HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

wade
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la wade » 29 dec 2009, 17:39

Pirke_TM87 je napisao/la:
antipolitika2 je napisao/la:Evo nemam nista protiv ovih nagrada al da jedan osmanagic iz veleza bude igrac premier lige a u istoj je tek 4 mjeseca i postigao je meni se cini 1 ili ni jedan gol no to nije bitno ,te da je Ibrakovic osvojio nagradu ispred trofejnog trenera Jovica :D ,kad ovo pogledam krivo mi je sto Skoro nije idol nacije pa kad je bal nek je maskenbal,zamisli da u spanjolskoj pored guardiole dodijeli se nagrada treneru deportiva koji iste godine nije nista osvojio vec je se borio za opstanak ,ovakvih gluposti ima samo u biH! :D
Ibrakovic je da se razumjemo velik trener al ruku na srce Jovic je taj koji je osvojio prvenstvo kad se nitko nije nadao!
Sportsport ba nagrade su vam za obrisat guzicu sa njima :D
Ma nema to veze sa trenerskim uspjehom osvajanja titule... Ibrakovic je Velez prosle sezone izvukao iz neizlazne situacije i sada prakticno sa isitim tim sastavom pravi dar mar nasom ligom, i u dirketnoj su borbi za osvajanje samog vrha i titule. Pa gledano po rezultatima realno bi bilo da je trener Sarajeva Janjos izabran za najboljeg trenera premier lige, jer je jedini sa sarajevom osvjetlao obraz bh fudbala u evropskim takmicenjima...
netacno,netacno,netacno...kao sto i sam mozes procitati na velezovoj stranici ove godine u velezu je ulozeno para ko u pet prethodnih,odatle igraci odatle rezultat...ovaj izbor kao i sve ostalo u ovoj drzavi je sve,samo ne posten i objektivan.
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

nidalotoka
Kontakt:

Post Postao/la nidalotoka » 29 dec 2009, 17:47

nisam se mislio javljat ,ali sam morao odgovorit ovome hskz mostar.haj mi molim te nabroj tri prava mostarska katolicka prezimena koja zive u mostaru.meni licno osim merdza nepada ni jedno na pamet, dok na istocnoj strani ima puno vise pravi mostarski prezimena(dusic,kajtaz ,efica ,santic ,radic,corovic).i de vi malo pricajte o mostaru i mostarcima.jadno na sta je ovaj grad spao da dzidici i martinovici pricaju ko je mostarac.jadno da nemoze jadnije.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 29 dec 2009, 18:30

nidalotoka je napisao/la:nisam se mislio javljat ,ali sam morao odgovorit ovome hskz mostar.haj mi molim te nabroj tri prava mostarska katolicka prezimena koja zive u mostaru.meni licno osim merdza nepada ni jedno na pamet, dok na istocnoj strani ima puno vise pravi mostarski prezimena(dusic,kajtaz ,efica ,santic ,radic,corovic).i de vi malo pricajte o mostaru i mostarcima.jadno na sta je ovaj grad spao da dzidici i martinovici pricaju ko je mostarac.jadno da nemoze jadnije.
:D :D :D :D
Glupa vam je tema,poceli smo o nagradam a vi o nevesinjcima i ostalim dosljacima,boze moj migracije su svugdje zasto ne bi bilie i kod nas,sramota je da je Jovic u ovoj godini bio u polufinalu kupa i opet izborio polufinale kupa,te je osvojio prvenstvo ,da ima imalo realnosti u ovom GLUPOM izboru Ibrakovic nikad ama BAS NIKAD nebi osvojio nagradu ispred Jovica,sramota sramota,i kaze netko treba odmaknut politiku od sporta a i izbor nam je po nacionalnom kljucu,sramota,moj Jovicu idi negdje gdje ce se cijenit tvoj rad i uspjeh ,ovdje se nagrađuje opstanak u ligi ,prvaci ocigledno smetaju !
1.Zrinjski 2008/09 57 bodova ,polufinale kupa 08/09,polufinale 09/10
12.Velez 2008/09 37 bodova!
Ibrakovic trener godine?!what a fuck?!

HŠKZ MOSTAR
Kontakt:

Post Postao/la HŠKZ MOSTAR » 30 dec 2009, 00:15

nidalotoka je napisao/la:nisam se mislio javljat ,ali sam morao odgovorit ovome hskz mostar.haj mi molim te nabroj tri prava mostarska katolicka prezimena koja zive u mostaru.meni licno osim merdza nepada ni jedno na pamet, dok na istocnoj strani ima puno vise pravi mostarski prezimena(dusic,kajtaz ,efica ,santic ,radic,corovic).i de vi malo pricajte o mostaru i mostarcima.jadno na sta je ovaj grad spao da dzidici i martinovici pricaju ko je mostarac.jadno da nemoze jadnije.
Da završim sa ovim napisat ću ti slijedeće. Od 35000 Mostaraca Bošnjaka prije rata oko 20000 je sada vani pa računaj koliko danas Mostaraca Bošnjaka živi ovdje.
Sada je druga priča što se to pokušava nadoknaditi sa Blagajcima Gačanima Stočanima...
Nije mi jasno kako je to jedan Kodro sa Gubavice Mostarac ili Halilhodžić iz Jablanice, a posebno Nermin Bise i Alija Behram medijski promotori Mostarstva a ljudi su iz Stoca.
Danas su svi takvi Mostarci i to najgrlatiji.
Pisao sam o iluziji koju neki stvaraju i u kojoj žele da žive, ali to je samo problem tih i takvih. Što se mene tiče ne smeta mi, eto ih tamo. Nek se svak brine za svoje dvorište i neka ga uredi kako god on hoće.

A sada se vratimo temi HŠK Zrinjski. Sutra je u podne u klubu novogodišnji domjenak.
ZABRANILI IME SVETO MI GA VRATILI - ZRINJSKI MOSTAR
http://www.youtube.com/watch?v=dmt5CsUvTIo

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 31 dec 2009, 19:03

Sretna nova godina svim momcima koji na ovom portalu prate desavanja u klubu i oko kluba ,posebne cestitke Ultrasima najvjernijim navijacima ... I KAD IZGUBE I KAD POBJEDE UVJEK PJEVAMO ZRINJSKI VOLIM TE,ZRINJSKI VOLIM TE!!!
Nek nam 2010 donese jos jedan trofej u vitrine najdrazeg nam kluba !Dok mi osvajam titule drugi međusobno si djele laurete! 8-)

wade
Kontakt:

Post Postao/la wade » 01 jan 2010, 18:34

sretna nova svima,a posebno ultrasima,da nam ove prodje jos bolje...trofej po sezoni...
naglasak je ost'o makar nisam ovdje gojen, jer ništa nije jače nego hercegovački korjen, kažem hercegovački, to nije pridjev nego epitet, shvatit ćeš zašto haramo kad skontaš mentalitet...

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 02 jan 2010, 15:13

@antipolitika

Naravno, svako ima pravo na svoje misljenje i postujem tvoje da je Jovic bolji trener od Ibrakovica i da je zasluzio nagradu za trenera godine. Ipak, ne ide to sto ti stoji u potpisu. Ako ces tjerati mak na konac, onda je u periodu za koji se birao trener godine Jovic osvojio 47 bodova, a Ibrakovic 53.
I nije mi cilj da se svadjam, imas svoje misljenje, svaka cast, samo nije bas sve tako kako si predstavio. Poz.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 02 jan 2010, 15:42

pokusni_kunic je napisao/la:@antipolitika

Naravno, svako ima pravo na svoje misljenje i postujem tvoje da je Jovic bolji trener od Ibrakovica i da je zasluzio nagradu za trenera godine. Ipak, ne ide to sto ti stoji u potpisu. Ako ces tjerati mak na konac, onda je u periodu za koji se birao trener godine Jovic osvojio 47 bodova, a Ibrakovic 53.
I nije mi cilj da se svadjam, imas svoje misljenje, svaka cast, samo nije bas sve tako kako si predstavio. Poz.
Jbg,moje misljenje je takvo a također sam misljanje da Jovic ne trenira HSK da bi s ovim nabrojanim uspjesima bio izabran ovako to nam je ogledalo drzave u kojoj svatko svoje tjera,nista mi cemo cekati laurete Vecernjeg lista pa sta bi bi :lol:

pokusni_kunic
Kontakt:

Post Postao/la pokusni_kunic » 02 jan 2010, 15:53

antipolitika2 je napisao/la:

Jbg,moje misljenje je takvo a također sam misljanje da Jovic ne trenira HSK da bi s ovim nabrojanim uspjesima bio izabran ovako to nam je ogledalo drzave u kojoj svatko svoje tjera,nista mi cemo cekati laurete Vecernjeg lista pa sta bi bi :lol:
Naravno, upravu si, svako ima svoje misljenje, ja sam govorio samo o brojkama. Bice na Vecernjaku nagrada :mrgreen:

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 02 jan 2010, 21:55

Toni Sunjic,perspektivni stoper !!!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 02 jan 2010, 22:02

Vlado Zadro ...protiv Slovana ...kad hoce nema boljeg mladog veznog u BiH!

Fare_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Fare_Sa » 03 jan 2010, 13:14

antipolitika2 je napisao/la:Vlado Zadro ...protiv Slovana ...kad hoce nema boljeg mladog veznog u BiH!
Ma igra Zadro kada hoce, uhh...
Samo da je malo vise uloziti u njega i... Grmii... ;) ;) ;)
...a ne kao u zadnjih četiri-pet godina misliti samo na dvije utakmice derbija, odnosno na to kako pobijediti Sarajevo ili u krajnjem slučaju kako im odmoći da oni ne bi nešto osvojili !

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 03 jan 2010, 13:30

antipolitika2 je napisao/la:Vlado Zadro ...protiv Slovana ...kad hoce nema boljeg mladog veznog u BiH!

Igra dobra, vrlo dobra za naše uvjete, ali frizura...mislim da je David najbolje rekao :

"I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 03 jan 2010, 13:31

Pastuh je napisao/la:

Igra dobra, vrlo dobra za naše uvjete, ali frizura...mislim da je David najbolje rekao :

"I'm tryna find the words to describe this girl without being disrespectful" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Štaš mladost ludost! :D

Pastuh
Kontakt:

Post Postao/la Pastuh » 03 jan 2010, 13:33

Da, jašta :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Don't spend time with someone who doesn't care spending it with you.

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 03 jan 2010, 13:36

Bilo je govora da ce u SLovan iz Bratislave,al propo mu transfer,od tad vise nije isti :D ,ne moze doci sebi!

antipolitika2
Kontakt:

Post Postao/la antipolitika2 » 03 jan 2010, 13:42

Dragan Jović arhivirao je još jednu godinu na klupi Zrinjskog i s velikim ambicijama ušao u 2010.
U 2008. mostarski klub je odveo do Kupa BiH i jesenskog naslova, 2009. će pamtiti po osvojenom naslovu prvaka, a 2010. je dočekao s velikim očekivanjima, ali i velikom neizvjesnošću.
- Letvicu smo opet postavili jako visoko, jer i u ovoj godini želimo napasti duplu krunu. Istina, zadovoljio bi nas i jedan trofej, dok je ponovni izlazak u Europu minimalni cilj koji smo postavili pred sebe. Dakle, može se reći da je dupla kruna želja, osvajanje jednog trofeja cilj, a izlazak u Europu imperativ, izjavio je Jović.
Danas je Zrinjski u nešto boljoj situaciji nego na startu 2008., ali u težoj nego na startu 2009. Podsjetimo, 2008. Mostarci su čekali dosta udaljeni od Europe (dvanaest bodova zaostatka za Modričom i četvrtfinale Kupa), dok su u prošlu godinu ušli praktički za zajamčenim mjestom u Europi.
- Nekoliko puta smo ponovili da je, s obzirom na bodovni zaostatak za Širokim Brijegom i činjenici da smo u polufinalu Kupa, borba za duplu krunu naša realnost, ali isto tako smo svjesni da ćemo se za ponovni plasman u Europu morati puno više namučiti nego u prošloj sezoni kada smo drugi dio sezone čekali sa šest bodova prednosti u odnosu na Slaviju. Ipak, ja sam optimist, a isti temeljim na nekoliko činjenica, govori Jović.
- Znamo kako se osvajaju trofeji, imamo bolji raspored nego jesenas, pehovi s ozljedama bi trebali biti iza nas, dok najviše vjerujem u igrački kadar koji bi, nadam se, trebao biti baš onakav kakav želim, dodao je strateg Zrinjskog.

Mladi budućnost

Jović kaže kako će i u 2010. nastaviti priliku davati mladim igračima poniklim u omladinskoj školi.
- Šunjić je već danas afirmirani igrač, od Marina Aničića i Matea Sušića očekujem da u ovoj godini nastave potvrđivati svoj potencijal, dok će priliku da krenu njihovim stopama sigurno dobiti Josip Aničić, Mile Pehar i još neki igrači iz juniorskog pogona. U svakom slučaju, sve je na njima, izjavio je Jović.

Kako do Europe?

Do šestog uzastopnog plasmana u Europu Zrinjski može na više načina, točnije pet, a u dva sam odlučuje o svojoj sudbini – jedan je da osvoji Kup, a drugi da završi na jednoj od prve tri pozicije u prvenstvu. Zrinjski do međunarodne scene može i “zaobilaznim putem” – poraz u finalu Kupa bit će mu dovoljan samo ako bi bolji u finalu osvojio i naslov prvaka (primjerice Borac), četvrto mjesto samo u slučaju da finalisti Kupa završe u Top 3 (nerealno), a slabiji plasman samo ako bi neki klubovi, kao prošle godine, opet ostali bez licenci (nerealno).

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 03 jan 2010, 13:44

antipolitika2 je napisao/la:

Izbor trenera godine vrsio se za 2009 godinu. Ibrakovic je tad preuzeo Velez, duzan bogu i narodu, bez igrackog fonda, zadnjeplasiranom ekipom prvenstva sa zaostatkom 13,14 bodova ispod granice opstanka. U drzavi BiH, kakvoj takvoj, državi zasticenih ekipa Sarajeva, Zrinjskog, Slavije, za godinu dana, izborio je opstanak Veleza, doveo par igraca sa kojima ce Velez sasvim sigurno izaci iz finansijske krize, te ga ove godine doveo u vrh premier lige.
Majstore, slazem se da nije zasluzio titulu trenera godine, nego titulu Dejvida Koperfilda....
I neznam odakle ironija i nekakva ljubomora. Kako ces onda ocekivati da ti neki realan posmatrac ove lige cestita na eventualnom osvajanju titule, kada zna na koji nacin Jovic dolazi do bodova( gostovanja Laktasi, Modrica, i vjerovatno dva tri slicna, spremna za proljetni dio ), kada ti negiras, i za sljepca, vidljivi napredak jednog sportskog kolektiva, kao Velez, za godinu dana...
Realno, jedina konkurencija Ibraki za trenera godine, bio je trener Borca, koji je opet za razliku od Ibrake imao mnogo bolje uslove za to sto je ucinio...Valjda i to neko racuna...pozz...

horde zla 87
Kontakt:

Post Postao/la horde zla 87 » 03 jan 2010, 13:50

ko je ba zasticen cuj fks haha pa nedaju nam svoj stadion placamo kiriju na kosevu i ti kazes mi zastoceni :D :? :D :D :D nasmija me
▓▒▓▒▓▒ Horde Zla ▒▓▒▓▒▓

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 03 jan 2010, 13:56

Tema!
Rođeni brato

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.