jest da je ZemskoTweeds_10 je napisao/la:Ali ne moguce da nemamo normalnog voditelja za ovakve emisije. sinoc onaj klaun natjerao Osima da se hvata za glavu u po emisije, a veceras se ova plavusa ubacuje u rijec svima svakih 5 sekundi
SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
Ej raja .. kako se zove ona nova navijačka pjesma sto pjeva neka ženska a prerađena je verzija pjesme 'Brazil' koju pjeva Bebi Dol? ... nikako ne mogu da nadjem
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Sa Osimom i ne može drugačije nego ovako jer i on se ponaša slično.Tweeds_10 je napisao/la:Ali ne moguce da nemamo normalnog voditelja za ovakve emisije. sinoc onaj klaun natjerao Osima da se hvata za glavu u po emisije, a veceras se ova plavusa ubacuje u rijec svima svakih 5 sekundi
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
nikolinu niko ne **** ni 2% 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
- skyisthelimit
Ta plavusa je olicenje profesionalizma za onog klauna sa ftv-a. Dovoljno je samo cuti postavljena pitanjaTweeds_10 je napisao/la:Ali ne moguce da nemamo normalnog voditelja za ovakve emisije. sinoc onaj klaun natjerao Osima da se hvata za glavu u po emisije, a veceras se ova plavusa ubacuje u rijec svima svakih 5 sekundi
[youtube][/youtube]AlanSmith14 je napisao/la:Ej raja .. kako se zove ona nova navijačka pjesma sto pjeva neka ženska a prerađena je verzija pjesme 'Brazil' koju pjeva Bebi Dol? ... nikako ne mogu da nadjem
15.10 - 15.06 ...
Jes ovaj Begic pored Svabe isto ljudina.Tako jasan i iskren.Samo nastavi ovako profesionalno ljudino.
Odmjeren covjek.Ne prica o onome sto ne moze ispuniti.sedra je napisao/la:Jes ovaj Begic pored Svabe isto ljudina.Tako jasan i iskren.Samo nastavi ovako profesionalno ljudino.
1946
Ovu plavusu niko ne benda 
Cini mi se da je Begic rekao da ce doci na dzenazu poginulim navijacima. I dobro je Baho dao prijedlog za minutu sutnje za rahmetli navijace protiv Argentine.
Ja ne mogu da učim zbog **** brazila 
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Odlična emisija začas proleti sat i 20 minuta! Kad je nešto kvalitetno vrijeme leti do jaja! Odlični gosti (ne znam zašto Pape nije došao?) odlično vođena emisija, kvalitetna voditeljica koja zna svoj posao, profesionalno sve u svemu! Nikolina je tako lagano postavljala pitanja tj. ženska sa takom lakoćom priča da je to milina gledati i slušati! Elvedin Begić je prvi predsjednik saveza i to kakav! Kapa mu dole!
p.s. Jako, jako mi je drago što su na samom kraju ubacili i pitanje oko novih sponzora! ma bravo!
p.s. Jako, jako mi je drago što su na samom kraju ubacili i pitanje oko novih sponzora! ma bravo!
Svaka im cast za emisiju, milina slusati Osima, tacno se vidi kad covjek znaAlucard je napisao/la:Odlična emisija začas proleti sat i 20 minuta! Kad je nešto kvalitetno vrijeme leti do jaja! Odlični gosti (ne znam zašto Pape nije došao?) odlično vođena emisija, kvalitetna voditeljica koja zna svoj posao, profesionalno sve u svemu! Nikolina je tako lagano postavljala pitanja tj. ženska sa takom lakoćom priča da je to milina gledati i slušati! Elvedin Begić je prvi predsjednik saveza i to kakav! Kapa mu dole!
Ima link negdje te emisije ?
sad stigao kuci i vidim haman,da je dobra emisija bila. Zamolio BiH ako neko ima snimak ili neki link da postavi
, hvala
Celik u srcu
- Goalgetter
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Samba
Samba
Sve je bilo na mjestu i dotakli su se svake teme.Osimu i Begicu kapa do poda.Narocito Osimu koji kako vidim ne pomislja da ce igraci u Brazil kao turisti,vec i da ce morati dobro napariti guzove da nas u najboljem svijetlu predstave.Joj da je mladji desetak godina i da nije imo mozdani udar on bi cuda napravio od ove repke,do detalja bi kockice slozio,ogromno iskustvo posjeduje.Alucard je napisao/la:Odlična emisija začas proleti sat i 20 minuta! Kad je nešto kvalitetno vrijeme leti do jaja! Odlični gosti (ne znam zašto Pape nije došao?) odlično vođena emisija, kvalitetna voditeljica koja zna svoj posao, profesionalno sve u svemu! Nikolina je tako lagano postavljala pitanja tj. ženska sa takom lakoćom priča da je to milina gledati i slušati! Elvedin Begić je prvi predsjednik saveza i to kakav! Kapa mu dole!
Voditeljica je ko i stasom i glasom dama na mjestu,nije neka seljancica koja ne zna o cemu prica.Kad se samo sjetim one sa BHTV1 sto je radila intervju sa Dzeksonom,ma bljah.
Nikolina svaaka cast za emisiju,sve najbolje u daljoj karijeri,ljepotice...
-
JerryLouis
- Kontakt:
Raja, kao prvo da vas pozdravim sviju - kao sto GIGANT SAFET SUSIC uvijek kaze.
Ja jos nisam dosao sebi, ne mislim tu sada na opijanje alkoholom, bez kojeg sam proslavio ovaj plasman, vec onako emotivno.
Maloprije sebi pustio pogodak VEDATORA, uz komentar Makija, opet suze idu same niz lice.
Nevjerovatno je citati sve ove izjave, komentare, gledati slike. Hvala momcima, hvala Papetu, a prije svega hvala Osimu, nasoj zivoj legendi. Drago mi je da smo se plasirali a da je to i on dozivio, jer je to on zasluzio!
Drago mi je za slavlje naroda, veselje srecu itkd. Drago mi je kada gledam da oni iz RS-a sa gorcinom, ljubomorom i sramotom vicu da im je krivo zasto nije Srbija prosla itkd. Medjutim to nije t
Momci hvala vam za srecu od galaksije vecu! Sada sa cejfom i milinom cekati izvlacenje baraza u ponedjeljak, a onda odbrojavati dane do megdana sa "Albiceleste".
Ja jos nisam dosao sebi, ne mislim tu sada na opijanje alkoholom, bez kojeg sam proslavio ovaj plasman, vec onako emotivno.
Maloprije sebi pustio pogodak VEDATORA, uz komentar Makija, opet suze idu same niz lice.
Nevjerovatno je citati sve ove izjave, komentare, gledati slike. Hvala momcima, hvala Papetu, a prije svega hvala Osimu, nasoj zivoj legendi. Drago mi je da smo se plasirali a da je to i on dozivio, jer je to on zasluzio!
Drago mi je za slavlje naroda, veselje srecu itkd. Drago mi je kada gledam da oni iz RS-a sa gorcinom, ljubomorom i sramotom vicu da im je krivo zasto nije Srbija prosla itkd. Medjutim to nije t
Momci hvala vam za srecu od galaksije vecu! Sada sa cejfom i milinom cekati izvlacenje baraza u ponedjeljak, a onda odbrojavati dane do megdana sa "Albiceleste".
ma morali smo se plasirati ljudi sta vam je, ja kao zesci alkos nisam pio za Bajram i eto nagrade od boga. a molio sam da i dan i noc da se plasiramo vec jednom. poceo sam drhtati ali eto izdrzacu jos sutra a onda u subotu ima da razrijedim krvna zrnca ko lijehu luka 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne mogu ni ja, sutra imam test iz programiranja a nista ne znamAsharaK je napisao/la:Ja ne mogu da učim zbog **** brazila
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
farukzidane
- Kontakt:
Citav dan kontam sta da napisem za kraj ove historijske price za sve sretne ljude ove napacene drzave........Znam da nemamo mi, ni jaku ekonomiju, ni industriju, nemamo novac i nismo u EU, ne mozemo ponuditi novac konkurentovim protivnicima da zapnu k'o da je za život borba... nemamo ni lagan život, niti veliku zaposlenost...nemamo ono sto je danas tamo, u tim "zapadnim" zemljama kao nešto normalno...ali,,,**** TO! I onda odjednom pomislim sta sve ONI NEMAJU.....Nemaju oni naš rahatluk i ćevape, nemaju Edina koji 70 minuta se krije na terenu i nemaju ludog Makija,, koji 5 sekundi ranije kaže"sljedeća lopta koja dođe do Džeke bit će gol" a onda Edin ruši sve snove Grcima, a Vedo uradi onaj dio posla za koji je jedan od 3-4 najbolja na svijetu , naš Pipo Inzaghi, kralj peterca i onog dijela šesnaesterca... nemaju ni Spahu koji hvata glasnogovrnike kluba za vrat, nemaju malog Pjanića koji je poceo da place u 88', nemaju ni Avdiju koji nije bas za repke al jbg kad je zavrsila tekma kazem MA DOBAR JE, nemaju oni onih sinoc vise od 50 000 ljudi kod vječne, niti imaju Papeta koji sve vise podsjeca na velikog trenera kao sto je bio i igrac,,ma sta igrac,,, IGRACINA.....NEMAJU POPODNEVNE KAFICE, nemaju najljepse djevojke na svijetu, i nikad ali nikad neće voljeti svoju zemlju kao sto mi volimo ovu nasu, napacenu, srusenu i ponovo izgrađenu, koja u svojim temeljima ima krv nasih majki, oceva, braće i sestara, kojom jos odjekuju krici bola i uzasa a opet je najljepsa na svijetu i opet je najmirnija i najtolerantnija na svijetu, jer nemaju bas svi na balkonu Misimović Zvjezdana koji pjeva "ko ne skace mrzi Bosnu" , Edina, Borisa... a svi kao jedan!! I zato ce te ostati uskraceni da uzivate kao mi, ali cete nas gledati jos dugo... dugo... i osjećati se na svojim stadionima kao na gostujucem terenu!!!!!! ♥