Mitrović 7 poena za 25 minuta. Ne znam gdje sam pročitao.Kevin je napisao/la:u porazu od virtusa šakić 18 koševa i 7 skokova..
mozda je on idealno pojacanje na poziciji četvorke za repku?
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
zaboljisportuBiH
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Filip Adamović - 9 poena, 2 asistencije, 1 ukradena lopta, index 10 protiv Khimkija 
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
17.10.2013.
Horsens 72 - 59 Falcon (Danska) / Vedran Borovčanin - 22 poena, 7 skokova
Horsens 72 - 59 Falcon (Danska) / Vedran Borovčanin - 22 poena, 7 skokova
Jadni mi ako nam je Vedran potencijalni reprezentativac

Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
Ma nako listam današnje utakmice pa ubacim sve bosance koji su igrali, nadam se da ne smetaneno#4 je napisao/la:Jadni mi ako nam je Vedran potencijalni reprezentativac![]()
Ko zna možda nekada dodju u našu ligu pa nekome posluže ove statistike iz mečeva
Vedran je prosle godine igrao u nasoj ligi..
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
O tome ti pricamneno#4 je napisao/la:Vedran je prosle godine igrao u nasoj ligi..
http://www.focus-wtv.tv/video/bc-oosten ... jd-eurocup" onclick="window.open(this.href);return false;
Highlights sa meča Oostende - Nymburk, ima par poteza Andrije Stipanovića i Andrijina izjava poslije meča... Andrija na kraju 19 poena i 6 skokova
Vidim Savovic zajedno sa Djedovicem u Minhenu, ne bi me cudilo da ga Nihad "vrbuje" za sljedece kvalifikacije..
bili su zajedno i u galatasaraju pa ga ne uspije vrbovati ni tadafanatic je napisao/la:Vidim Savovic zajedno sa Djedovicem u Minhenu, ne bi me cudilo da ga Nihad "vrbuje" za sljedece kvalifikacije..
ali obzirom da sada igra van srbije sanse da zaigra su sada vece
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
nihad dere, istina da suta iz mjesta za 3 ali za sada ima brutalne procente suta
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Đedović lagano 15 poena za poluvrijeme. Ovo je neki novi, bolji Nihad kojeg gledamo od Eurobasketa 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
gdje gledas ?nerminh74 je napisao/la:nihad dere, istina da suta iz mjesta za 3 ali za sada ima brutalne procente suta
anti_zli je napisao/la:gdje gledas ?nerminh74 je napisao/la:nihad dere, istina da suta iz mjesta za 3 ali za sada ima brutalne procente suta
sportklub 3
- kupus army
- Kontakt:
Dobar Nihad 15 poena,a dobar i Savovoic sa 10.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!
http://www.drakulastream.eu/static/popu ... 23550.html" onclick="window.open(this.href);return false;anti_zli je napisao/la:gdje gledas ?nerminh74 je napisao/la:nihad dere, istina da suta iz mjesta za 3 ali za sada ima brutalne procente suta
trenutno je poluvreme
inace bas je glupost da arena prenosi aba ligu, a sport klub el i naravno ne mozes imati oba kanala zajedno
Možeš imati oba, na jednom priključiš kablovsku gdje imaš SK, a posebno paket moja tv sa internetom. Moja tv može samo na jedan tv, a u ostalim sobama imaš sk
(to ako imaš keša na bacanje, a ovako imamo streamove, tako da je to bespotrebno)
Uglavnom statistika mi je na pc-u, utakmicu gledam na laptopu, a Roma-Napoli ću ako Bog da gledati na tv-u. Dakle, uživanje
Uglavnom statistika mi je na pc-u, utakmicu gledam na laptopu, a Roma-Napoli ću ako Bog da gledati na tv-u. Dakle, uživanje
jasta cu radi nekoliko EL utakmica koje me najvise zanimaju davati tolike novceNeutral je napisao/la:Možeš imati oba, na jednom priključiš kablovsku gdje imaš SK, a posebno paket moja tv sa internetom. Moja tv može samo na jedan tv, a u ostalim sobama imaš sk(to ako imaš keša na bacanje, a ovako imamo streamove, tako da je to bespotrebno)
![]()
fino imam HS digitalni paket i na njemu sve arene + arena HR i tu gledam aba i spansku ligu, a na eurosportu2 gledam eurocup, a EL na streamovima
a pravo bi volio da nihad nastavi ovako
kupus army je napisao/la:Dobar Nihad 15 poena,a dobar i Savovoic sa 10.
ehh,nije Nihad tako dobar
pih urekli smo ga
ima i na **** (DSF) preko satelita