Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: Bundesliga
Upratio sam tu situaciju. Neshvatljivo je da se ovako pogriješi 
- HazardEden
- Kontakt:
kakav je ovo go

Pa nije valjda da je ovo priznato kao gol...kao da gledam nasu cetvrtu ligu
Sta uradise Hoffenheimu veceras nije normalno
Ovo je bas za protesta 
Sta uradise Hoffenheimu veceras nije normalno
Hahahah...jao kakav je go priznat. Ali ne mogu da vjerujem da se strijelac ovog gola ovako usutio. haha... jos se za glavu uhvatio kako je malo falilo da zavrsi u golu...
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Treba sve redom kazniti...
- Brycha dozivotnom suspenzijom sudjenja u Bundesligi - mada mislim da mu je ovo posljednja utakmica
- Kiesslinga sto nije prisao sudiji i rekao da nije gol i time pokazao tzv. Fair-Play
- Hoffenheim oduzimanjem tri boda jer nisu u stanju da obezbijede osnovne uslove za odigravanje utakmice
- i za kraj treba ponoviti ovu utakmicu...
- Brycha dozivotnom suspenzijom sudjenja u Bundesligi - mada mislim da mu je ovo posljednja utakmica
- Kiesslinga sto nije prisao sudiji i rekao da nije gol i time pokazao tzv. Fair-Play
- Hoffenheim oduzimanjem tri boda jer nisu u stanju da obezbijede osnovne uslove za odigravanje utakmice
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- samo_lijevo
- Kontakt:
Sreca pa se nije desilo u nasoj ligi.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
jbg,nije ni golman primjetio. 
- HazardEden
- Kontakt:
Ovdje samo sudije treba da kazne, jer na pocetku svake utakmice, linijske sudije provjeravaju golove, nema sanse da ovoliku rupu ne vidi 
Felix je soje odsvirao u Bl, evo i penal sad
Felix je soje odsvirao u Bl, evo i penal sad
Zadnja izmjena: HazardEden, dana/u 18 okt 2013, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
nek jos samo neko kaze nesto za sudjenje u nasoj ligi

a i Stefana kazniti posteno....koji licimjer
a i Stefana kazniti posteno....koji licimjer
Zadnja izmjena: ronaldo99, dana/u 18 okt 2013, 22:10, ukupno mijenjano 1 put.
- Sportfanatik
- Kontakt:
Može link golova, gledam Roma-Napoliamerosm je napisao/la:Treba sve redom kazniti...
Super Bowl champions: 2001, 2003, 2004 Let's go Pats
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
IN MOYES WE TRUST
RAFA NADAL
LeBRON JAMES
KIMI RAIKKONEN
Ovo se u Bundesligi priznaje kao pogodak.

Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
jel ga ono jedina Spaga grli ? 
Leverkusen mi je od veceras najmrza ekipa u Bundesligi i zelim im sve najgore...
Koja djubrad nakon posljednjeg zvizduka onog wanna-be sudije (koji je i prethodnih godina ostetio mnoge klubove) dizu ruke i slave pobjedu, a i oni su svjesni da ona lopta nije zavrsila u golu.
Koja djubrad nakon posljednjeg zvizduka onog wanna-be sudije (koji je i prethodnih godina ostetio mnoge klubove) dizu ruke i slave pobjedu, a i oni su svjesni da ona lopta nije zavrsila u golu.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Bez ovog nema više normalnog fudbala:

Krajnje je vrijeme.

Krajnje je vrijeme.
- Goalgetter
- Kontakt:
Ovaj me gol podsjeca na onaj od Helmera protiv Nürnberga, samo sto je od Helmera za dvije-tri nijanse gora odluka bila, ali i ovo je dno dna 
Upravo...posebno pi.zda Kiesling koji se hvatao za glavu poslije promasaja a onda 2 sekunde poslije proslavljao gol.amerosm je napisao/la:Leverkusen mi je od veceras najmrza ekipa u Bundesligi i zelim im sve najgore...
Po meni ova utakmica ima svaku osnovu da bude ponovljena,tj. da se ovaj rezultat proglasi nevazecim.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Onom supk. Kiaslingu treba dozivotno zabraniti igranje fudbala.
Opet ponavljam,sva sreca pa nije kod nas.
Evo kaze Voller pitao Kislinga da li je on vidio.On mu je odgovorio da nije bio siguran.
Opet ponavljam,sva sreca pa nije kod nas.
Evo kaze Voller pitao Kislinga da li je on vidio.On mu je odgovorio da nije bio siguran.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
nek mi neko objasni kako u najjacoj ligi svijeta lopta udje u mrezu sa vanjske strane to se ne desava ni u nasim kantonalnim ligama??????????????
srcu draga boja plava
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.