SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: SP BRAZIL 2014: Bosna i Hercegovina
vidim neki prizeljkuju brazil, dobro je pa nas ima svakakvih 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Nismo tolika nejac kao onomad Srbija koja je od Juznoamerikanaca znala izgubiti slicnim rezultatom.Baja_Zvjerka je napisao/la:Ma ne bi nas Brazil dobio, siguran sam, ubio bi Boga u nama, 6:1 bi bilo...
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Opet ti kazem, ljudi bi nas pred 100.000 navijaca pregazili ko miseve, ne bi znali sta nas je snaslo... Pregazio nas je i puno slabiji Portugal slicnim rezultatom... 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Omerbavarac
- Kontakt:
Optimizam je vrlina optimisticnih.Baja_Zvjerka je napisao/la:Opet ti kazem, ljudi bi nas pred 100.000 navijaca pregazili ko miseve, ne bi znali sta nas je snaslo... Pregazio nas je i puno slabiji Portugal slicnim rezultatom...
Ja sam uvjeren da mi ne bi bili pregazeni, naprotiv, toliko smo jaki i toliko nas se svi plase da ne bi bilo cudo da dobijemo i taj Brazil. Uostalom, imali smo priliku gledati taj isti Brazil, sa vecinom zvijezda, pa su nas dobili na guz.ove.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Hajde prestanite više lupetati o Hondurasu, ne znate nijednog igrača, ne pratite ih, a govorite da su lagani. Oni su izuzetna reprezentacija, možda u rangu s Ukrajinom koja je imala samo bod manje od Engleske u grupi. Nakon dugo vremena su se plasirali na SP 2010. koje su napustili sa tri primljena gola, odlično za debitanta, pogotovo za Sjevernu Ameriku. Sada su na drugom SP, imaju šanse za prolaz ako dobiju dobru grupu i ne treba ih potcjenjivati kao što su nas sve do prije 2 godine potcjenjivali.
ama na svjetskom prvenstvu nema nijednog laganog protivnika, pa sad je novi zeland bio u grupi sa italijanima, slovacima i paragvajcima i nijednu nije izgubio
debitanti uvijek igraju dobro i budu pozitivna prica, siguran sam da ce i sa nama biti tako. ako bi se ja pitao bolje ispast u grupi nego naprimjer na penale u drugoj fazi
debitanti uvijek igraju dobro i budu pozitivna prica, siguran sam da ce i sa nama biti tako. ako bi se ja pitao bolje ispast u grupi nego naprimjer na penale u drugoj fazi
nema potpisa
- NoName
- Kontakt:
Prvi pot: Brazil, Kolumbija, Belgija, Španija, Urugvaj, Argentina, Njemačka, Švicarska
Od nosilaca, mi možemo, manje ili više ravnopravno, igrati sa Belgijom, Urugvajem i Švicarskom. Naravno da su sve ovo teški protivnici (osim možda Švicarske) ali ipak je ovo SP i naravno da će utakmice biti teške kada su u pitanju nosioci. Ne bih bio nešto nesretan i ako dobijemo Kolumbiju ili Argentinu, dok bi svakako dobro bilo izbjeći Brazil, Njemačku i Španiju, gdje odmah u startu imamo upisan jedan poraz.
Drugi pot: Australija, Kostarika, J.Koreja, Iran, Japan, Honduras, Meksiko, US
Ovdje sa svima možemo makar ravnopravno igrati ali bih volio izbjeći Meksiko, J. Koreju i Japan, bez obzira što nisu neke velesile. Nama ne pašu brze reprezentacije, to svi znamo. Idealno bi bilo Iran, Honduras, Australija ili Kostarika, ali iz ovog pota stvarno ne prijeti neka prevelika opasnost. Ako izbjegnemo Meksiko ja ću biti vrlo sretan.
Treći pot: Rusija, Alžir, Obala Slonovače, Kamerun, Nigerija, Gana, Ekvador, Čile
Ovo je za nas najvažniji pot i ovdje nam je potrebno baš dosta sreće. Tačnije, mislim da će od imena protivnika ovdje zavisiti da li ćemo se plasirati dalje. U svakom slučaju volio bih izbjeći Rusiju a pogotovo Obalu slonovače i Čile.
Ono što je dobro za evropske reprezentacije je činjenica da, kada se plasiraju, dobijaju lakši raspored od ostalih reprezentacija. Ipak je velika stvar u startu izbjeći ekipe poput Holandije, Portugala, Francuske, Engleske pa i Hrvatske (naravno, još ne znamo ko će se plasirati kroz baraž). Ali, ovo nam stvarno ide na ruku.
Moj osjećaj je da ćemo za protivnika od nosilaca dobiti baš teškog protivnika (Argentina) ali da ćemo zato dobiti dva lakša protivnika iz ostalih potova (Honduras, Alžir). Mislim da ćemo igrati u Belo Horizonteu
Od nosilaca, mi možemo, manje ili više ravnopravno, igrati sa Belgijom, Urugvajem i Švicarskom. Naravno da su sve ovo teški protivnici (osim možda Švicarske) ali ipak je ovo SP i naravno da će utakmice biti teške kada su u pitanju nosioci. Ne bih bio nešto nesretan i ako dobijemo Kolumbiju ili Argentinu, dok bi svakako dobro bilo izbjeći Brazil, Njemačku i Španiju, gdje odmah u startu imamo upisan jedan poraz.
Drugi pot: Australija, Kostarika, J.Koreja, Iran, Japan, Honduras, Meksiko, US
Ovdje sa svima možemo makar ravnopravno igrati ali bih volio izbjeći Meksiko, J. Koreju i Japan, bez obzira što nisu neke velesile. Nama ne pašu brze reprezentacije, to svi znamo. Idealno bi bilo Iran, Honduras, Australija ili Kostarika, ali iz ovog pota stvarno ne prijeti neka prevelika opasnost. Ako izbjegnemo Meksiko ja ću biti vrlo sretan.
Treći pot: Rusija, Alžir, Obala Slonovače, Kamerun, Nigerija, Gana, Ekvador, Čile
Ovo je za nas najvažniji pot i ovdje nam je potrebno baš dosta sreće. Tačnije, mislim da će od imena protivnika ovdje zavisiti da li ćemo se plasirati dalje. U svakom slučaju volio bih izbjeći Rusiju a pogotovo Obalu slonovače i Čile.
Ono što je dobro za evropske reprezentacije je činjenica da, kada se plasiraju, dobijaju lakši raspored od ostalih reprezentacija. Ipak je velika stvar u startu izbjeći ekipe poput Holandije, Portugala, Francuske, Engleske pa i Hrvatske (naravno, još ne znamo ko će se plasirati kroz baraž). Ali, ovo nam stvarno ide na ruku.
Moj osjećaj je da ćemo za protivnika od nosilaca dobiti baš teškog protivnika (Argentina) ali da ćemo zato dobiti dva lakša protivnika iz ostalih potova (Honduras, Alžir). Mislim da ćemo igrati u Belo Horizonteu
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
samo_lijevo je napisao/la:nemoj ici.Unofficialpage je napisao/la:
Ne mogu ni ja, sutra imam test iz programiranja a nista ne znam![]()
joj samo kukas oko skole.Hoces li brzo zavrsiti?izgleda pravo ti skodi.
Hahaha jelde da mi skodi?
Volim ja ucit, kukam onako, nemam pametnijeg posla
Necemo Brazil u grupi, s njima igramo u finalu.
Argentina
USA
Rusija
BiH
Argentina - BiH 1-1
USA - Rusija 1-0
BiH - USA 4-0 (vracamo im za ono na Kosevu
Argentina - Rusija 3-0
BiH - Rusija 3-0
USA - Argentina 0-2
1. BiH
2. Argentina
3. USA
4. Rusija
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Najveća snaga Švicarske koju toliko priželjkujemo je Ottmar Hitzfeld, koji je svakako najavio povlačenje nakon svjetskog prvenstva. Mnogo su dobra ekipa i iskreno, ne bih ih želio za protivnike.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
Ma bolje dobiti Švicarce pa i sa Otmarom nego neku drugu reprezentaciju iz prvog pota. Ipak, ne mogu se oni porediti sa jednom Španijom, Brazilom, Argentinom i sl.Virtu4l je napisao/la:Najveća snaga Švicarske koju toliko priželjkujemo je Ottmar Hitzfeld, koji je svakako najavio povlačenje nakon svjetskog prvenstva. Mnogo su dobra ekipa i iskreno, ne bih ih želio za protivnike.
Sigurno da je bolje, ali sa druge strane ne možemo se stalno provlačiti. Daj da napokon odigramo sa nekim super moćnim na navišem nivou. Samo preko najvećih možemo dobiti status koji želimo, a koji je izgleda već odavno u našim glavama.NoName je napisao/la:Ma bolje dobiti Švicarce pa i sa Otmarom nego neku drugu reprezentaciju iz prvog pota. Ipak, ne mogu se oni porediti sa jednom Španijom, Brazilom, Argentinom i sl.Virtu4l je napisao/la:Najveća snaga Švicarske koju toliko priželjkujemo je Ottmar Hitzfeld, koji je svakako najavio povlačenje nakon svjetskog prvenstva. Mnogo su dobra ekipa i iskreno, ne bih ih želio za protivnike.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Moze, ali tek u cetvrtini finala, ok?Virtu4l je napisao/la:Sigurno da je bolje, ali sa druge strane ne možemo se stalno provlačiti. Daj da napokon odigramo sa nekim super moćnim na navišem nivou. Samo preko najvećih možemo dobiti status koji želimo, a koji je izgleda već odavno u našim glavama.NoName je napisao/la:Ma bolje dobiti Švicarce pa i sa Otmarom nego neku drugu reprezentaciju iz prvog pota. Ipak, ne mogu se oni porediti sa jednom Španijom, Brazilom, Argentinom i sl.Virtu4l je napisao/la:Najveća snaga Švicarske koju toliko priželjkujemo je Ottmar Hitzfeld, koji je svakako najavio povlačenje nakon svjetskog prvenstva. Mnogo su dobra ekipa i iskreno, ne bih ih želio za protivnike.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- skyisthelimit
Ma kao da gledam mi cemo na Svjetskom imati 4 boda u grupi i ispast cemo na osnovu losije gol razlike.
Da se razumijemo, uspjeh je sami plasman o golovima i pobjed(ama)i da ne govorimo, ali uvijek nam malo nedostaje za ono nesto..
Da se razumijemo, uspjeh je sami plasman o golovima i pobjed(ama)i da ne govorimo, ali uvijek nam malo nedostaje za ono nesto..
15.10 - 15.06 ...
realnije je ovo od one pobjede nad brazilomUnofficialpage je napisao/la:samo_lijevo je napisao/la:nemoj ici.Unofficialpage je napisao/la:
Ne mogu ni ja, sutra imam test iz programiranja a nista ne znam![]()
joj samo kukas oko skole.Hoces li brzo zavrsiti?izgleda pravo ti skodi.
Hahaha jelde da mi skodi?Kad sam ja to ikad skont'o
Jos godina i po
Volim ja ucit, kukam onako, nemam pametnijeg posla
Necemo Brazil u grupi, s njima igramo u finalu.
Argentina
USA
Rusija
BiH
Argentina - BiH 1-1
USA - Rusija 1-0
BiH - USA 4-0 (vracamo im za ono na Kosevu)
Argentina - Rusija 3-0
BiH - Rusija 3-0
USA - Argentina 0-2
1. BiH
2. Argentina
3. USA
4. Rusija
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- NoName
- Kontakt:
Ma prvo je potrebno da mi stignemo do tog nekog psihološkog nivoa da bismo mogli da se nosimo sa najvećima. Evo, kvalifikacije su apsolvirane i siguran sam da ćemo u budućnosti da puno lakše prolazimo jer smo probili tu barijeru.
Za nešto ozbiljnije u Brazilu nam je potrebna i doza sreće, kakvu smo imali recimo u ovim kvalifikacijama. Yebo ti situaciju kad znaš da prvi ne možeš biti (a to znaš ako dobiješ Španiju, Njemačku, Argentinu, Brazil). Stoga, priželjkujem što lakšu grupu, što bolji plasman, jer ovo nas SP može vinuti u nebesa, ne samo na sportskom nego i na ostalim planovima. Od sada će i naši igrači imati puno veći respekt u svijetu.
Meni je vala više dosadilo da izvlačimo Španiju ili ekipe poput Španije gdje znaš da ti je drugo mjesto plafon.
Za nešto ozbiljnije u Brazilu nam je potrebna i doza sreće, kakvu smo imali recimo u ovim kvalifikacijama. Yebo ti situaciju kad znaš da prvi ne možeš biti (a to znaš ako dobiješ Španiju, Njemačku, Argentinu, Brazil). Stoga, priželjkujem što lakšu grupu, što bolji plasman, jer ovo nas SP može vinuti u nebesa, ne samo na sportskom nego i na ostalim planovima. Od sada će i naši igrači imati puno veći respekt u svijetu.
Meni je vala više dosadilo da izvlačimo Španiju ili ekipe poput Španije gdje znaš da ti je drugo mjesto plafon.
Ma nama je najvaznije da nam na ljeto svi igraci budu zdravi i u top formi, sve je ostalo uz malo srece moguce.
Stvar motivacija, trenutne inspracije igraca. datog momenta .....
Moliti boga da se niko ne povrijedi
Stvar motivacija, trenutne inspracije igraca. datog momenta .....
Moliti boga da se niko ne povrijedi
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
-
gringonjaOnajDrugi
- Kontakt:
samo BRAZIL i nista vise........nikako Belgiju!!!!!
A tvrdim da bi ravni bili u utakmici s brazilom, jer zamisli kako bi se oni prepali, da jos povedemo u toj utakmici........joj kad ce vise to prvenstvo
A tvrdim da bi ravni bili u utakmici s brazilom, jer zamisli kako bi se oni prepali, da jos povedemo u toj utakmici........joj kad ce vise to prvenstvo
Noge bi im se odsjekle.gringonjaOnajDrugi je napisao/la:A tvrdim da bi ravni bili u utakmici s brazilom, jer zamisli kako bi se oni prepal
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- NoName
- Kontakt:
gringonjaOnajDrugi je napisao/la:samo BRAZIL i nista vise........nikako Belgiju!!!!!
Kad se izvlače parovi za baraž?
U ponedjeljak ovaj sada, koliko ja znam.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
Trenutno korisnika/ca: 313, ANamelessGhoul, Beli98, CAGarfia, DeeWa, General505, Goalgetter, L-Train, legendarnadruga, Slatinash_7, Sveti, zikerrz21 i 113 gostiju.