Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 29 dec 2009, 18:27

Trigger je napisao/la:A, zna li iko imaju li ostali kandidati pravo žalbe drugostepenom organu!? :cry:
Prije samo par mjeseci svi su bili listom ZA sve ove kandidate pa ukljucujuci i Papeta.
Odjednom se sve to preokrenulo.Tako da lud zbunjenog.
Usanovic koji je fakticki i osudjen i ''zivi hodajuci kriminalac''dobio ''samo'' drugo radno mjesto u savezu je taj isti koji je razgovaro sa Barbom u vezi selektora :shock:
Kako onda da se ocekuje ista i na drugostepenom sudu,kad taj isti sud i zakon osudjenog kriminalca nemogu staviti iza resetaka.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jack Trbosjek
Kontakt:

Post Postao/la Jack Trbosjek » 29 dec 2009, 18:29

Što se mene lično tiče,čast njegovim igračkim kvalitetama koje je posjedovao,ali podršku od mene kao selektor neće imati.Zašto?
Zato što se cijelo ovo vrijeme nije udostojio da 2 puta dođe u BiH i pogleda utakmicu,a dobar dio svoje "trenerske karijere" je proveo u Parizu ispijajući kafice po pariskim kafićima. Sinoć se nije udostojio da dođe na dodjelu nagrada igračima kojima je on od danas selektor. Stvarno ima puno minusa u posljednjih 12,13 godina da bi mogao bilo šta pozitivno reći za njega. Sretno njemu,prije svega igračima sa čovjekom koji NE POSJEDUJE karizmu da vodi ovu ekipu.
"Tok događaja u životu ne zavisi od nas, nikako ili vrlo malo, ali način na koji ćemo te događaje podnijeti, u dobroj mjeri zavisi od nas."

Tihi
Kontakt:

Post Postao/la Tihi » 29 dec 2009, 18:30

Ja mislim da je Stimac bio najbolje rijesenje... :D :D A samo da Pape ne izabere ponovo onoga Sredojevica :roll: kod mene je prosao odmah!!! I mislim da je Pape oky, jos da po mogucnosti "Barba" dodje za pomocnika :o Guba!
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 29 dec 2009, 18:37

Tihi je napisao/la:Ja mislim da je Stimac bio najbolje rijesenje... :D :D A samo da Pape ne izabere ponovo onoga Sredojevica :roll: kod mene je prosao odmah!!! I mislim da je Pape oky, jos da po mogucnosti "Barba" dodje za pomocnika :o Guba!
Ebote Stimac, kuzis

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 29 dec 2009, 18:49

Mi smo poznati kao ljudi kojima niko ne valja. Mozda bi najbolje bilo da nemamo nikako selektora. I kad bi Barbarez bio selektor nasli bi se ovdje pojedini "strucnjaci" da ga napadaju. :roll: Fuj! :x

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 dec 2009, 18:55

Ja sam zadovoljan. Jos samo kad bi Barbareza uzeo za kakvog pomocnika???? ;) ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2009, 19:05

omerbavarac je napisao/la:Ja sam zadovoljan. Jos samo kad bi Barbareza uzeo za kakvog pomocnika???? ;) ;) ;) ;)
Barba rekao da ga samo pozicija selektora zanima,nece da bude nikakav pomocnik :shock: .
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

dzulii
Kontakt:

Post Postao/la dzulii » 29 dec 2009, 19:06

nemoze nama pomoci ni capelo kad bi doso.nego najbolje moguce rjesenje je da nam fifa zabrani dase takmicimo dokle god neiskorjenimo politiku iz saveza.to je najbolje rjesenje.kada pogledate vladu pardon nemamo vladu vidjecete da i savez funkcionise isto.samo zabrana i nista vise...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 29 dec 2009, 19:08

Evo rezultati Susica kao trener:
Cannes: 9. mjesto u prvoj sezoni, ali onda odma otkaz na pocetku druge nakon katastrofalnog pocetka
Istanbulspor: 6. mjesto u prvoj sezoni, 4. u drugoj. Nisam siguran sto nije nastavio ovdje.
Al-Hilal: Osvojio arapski i saudijski superkup, ali nije nista napravio u ligi.
Konyaspor: 8. mjesto
Ankaragücu: 13. mjesto
Rizespor: Dobio otkaz nakon 12 kola. Ovo mu je bio najgori period.
Ankaraspor: Preuzeo klub kad su bili zadnji, na kraju zavrsili na desetom mjestu.

Ovo i nisu bas losi rezultati po meni, osim Rizespora. Ali mu je problem sto non-stop mjenja klubove. Neki kazu da je razlog sto klubovi nisu ambiciozni kao on, a drugi da je tesko saradjivat sa Susicem. To me najvise brine, jer lahko je se posvadjat sa nasim savezom. Nadam se da ce ostat duze vrijeme, jer treba nam kontinuitet.
Zadnja izmjena: Cartman, dana/u 29 dec 2009, 19:08, ukupno mijenjano 1 put.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 dec 2009, 19:08

harishp je napisao/la:
omerbavarac je napisao/la:Ja sam zadovoljan. Jos samo kad bi Barbareza uzeo za kakvog pomocnika???? ;) ;) ;) ;)
Barba rekao da ga samo pozicija selektora zanima,nece da bude nikakav pomocnik :shock: .
Znaci moje se zelje nece ostvariti. Uostalom nema veze, samo se nadam da ce nastaviti sa dobrim rezultatima i odvesti nasu repku tamo gdje i pripadamo. :) :) :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 29 dec 2009, 19:16

I igrači su javno bili za izbor Barbareza, pored navijača. Zato ovu odluku saveza vidim kao inat kriminalaca prema onima koji ih s razlogom mrze. Tako da su me ovime dodatno udaljili od reprezantacije.
Nije valjda svejedno Sušiću što su i igrači tražili Barbareza :? Malo je reć' da želi bit' selektor.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2009, 19:16

omerbavarac je napisao/la:
harishp je napisao/la:
Znaci moje se zelje nece ostvariti. Uostalom nema veze, samo se nadam da ce nastaviti sa dobrim rezultatima i odvesti nasu repku tamo gdje i pripadamo. :) :) :)
Ma Pape jadnik nije ni sjeo na selektorsku klupu a vec ga pljuju.
Pod takvim pritiskom i Capello bi otisao u onu stvar :roll:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Trasimaco
Kontakt:

Post Postao/la Trasimaco » 29 dec 2009, 19:22

Papetu zelim sve najbolje i da repku vodi s onim uspjehom koji mi ocekujemo. Trebamo svi biti realni i priznati da nas mnogo faktora namjerno sprijecava u mnogo cemu i da je ova pozicija u kojoj je Pape sad jako osjetljiva i teska. Nimalo mu ne zavidim, jer ce se susresti sa stvarima koje normalan covjek tesko podnosi. Ja obozavam Barbareza, ali mi je i donekle drago sto nije on dobio ovo mjesto. Iz mnogo razloga, jednostavno je bolje.

Jedino sto bih ja volio je da Pape ozbiljno priprema repku bez ikakvog cirkusa i seljakluka kojem sam mogao svjedociti nedavno. Znaci, da se samo koncentrise na posao i da medije opskrbljava informacijama u granicama normalnog. Sazovi pressicu na sat vremena, odogovori sta treba i cao. Igracima striktno zabraniti da imaju kontakt s medijima i navijacima pred utakmice repke. Poslije utakmice je OK, ali opet u granicama normalnog. Znaci, jedino sto zelim od njega je profesionalan odnos prema reprezentaciji, a ostalo samo po sebi dolazi kad se ima takav pristup. Nadam se da je on autoritet koji moze nametnuti ovakav tretman, jer vjerujem u uspjeh samo ako se ovako bude radilo. Pogotovo ce mediji biti problem, mozda i mnogo veci nego sto su oni paraziti iz saveza.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.

lejla
Kontakt:

Post Postao/la lejla » 29 dec 2009, 19:23

I bez psovanja :twisted:
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 29 dec 2009, 19:24

Pametno zboris Hare.

Mene samo interesuje, kad sve ovo malo se spusti, i Pape pocne voditi repku, da li ce tada imati podrsku navijaca, ili ce biti podjela istih kao u CIroguzovoj eri?
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 29 dec 2009, 19:25

@harishp: U potpunosti su u pravu. Treba covjeku dati malo ohrabrenja i pruziti mu podrsku, a ne odmah ga grditi i srati po njemu. Covjek je vodio dosta timova, pa tako sam siguran da ima dosta iskustva i da ce napraviti velike rezultate.

Compact
Kontakt:

Post Postao/la Compact » 29 dec 2009, 19:35

Odlično rješenje za konačni raspad sistema! Inače sam lud za Sarajevom, ali ljudska futrola od mene ne zaslužuje poštovanje, ni za čovjeka ni za trenera, za igrača da, ali je ovo zadnje davno ispuhalo...

Moji prijedlozi sUkladni trenerskoj veličini:

Trener golmana
Rade Zalad

Pomoćnik 1
Vančo Trafulovski

Pomoćnik 2
Bajro Župić

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 dec 2009, 19:39

Compact je napisao/la:Odlično rješenje za konačni raspad sistema! Inače sam lud za Sarajevom, ali ljudska futrola od mene ne zaslužuje poštovanje, ni za čovjeka ni za trenera, za igrača da, ali je ovo zadnje davno ispuhalo...

Moji prijedlozi sUkladni trenerskoj veličini:

Trener golmana
Rade Zalad

Pomoćnik 1
Vančo Trafulovski

Pomoćnik 2
Bajro Župić
Hah post ti je komican :lol: :lol:
Inace navijam za Želju ,mada je to sad i totalno nebitno... ali nazivati Sušića ,velikog majstora i velikog gospodina prije svega, ljudskom futrolom je stvar (ne)odgoja i krajnjeg neukusa.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 29 dec 2009, 19:42

Papeta Platini koji je glavni i odgovorni u ovim nastupajucim kvalifikacijama poznaje u dusu.
Poznaju ga svi koji su harali u Evropi i svijetu a sad se nesto pitaju i na funkcijama su.
Tako da imalo pametan covjek treba da skuzi da je velika stvar lobija,razgovora tih velikih zvijezda a sad ljudi na poziciji sa starim poznanikom i velikim virtuozom je velika razlika nego sa nekim anonimusima koje samo mi znamo i mozda ta drzava gdje je igrao.
Najzalosnije od svega je da Papeta vise cijene i poznaju u svijetu nego u ovoj nasoj Bosni-poharanoj sto rece jedan forumas.
@Adinjo podjela je vec sad krenula.Ali u ovom slucaju nemogu na nacionalnom nego udaraju na patriotskom planu.
A raja ne konta da repka nisu zelene beretke vec ekipa momaka svih nacionalnosti koji se bore u miru da ime BIH bude postovano i na neki nacin poznato.Cuj patriotizam u repci je totalno strani pojam.
Jer vec u toj istoj postavi imamo igrace koji imaju kvalitet ali im je patriotizam stvarno strana i nepoznata rjec.
Tako da nebi trebalo biti tu duplih arsina.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 29 dec 2009, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 29 dec 2009, 19:45

harishp je napisao/la:Papeta Platini koji je glavni i odgovorni u ovim nastupajucim kvalifikacijama poznaje u dusu.
Poznaju ga svi koji su harali u Evropi i svijetu a sad se nesto pitaju i na funkcijama su.
Tako da imalo pametan covjek treba da skuzi da je velika stvar lobija,razgovora tih velikih zvijezda a sad ljudi na poziciji sa starim poznanikom i velikim virtuozom je velika razlika nego sa nekim anonimusima koje samo mi znamo i mozda ta drzava gdje je igrao.
Najzalosnije od svega je da Papeta vise cijene i poznaju u svijetu nego u ovoj nasoj Bosni-poharanoj sto rece jedan forumas.
Ne možeš ti to objasniti tvrdoglavom bošnji.
Ljudi su ograniceni i ne mogu da shvati šta znaci poznata licnost selektor (a ja ne znam poznatijeg od Sušića što se tice BiH) i koliko uticaja može imati kod UEFA...ali to je prica koja ne zanima forumske pljuvace.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.