evo ga video iz moje perspektive

Podijelite na svoj fb ako nije problem

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Slažem se. Prvo ga isprobat na neki drugi način pošto on nije provjereno trenersko ime u ovom trenutku a takav nam ne treba. Prvo mladje kategorije pa tek onda A selekcija.. bilo kako bilo, jedan je Sergej Barbarez!Kobe Bryant je napisao/la:Samo Osim ima muda da kaže i odgovori gdje je Barbarez ? A pozvan je u komitet , znaći samo bi došao kao selektor, ja sam za , ali prvo da mu se da da vidi U 21 ili da bude kao Balja pomočnik nekom poslije Papeta
Ima pravo.sedra je napisao/la:Bio sam na drugoj temi ali mi niko nece da kaze da li Alen Halilovic jos ima prava igranja za nas,posto susjedi hoce da ga sutnu na stranu,a djete ni krivo ni duzno.
Pa trebalo bi da ima , i ako pise da ima 3 nastupa za reprezentaciju , nema jos ni jedan zvanicni , tj. kvalifikacije ili prvensto , pa slicno kao i Izet Hajrovic bi mogao da trazi , eh sad jel to on zeli i bil ga Hrvatska samo tako pustila , bumo vidjeliOmerbavarac je napisao/la:Ima pravo.sedra je napisao/la:Bio sam na drugoj temi ali mi niko nece da kaze da li Alen Halilovic jos ima prava igranja za nas,posto susjedi hoce da ga sutnu na stranu,a djete ni krivo ni duzno.
Jesul to one izjave za koje ja mislim da jesu?STEVIE je napisao/la:na jedan nacin lijepo je cuti one izjave srne i navodno ono sto je corluka rekao stimcu, al' svakako je kasno sada za njih i kajanje.. medjutim okrenuti cemo se nasem fighteru pandzi koji je veceras lider s svojim gornikomi bunoza je stvarno u odlicnoj formi ove sezone za wislu, pohvale idu i njemu.
Neutral je napisao/la:Hajde ako neko može da pronađe sliku kada su naši momci slavili u Sarajevu na balkonu. Zastava BiH sa ljiljanima je bila posebno iskazana. Pronašao sam par slika ali ta zastava je "isječena". Zanimljivo, nema šta.
Unaprijed zahvaljujem.
Kolašinac sto miliona % dobija poziv.JackTheStripper je napisao/la:Koliko je realno ocekivati poziv Kolasincu i Besicu na SP-u? Nama hronicno nedostaju trkaci destruktori. S ovom dvojicom bi nam odbrana bila beton! Nes' ti kraj momciluka!
Bit ce dosta pripremnih utakmica pred SP tako da se nadam da bi mogla obojica dobiti priliku.Donnie Darko je napisao/la:Kolašinac sto miliona % dobija poziv.JackTheStripper je napisao/la:Koliko je realno ocekivati poziv Kolasincu i Besicu na SP-u? Nama hronicno nedostaju trkaci destruktori. S ovom dvojicom bi nam odbrana bila beton! Nes' ti kraj momciluka!
Bešić teško.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.