Nadam se da će i večeras nastaviti sa odličnom igrom.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Plus jos ako se dobro pokaze u Brazilu aBd...Ponos Torina je napisao/la:Bolji je od Misimovica i ne treba da ide iz Rome,dobio je pravog trenera koji ce iz njega izvuci ono najbolje sto moze ponuditiSaurman je napisao/la:Mire je pravi nasljednik Misketa samo da hoće otići u neki tim jači od Rome.![]()
Pjanic je vec sada lider Reprezentacije,i to je pokazao u Litvaniji....
Roma je mozda i glavni kandidat za titulu ove godine,igraju nevjerovatno dobro,uz to sledece godine ce igrati Lp itd... Hiljadu razloga zasto bi Mire trebao ostati u Romi za sada,doci ce ponude za njega,jagmit ce se svi veliki timovi za njega ali sve u svoje vrijeme...
Jedan i jedini - Safet Sućić, bez dlake na jeziku.O Pjaniću
- Miralem Pjanić može igrati u svakom najvećem, evropskom klubu. Međutim, mora poraditi na svojoj muskulaturi. Međutim, prvo mora da se spremi. On fizički nije spreman sto post, kaže Pape.
- Što se tiče njegovih fudbalskih kvaliteta, malo koji igrač na svijetu ima ono što ima on. I pregled igre, i pas, i šut, i dribling jedan na jedan... Neki dan sam mu htio pokloniti sliku Ronalda, koji je skinuo dres. Da vidio njegov trbušni zid...
to sam sad htio kopirati, i vidim ti vec kopirao. Neka, tako i treba, svidja mi se kod njega sto nema nikakvih zavlakusaVirtu4l je napisao/la:Jedan i jedini - Safet Sućić, bez dlake na jeziku.O Pjaniću
- Miralem Pjanić može igrati u svakom najvećem, evropskom klubu. Međutim, mora poraditi na svojoj muskulaturi. Međutim, prvo mora da se spremi. On fizički nije spreman sto post, kaže Pape.
- Što se tiče njegovih fudbalskih kvaliteta, malo koji igrač na svijetu ima ono što ima on. I pregled igre, i pas, i šut, i dribling jedan na jedan... Neki dan sam mu htio pokloniti sliku Ronalda, koji je skinuo dres. Da vidio njegov trbušni zid...
http://firstrownow.eu/watch/214962/1/wa ... apoli.html" onclick="window.open(this.href);return false;mirzavolimtebosno je napisao/la:Ima li neko link utakmice??
neka mu pokaze sliku misimovica i dani alvesaVirtu4l je napisao/la:Jedan i jedini - Safet Sućić, bez dlake na jeziku.O Pjaniću
Hvala..Korinov je napisao/la:http://firstrownow.eu/watch/214962/1/wa ... apoli.html" onclick="window.open(this.href);return false;mirzavolimtebosno je napisao/la:Ima li neko link utakmice??
nut_shell je napisao/la:GOOOOOOOOOL