FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sekac
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sekac » 17 okt 2013, 21:03

SarajlijaTM je napisao/la:A jest onda saric pao ko da ga je klicko potrefio Hahahaha
Gledano sa vase tacke gledišta, vi ste stvarno osteceni, ali gledajući sa druge strane vi prednjcite u zalbama na ligu i sve oko lige. Da ne idem u detalje, ovaj rasplet situacije sa borcem su svi ocekivali.
Ovo vase bistrenje advokature od foruma pa nadalje postaje zamorno.
Ako vec imate ekipu, love i jakog sponzora, onda bi ova 3 boda trebala biti najmanje vazna
Ovo onako realno, a privatno bi ja licno vise volio da ste odigrali novu tekmu , ali baba ipak nema damu :-P
Gledaj to ovako svi vi pa i Željo ste dobili bar nekad presudu u vašu korist a Sarajevo nikad i ti sad reci meni je li ima razloga da se uvijek bunimo evo Borac treči put za zelenim stolom dobija a mi nikad i kad smo i u pravu i u krivu uvijek smo krivi je li? Poserem se ja svima usta lagano u ovim komisijama od nastanka do danas nijedna odluka u korist Sarajeva gore nego da smo Mladost iz Lućana (sorry) pa i oni bi dobili spor sa Sarajevom e sad šta li je u pitanju ali ima Boga kad-tad bit će ovo vračeno. :oops: :D
Sarajevo ljubavi moja!

GangEvil
Kontakt:

Post Postao/la GangEvil » 17 okt 2013, 21:19

Trequartista je napisao/la:FK saraj'vo je još uvijek mali klub da bi imalo toliki utjecaj u Savezu. Prvo treba pokušati osvojiti neki trofej, makar i kupiti, šta ima veze, da bi se stekla reputacija, ne živi se od titula prvaka države koja je davno izumrla.
Hoces samo ponijeti siljalo ili da ti ja spremim?

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 17 okt 2013, 23:24

Ocekivane odluke ovih ¨kvazi strucnjaka¨ u komisijama koji rade samo po nacionalnom kljucu tj. svoje klubove ,ocigledno je da zdravo tkivo postoji samo u vrhu saveza (par ljudi) i oko reprezentacije a ovo ostalo je sve isti sljam koji je bio i u proslosti gdje je i sam Ivica priznao u jednoj tv emisiji, i zato je liga iz godine u godinu sve losija i losija , sto bi reko Mamic i ovu apelacionu, takmicarsku i sve druge komisije nabijem na racku ;)
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 17 okt 2013, 23:26

Zastone je napisao/la:FK Sarajevo
prije 2 sati u blizini: Sarajevo
"Postojanje ugovora između klubova Premijer, Prve i Druge lige sa igračima članovima kluba predstavlja uslov za nastupanje fudbalera na prvenstvenim i kup utakmicama."

Ima li ovdje nešto nekome nejasno?

fb stranica kluba, imali neko nekih informacija oko ovog ?
Igrao neki iz Zvijezde bez ikakvog ugovora i protiv nas i protiv Olimpica neznam dali je u jos nekim utakmicama pa je to doslo do nekih ljudi u klubu kako u Olimpicu tako i u nasem nesto ala Gavaric samo malo drugacije ,medjutim samo ce ih izgleda novcano kazniti bez oduzimanja bodova ili tako nesto cut ce se malo o tome tek

Bas cuh danas komentar na ovo,kao mogu onda i nasi izvesti Bilbiju da igra derbi sta fali platit cemo samo novcanu kaznu :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 17 okt 2013, 23:29

Moze, nije problem... :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 17 okt 2013, 23:43

miky_hz je napisao/la:
Zastone je napisao/la:FK Sarajevo
prije 2 sati u blizini: Sarajevo
"Postojanje ugovora između klubova Premijer, Prve i Druge lige sa igračima članovima kluba predstavlja uslov za nastupanje fudbalera na prvenstvenim i kup utakmicama."

Ima li ovdje nešto nekome nejasno?

fb stranica kluba, imali neko nekih informacija oko ovog ?
Igrao neki iz Zvijezde bez ikakvog ugovora i protiv nas i protiv Olimpica neznam dali je u jos nekim utakmicama pa je to doslo do nekih ljudi u klubu kako u Olimpicu tako i u nasem nesto ala Gavaric samo malo drugacije ,medjutim samo ce ih izgleda novcano kazniti bez oduzimanja bodova ili tako nesto cut ce se malo o tome tek

Bas cuh danas komentar na ovo,kao mogu onda i nasi izvesti Bilbiju da igra derbi sta fali platit cemo samo novcanu kaznu :mrgreen:
I to što kažeš , ustvari .. sjećaš se da nisu pravila prema nama ista kao i prema ostalim :)

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 18 okt 2013, 10:47

sekac je napisao/la:
SarajlijaTM je napisao/la:A jest onda saric pao ko da ga je klicko potrefio Hahahaha
Gledano sa vase tacke gledišta, vi ste stvarno osteceni, ali gledajući sa druge strane vi prednjcite u zalbama na ligu i sve oko lige. Da ne idem u detalje, ovaj rasplet situacije sa borcem su svi ocekivali.
Ovo vase bistrenje advokature od foruma pa nadalje postaje zamorno.
Ako vec imate ekipu, love i jakog sponzora, onda bi ova 3 boda trebala biti najmanje vazna
Ovo onako realno, a privatno bi ja licno vise volio da ste odigrali novu tekmu , ali baba ipak nema damu :-P
Gledaj to ovako svi vi pa i Željo ste dobili bar nekad presudu u vašu korist a Sarajevo nikad i ti sad reci meni je li ima razloga da se uvijek bunimo evo Borac treči put za zelenim stolom dobija a mi nikad i kad smo i u pravu i u krivu uvijek smo krivi je li? Poserem se ja svima usta lagano u ovim komisijama od nastanka do danas nijedna odluka u korist Sarajeva gore nego da smo Mladost iz Lućana (sorry) pa i oni bi dobili spor sa Sarajevom e sad šta li je u pitanju ali ima Boga kad-tad bit će ovo vračeno. :oops: :D
u ratu je samo vama dozvoljeno da napustite grad i lafo prestavljate bih ,samo je vama dozvoljeno da kradete tude igrace npr Baljic,samo se vama dala titula a da prvenstvo nije zavrseno tj nije igran play of sta ces vazda vas yebu

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 18 okt 2013, 11:03

Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 18 okt 2013, 11:05

Dzaba nam kad nemamo koristi od toga :roll:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 18 okt 2013, 11:08

Sarajlijc@ je napisao/la:Dzaba nam kad nemamo koristi od toga :roll:
kako nema :mrgreen:

poslije utakmica ili u toku utakmica pisu nema kakve nema komentare,psovke igracima,trenerima itd ;)

a da odu na tekmu misaona imenica,od lajka klubovi nemaju nista :oops:
Željeznicar za život cijeli !

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 18 okt 2013, 11:22

A sponzori? Nije isto kada dodje sponzor i vidi da klub ima 60.000 fanova i 15.000 ;)

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 18 okt 2013, 11:55

Hordas Doboj je napisao/la:
A sponzori? Nije isto kada dodje sponzor i vidi da klub ima 60.000 fanova i 15.000 ;)
Ipak mislim da sponzore malo vise zanima posjeta na stadionu, koja je cesto 30 puta manja nego broj fanova na fejsu. Tuga.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 18 okt 2013, 12:12

exbabilon je napisao/la:
Ipak mislim da sponzore malo vise zanima posjeta na stadionu, koja je cesto 30 puta manja nego broj fanova na fejsu. Tuga.
Sve ce to doci na svoje ;) A vjeruj da ih itekako zanima i ovo. Facebook je danas najjaca reklama i preporuka ;)

TvBHT
Kontakt:

Post Postao/la TvBHT » 18 okt 2013, 13:08

Sponzor da gleda koliko neko ima fanova na FB ???????? molim ???????????????????? :lol: :lol: :lol:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 18 okt 2013, 13:10

TvBHT je napisao/la:
Sponzor da gleda koliko neko ima fanova na FB ???????? molim ???????????????????? :lol: :lol: :lol:
Ti kad ne bi na usta ti bi na ...nesto drugo...

Hordas Doboj
Kontakt:

Post Postao/la Hordas Doboj » 18 okt 2013, 13:17

TvBHT je napisao/la:
Zelen si.

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 18 okt 2013, 13:23

Naši ne popuštaju sa žalbama. Zakuhalo se poprilično i neka je, nek izađe sav prljav veš gospode iz saveza. A na kraju sve ovo treba hladno poslati na UEFU, pa nek suspenduju i ligu pa ćemo svi zajedno u Evropu , al hotel na kaficu!
U novi boj ...

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 okt 2013, 13:33

A ako vas i tamo odbiju bice: "Uefa mafija" :lol:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

amypitar
Kontakt:

Post Postao/la amypitar » 18 okt 2013, 13:45

Baja_Zvjerka je napisao/la:A ako vas i tamo odbiju bice: "Uefa mafija" :lol:

Zar to nije Vaš slogan. :lol:

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 18 okt 2013, 13:48

Samo kada nas Uefine sudije ostete direktno na utakmici... :D

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], kanarinac, Proximic i 54 gosta.