prezivi a brani za Borac
Nekako mi ga bilo zao medju svim onim bogatim fudbalerima

? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
-
RiverPlate
- Kontakt:
Prijedor je napisao/la:Sinoc gledam bas slavlje na ulicama Sarajeva, gledam Avdukica i nmg vjerovati da je on dio nacionalnog tima pa sta covjek sve prezivi a brani za BoracNekako mi ga bilo zao medju svim onim bogatim fudbalerima
![]()
![]()
Ali kad baš razmisliš tuga
Grbavica naš je Hram!!!
naš savez će dobiti za direktan plasman na SP u Brazilu 16 miliona KM, zatim 3 miliona KM za pripreme repke. to je za početak, plus sponzori, tv-prava, te kakav rezultat tamo napravimo. sve u svemu oko 30 miliona KM će FSBIH zaraditi.
da ne kažem za promociju domovine, i sve što uz to ide, plus porast će cijena našoj repki i igračima.
koliko sam još upratio, FIFA će ove novce uplaćivati na način da niko neće moći te novce u džep, nego će u dogovoru s savezom jedan dio ići i za klubove, za ulaganje u infrastrukturu i omladinski fudbal, a drugi dio ostaje savezu, za normalno funkcionisanje. Ne treba zaboraviti daa je i sama FIFA ali i UEFA najavila daljnja ulaganja u naš fudbal, a ta pomoć će biti izdašnija sada kada smo otišli DIREKTNO na Mundijal.
da ne kažem za promociju domovine, i sve što uz to ide, plus porast će cijena našoj repki i igračima.
koliko sam još upratio, FIFA će ove novce uplaćivati na način da niko neće moći te novce u džep, nego će u dogovoru s savezom jedan dio ići i za klubove, za ulaganje u infrastrukturu i omladinski fudbal, a drugi dio ostaje savezu, za normalno funkcionisanje. Ne treba zaboraviti daa je i sama FIFA ali i UEFA najavila daljnja ulaganja u naš fudbal, a ta pomoć će biti izdašnija sada kada smo otišli DIREKTNO na Mundijal.
hah, dobro si to upratioPrijedor je napisao/la:Sinoc gledam bas slavlje na ulicama Sarajeva, gledam Avdukica i nmg vjerovati da je on dio nacionalnog tima pa sta covjek sve prezivi a brani za BoracNekako mi ga bilo zao medju svim onim bogatim fudbalerima
![]()
![]()
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Uvijek se nađe način da se rastale za pare.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ne brini dobice on finih para od Borca,on je potpisao poseban ugovor i svakako ce biti zadovoljan,naravno nece zaraditi kao da je otisao negdje vani,a da se ne lazemo ne moze dalje od bliskog istoka ili nekih drugoligasa,ali to i govori o njegovim ljudskim kvalitetima gdje se fino dogovorio.Sinoc gledam bas slavlje na ulicama Sarajeva, gledam Avdukica i nmg vjerovati da je on dio nacionalnog tima pa sta covjek sve prezivi a brani za BoracNekako mi ga bilo zao medju svim onim bogatim fudbalerima
![]()
![]()
Svakako on se odlicno osjeca u Banja Luci,zavolio je grad,ljude a i navijaci imaju posebne simpatije prema njemu,covjek je jednostavno ljudina.
I najbolji je golman u ovoj ligi, sigurno!Papalukas je napisao/la:Ne brini dobice on finih para od Borca,on je potpisao poseban ugovor i svakako ce biti zadovoljan,naravno nece zaraditi kao da je otisao negdje vani,a da se ne lazemo ne moze dalje od bliskog istoka ili nekih drugoligasa,ali to i govori o njegovim ljudskim kvalitetima gdje se fino dogovorio.Sinoc gledam bas slavlje na ulicama Sarajeva, gledam Avdukica i nmg vjerovati da je on dio nacionalnog tima pa sta covjek sve prezivi a brani za BoracNekako mi ga bilo zao medju svim onim bogatim fudbalerima
![]()
![]()
Svakako on se odlicno osjeca u Banja Luci,zavolio je grad,ljude a i navijaci imaju posebne simpatije prema njemu,covjek je jednostavno ljudina.
Dolazi nam puuuuno rapa nakon uspjeha naše repke a i sad će svijet konačno da sazna za nas.Igračima će skočiti cijene, naši igrači će biti traženiji, ......
Ukratko imamo milion razloga za zadovoljstvo, samo da se ova liga konačno okrene u pravom smjeru pa da i tu dobijemo na kvaliteti a nadam se da će i na tome ljudi iz saveza raditi u budućnosti.
Bilo bi idealno i velika zelja mnogo nas....ali yebiga uvijek su za to ekipe tipa Zelje,Celika,Sarajeva,a nesto nisam cuo od generala ili sekretara da se zalazu za to..a to je po meni presudno da predstavnici Sirokog,Zrinjskog i Borca podrze taj projekat i vjeruj mi odmah bi to islo....ovako se sve pokusava politicki rijesiti,a onda odmah rjesenja nema...na zalost...Kevin je napisao/la:sad kad se repka kvalificirala vrijeme je da se savez okrene jos i Premijer ligi, smanji ovu lakrdiju pa da se i tu krene na bolje..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
A odakle tebi da se Široki Brijeg vec godinama u javnosti ne zalaze za sto ozbiljniju ligu, pridavanje vece paznje i smanjenje iste?
...Život za Široki...
+ sto se zalaze za udruzenje premijerligasaŠB_Fidelis je napisao/la:A odakle tebi da se Široki Brijeg vec godinama u javnosti ne zalaze za sto ozbiljniju ligu, pridavanje vece paznje i smanjenje iste?
no, @Monci, naravno da su za..zasto ne bi bili, uvijek su u vrhu ..
svatko normalan je za smanjenje lige i ujedinjenje 2. lige
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Ne sjecam se osobno nijedne opstrukcije da je Široki Brijeg imao ka smanjenju lige, udruzi premijerligasa ili svim realnim i kvalitetnim potezima koji bi vodili sto regularnijoj, kvalitetnijoj i ozbiljnijoj ligi, dapace uvijek su medju prvima na to pozivali.
...Život za Široki...
Iskreno se nadam da ce sve utakmice sutra poceti sa minutom sutnje jer momci koji su nas neki dan napustili nezasluzuju da odu u zaborav jer su na kraju krajeva dali svoj zivot svojoj domovini.Svaki pravi i istinski navijac i onaj koji iole prati ultra stil ce shvatiti moju poruku.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Hahaha Aleckovic suspendovan na 8 mjeseci,kakav cirkus,i covjek ce suditi sledecu sezonu,eto bar ce se znati kako do naklonosti sudije kad ti on bude sudio,samo lagano izvaditi budalu i nasiljiti 
hahahha...Papalukas je napisao/la:Hahaha Aleckovic suspendovan na 8 mjeseci,kakav cirkus,i covjek ce suditi sledecu sezonu,eto bar ce se znati kako do naklonosti sudije kad ti on bude sudio,samo lagano izvaditi budalu i nasiljiti
Ovo je za dozivotne suspenzije. Joj pedofilcine otac ga ebo... ovo nigdje nema.
Kakve veze ima ultra stil s momcima koji su isli na utakmicu. Naravno da se treba iskazati s minutom sutnjem za nesretno nastradale momke koji su bili veliki navijaci reprezentacije, sto nema nikakve veze s bilo kojim stilom.
Danas je Gazzetta dello Sport prenijela zanimljiv tekst sa kolumbijskih sajtova, na kojima je izašla vijest da je bivši igrač Laktaša, Čelika, Zrinjskog... Phil Jackson jedva uspio pobjeći iz BiH kao žrtva trgovine ljudima i sl., pa me interesuje ima li ko upućen u ovo i koliko je to šuplja kolumbijska priča?
http://translate.google.com/translate?s ... login%3Dok" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ntn24.com/noticias/fubolista ... rno-110009" onclick="window.open(this.href);return false;
http://translate.google.com/translate?s ... login%3Dok" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.ntn24.com/noticias/fubolista ... rno-110009" onclick="window.open(this.href);return false;
Velež, Chelsea FC, LA Lakers, Scuderia Ferrari
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.