mozda me osjecaji varaju,ali nisam nimalo zadovoljan sa izborom Papeta.
Iskreno,zelim mu svu srecu svijeta dok bude na kormilu nase najbolje repke..............ali...zasto kod nas uvijek postoji ono ''ALI''

Susic je 54 godina star i trener od 1994/95, dakle covjek je na toj poziciji vec 15 godina.dubrava je napisao/la: A vi sto spominjete patriotizam, domoljublje, rat i sl. fore, stvarno ste dosadni i prevrsili svaku mjeru. Covjek nije posteno ni sjeo na stolicu a vec mu kuhate kašu i kukate. Gledajte u buducnost, naprijed..![]()
Jest da je Sušić neiskusan u trenerskom poslu, ali nitko se nije rodio sa savrsenim trenerskim znanjem i umijecem.
Znaš zašto ALI ??BB BiH je napisao/la:![]()
Iskreno,zelim mu svu srecu svijeta dok bude na kormilu nase najbolje repke..............ali...zasto kod nas uvijek postoji ono ''ALI''
Decko dragi to nije smijesno... Trebali su konsultovati i poistovjetiti se sa citavim narodom koji je bio za drugog selektora...Mandrak je napisao/la:Znaš zašto ALI ??BB BiH je napisao/la:![]()
Zato što se nije rodio taj koji bi nama ugodio.Sad da dođe Ferguson mi bi mu odmah našli 20 mana.
Na kraju bi glupi bosnac zakljucio "Ma **** njega - škotski seljak , k'o neki covjek,vazda je bio škotski šupak"...eto zašto to ALI.
A inace trebali su ovi u NS što biraju selektore tebe prvo konsultovati u vezi osjecaja (koji te možda varaju)
Ipak su tvoji osjecaji vrlo bitno i relevantni u ovoj prici oko selektora
Pa trebali su onda raspisat referendumfelipe-s je napisao/la:Decko dragi to nije smijesno... Trebali su konsultovati i poistovjetiti se sa citavim narodom koji je bio za drugog selektora...Mandrak je napisao/la:Znaš zašto ALI ??BB BiH je napisao/la:![]()
Zato što se nije rodio taj koji bi nama ugodio.Sad da dođe Ferguson mi bi mu odmah našli 20 mana.
Na kraju bi glupi bosnac zakljucio "Ma **** njega - škotski seljak , k'o neki covjek,vazda je bio škotski šupak"...eto zašto to ALI.
A inace trebali su ovi u NS što biraju selektore tebe prvo konsultovati u vezi osjecaja (koji te možda varaju)
Ipak su tvoji osjecaji vrlo bitno i relevantni u ovoj prici oko selektora
Jest, u pravu si, lapsus mojPrincipatus je napisao/la:Susic je 54 godina star i trener od 1994/95, dakle covjek je na toj poziciji vec 15 godina.dubrava je napisao/la: A vi sto spominjete patriotizam, domoljublje, rat i sl. fore, stvarno ste dosadni i prevrsili svaku mjeru. Covjek nije posteno ni sjeo na stolicu a vec mu kuhate kašu i kukate. Gledajte u buducnost, naprijed..![]()
Jest da je Sušić neiskusan u trenerskom poslu, ali nitko se nije rodio sa savrsenim trenerskim znanjem i umijecem.
Nije problem u neiskustvu vec u neuspjehu, a neuspjeh cesto nije daleko od nesposobnosti. Nazalost.
Uopste mi nije do toga da ga napadam ili bilo sta, ma nek budemo evropski prvaci sa njim, radovacu se, ali crno na bijelo situacija stvarno nije dobra, ma koliko mi to sebi uljepsavali.
Covjece procitaj sta pise pa onda palamudi i komentarisi... Kad je cijela nacija zeljela Maradonu za selektora dobila ga je... Ovdje je 90 posto ljudi zeljelo Barbareza... Imas li ti pojma o cemu pricam..harishp je napisao/la:@felipe-s-A za zamjenika selektora.
Susic ne treba ni dolaziti iz Pariza.
@felipe-s zna kako to hoda,paametan je pa ce se snaci
P.S Savez da se poistovjeti sa narodom,pa gdje ti zivis
Gdje izracuna te procente , sviju ti??felipe-s je napisao/la:Covjece procitaj sta pise pa onda palamudi i komentarisi... Kad je cijela nacija zeljela Maradonu za selektora dobila ga je... Ovdje je 90 posto ljudi zeljelo Barbareza... Imas li ti pojma o cemu pricam..harishp je napisao/la:@felipe-s-A za zamjenika selektora.
Hehe ti si izgubljeni slucaj optimiste, svaka cast. Pozdrav.dubrava je napisao/la: Jest, u pravu si, lapsus moj
Znam da ne treba uljepsavati, ali treba glavu dignut gore i reći: bit ce bolje. Mora.
Jooj ne mogu vjerovati... pa citaj malo novine, gledaj tv, informisi se... pa jel ti to zivota ti mislis da je vise ljudi zeljelo papeta nego barbareza.... Izadji iz tunelaMandrak je napisao/la:Gdje izracuna te procente , sviju ti??felipe-s je napisao/la:Covjece procitaj sta pise pa onda palamudi i komentarisi... Kad je cijela nacija zeljela Maradonu za selektora dobila ga je... Ovdje je 90 posto ljudi zeljelo Barbareza... Imas li ti pojma o cemu pricam..harishp je napisao/la:@felipe-s-A za zamjenika selektora.
Jesi li to pravio ankete po ulicama i pravio neka statisticka istraživanja,pa znaš i procentualno koliko ljudi želi Barbareza?...necemo se preseravati sad.
Procenti su''fenomenalni''jel to sa digitronom.felipe-s je napisao/la:Covjece procitaj sta pise pa onda palamudi i komentarisi... Kad je cijela nacija zeljela Maradonu za selektora dobila ga je... Ovdje je 90 posto ljudi zeljelo Barbareza... Imas li ti pojma o cemu pricam..harishp je napisao/la:@felipe-s-A za zamjenika selektora.
Vidi znam ja gdje zivimo i kakav je savez a kakva drzava... Govorim samo sta bi bio potez u iole manje sjebanoj drzavi... A de mi reci jel tebi pape bio favorit zivota tiharishp je napisao/la:Procenti su''fenomenalni''jel to sa digitronom.felipe-s je napisao/la:Covjece procitaj sta pise pa onda palamudi i komentarisi... Kad je cijela nacija zeljela Maradonu za selektora dobila ga je... Ovdje je 90 posto ljudi zeljelo Barbareza... Imas li ti pojma o cemu pricam..harishp je napisao/la:@felipe-s-A za zamjenika selektora.
Ti izgleda sad maloprije ustao iz zimskog sna koji je trajao nesto oko 15 zima.
Savez i nacija su dva razlicita pojma,to i novorodjenca znaju.
Niti sta pitaju narod niti im sta taj narod moze,dokazano vec odavno.
Uostalom dati nekome selektorsko mjesto ko ni licence trenerske nema ni ''narodu'' to nece proci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.