Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Re: Chat
ah, sta ja znam, ipak sam ja bukvalac 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Yeezus je napisao/la:Pogresno si shvatio i avatar i potpis prijatelju, nije mi to namjera i odma bi da se ogradim od toga.Bosniacum Lilium je napisao/la:totalno glup avatar i potpis. Vrijedjas katolike i pravoslavce.

ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Sabahhajrullah, dobro jutro
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Loš silegenda reala je napisao/la:očekujem pp sa objašnjenjem tko si, nikako da te provalim pao sam u formiYeezus je napisao/la:
Niciju. Dovoljan si sam sebi, vjeruj u se.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ljiljane,povedi..

Hvala na ovacijama..

Hvala na ovacijama..
I tebi mahanje..Greivis je napisao/la:Mahanje ide Narinu.
Kako fax?
Pa skontao si me. Valjda znas.Narin je napisao/la:I tebi mahanje..Greivis je napisao/la:Mahanje ide Narinu.![]()
Kako fax?
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Haris Tresnjo, šumar iz Ovčara otišao na utakmicu u krivu državu
http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/17289 ... rzavu.html

http://www.vijesti.ba/vijesti/bih/17289 ... rzavu.html
Crveno-Crna i Blaugrana!
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
"You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football club!"
Vozdra sa časa historije
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
Sent from my ST21i using Tapatalk 2
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Staviš opet fabričke postavke na mobitel, a zaboraviš prebaciti sve slike i klipove na laptop. Epic moments kada izgubiš sve to što si snimao i slikao tokom i nakon utakmice sa Litvanijom 
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Koji si baksuz.Neutral je napisao/la:Staviš opet fabričke postavke na mobitel, a zaboraviš prebaciti sve slike i klipove na laptop. Epic moments kada izgubiš sve to što si snimao i slikao tokom i nakon utakmice sa Litvanijom
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ali sjecanje se ne moze izbrisati.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Najgore od svega je što sam shvatio nakon toga da se moglo sve odraditi bez vraćanja na fabričke postavke.
Nema šanse da se izbriše iz sjećanja
Nema šanse da se izbriše iz sjećanja
To ti da se malo pohvalis neofirno. 
LANET OLSUN!
Da, po tome sam najpoznatiji! Uz to volim sve što i mladi vole, a u slobodno vrijeme dernečim.
I moj je.Greivis je napisao/la:Dobar ovaj Charliev razred.
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave i 8 gostiju.