Kakav god statistički parametar da ubaciš ili koristiš ti u najboljem sastavu dosadašnjeg dela šampionata moraš da imaš Totija, napisah već što, i Ćerćija koji je najbolji strelac lige trenutno. Nema izgovora za takve greške.SiamoNoi je napisao/la:Eto Totti je mogao biti s obzirom da ovo kod Balotellija s brojem šuteva i nije nešto previše značajno.A pretpostavljam da su išli na to da imaju barem jednog klasičnog napadača pa su stavili Balotellija ispred.Svakako da je mogao Totti.Brajkula je napisao/la:Ajde mi objasni po kojim parametrima nema Totija u istoj postavi npr. ?SiamoNoi je napisao/la:Uvijek neke pobune na ove postave što se stavljaju,a da malo vidite po kojem principu se slagalo ne sumnjam da bi vam bilo jasnije.Onima koji stvarno žele da im bude jasnije,drugi će i dalje pljuvat.
Postava je složena po određenim statističkim parametrima nema tu objektivno-neobjektivno.
čisto da znaš moj parametar.Francesco Totti has created 27 goalscoring chances, more than any other player in this Serie A season.
Inler-Rossi,ako su jednaki onda je svejedno praktički.Možda su gledali broj utakmica ili nešto.
Ne znam kakvu statistiku imaju ostali vezni iz Napolija da eventualno uđu tu ispred Allana i Rigonija,ali očito nisu izdominirali određenu kategoriju kao ova dvojica.
Meni je ovako na prvu Juan bio iznenađenje,ali kad sam vidio prema čemu je stavljen onda je ok.
Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ja mislim da se gledalo po postotcima necega(driblinzima,sutevima itd)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- L'Avvocato
- Kontakt:
Criscitiello:"Ponavljam: Titula koje je Juve osvojio ima 31, i ja cu uvijek dodavati one dvije oduzete, zato sto je tih godina Juventus bio ubjedljivo najjaca ekipa. To su njihova scudetta, scudetta koja su zasluzeno osvojili na terenu. Tacka.
Bila je to velika greska Federacije, koja je i stvorila Calciopoli. Juventus je svoju snagu dokazao i preko dvije najjace reprezentacije u tom trenutku (Italija i Francuska). Juventus tada nije imao konkurenciju. Milan, Roma i Inter se nikako nisu mogli boriti protiv tako jake ekipe. Zbog toga Juventus i zasluzuje ta scudetta. Nisu oni nista ukrali. Pobjedjivali su jer su bili najbolji.
Poslije su preko suda Inter ucinili jakim, i donijeli im scudetta koja, realno, ne vrijede nicemu."

Bila je to velika greska Federacije, koja je i stvorila Calciopoli. Juventus je svoju snagu dokazao i preko dvije najjace reprezentacije u tom trenutku (Italija i Francuska). Juventus tada nije imao konkurenciju. Milan, Roma i Inter se nikako nisu mogli boriti protiv tako jake ekipe. Zbog toga Juventus i zasluzuje ta scudetta. Nisu oni nista ukrali. Pobjedjivali su jer su bili najbolji.
Poslije su preko suda Inter ucinili jakim, i donijeli im scudetta koja, realno, ne vrijede nicemu."

★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
Eh evo ga novi nastavak 
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Il Club più titolato al mondo!
Hahahaha komedija.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- L'Avvocato
- Kontakt:
Juventus učinio Inter jakim...donijeli im i tripletu 2010.L'Avvocato je napisao/la:Criscitiello:"Ponavljam: Titula koje je Juve osvojio ima 31, i ja cu uvijek dodavati one dvije oduzete, zato sto je tih godina Juventus bio ubjedljivo najjaca ekipa. To su njihova scudetta, scudetta koja su zasluzeno osvojili na terenu. Tacka.

Bože kakav klub

- L'Avvocato
- Kontakt:
Nije Juventus, vec odredjeni ljudi preko suda (prije svih vaš Guido Rossi). Čitaj malo, nije teško 

★★★
- AvantiSignora
- Kontakt:
Pa ima logike, da nije bilo Farsopolia nebi ovaj novi indiski klub vidio liga sampiona 

32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Čitam kako piše.A nikakvi (određeni) ljudi se ne spominju.Nego Juventus,Juventus,Juventus zaslužuje...nisu oni (Juventus) ništa ukrali,pobjeđivali su (oni-Juventus) jer su bili...pa slijedi...poslije su preko suda (valjda opet oni kad se nitko drugi ne spominje u mueđuvremenu??oni-Juventus) učinili...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Zadivljuje tvoj IQ, svega mi 

★★★
Da nema nas Juventina ne bi Inter ništa osvojio 

- L'Avvocato
- Kontakt:
Napoli slicno kao protiv Arsenala ne mogu centar preci.
Pjanke simulator

edit: kakva golcina Miralema. Mora kad ga gleda Maradona sa tribina
Pjanke simulator

edit: kakva golcina Miralema. Mora kad ga gleda Maradona sa tribina

Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
Bravo Pjanke majstorino. Ucio ga brazilski ćaća.. 

Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
- L'Avvocato
- Kontakt:
Joj golcine :ave:
Rezime prvog poluvremena: 3 odlicna suta Florenzija, Strootmana i Pjanica za Romu, od toga jedan zavrsio u golu; i dvije nevjerovatne prilike Napolija, Pandev i Insigne promasili zicere.
Predobar derbi.
Rezime prvog poluvremena: 3 odlicna suta Florenzija, Strootmana i Pjanica za Romu, od toga jedan zavrsio u golu; i dvije nevjerovatne prilike Napolija, Pandev i Insigne promasili zicere.
Predobar derbi.
★★★
Koliko glup faul Cannavara, nema dalje. Pjanic sa dva gola resio, momak igra vanzemaljski. Roma toliko takticki savrseno igra, da je to neverovatno...
- L'Avvocato
- Kontakt:
Cannavaro glup ko i brat mu 

★★★
PJANIĆ je
igračina

---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Ovoj Romi bilo koja ekipa u Europi da dodje, poderali bi ih rimljani. Kakvu je masinu sastavio Garcia, svaka mu cast.
De Rossi nije normalan.
De Rossi nije normalan.

Call the coroner!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.