Neki dan ovdje je netko pisao da Pjanic igra dobro jer De Rossi i Totti preuzmu svu odgovornost i on se krije iza njih, jer se boji odg. i cim je veci pritisak on lose igra Gdje Totti n
Hajde javi se danas molim te
Ovo je za one sto su neki dan ovdje diskutovali zna li Boze Pjanic izvoditi penale Eto vam odgovor Puca mali ko veliki Aferim momak. Ovog momka jednostavno volim ono sto se kaze iz duse Meni je isto ko covjek u tijelu djeteta Sav je on skroman a ubi konkurenciju
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Neka hvala neka ga u Romi, ako ovako nastave sljedece sezone ce i Ligu prvaka igrati. O tituli necu jos, ali nije nerealno, pobjedili su svih dosad osam utakmica i to ne bas lagane protivnike
sedra je napisao/la:Narode moj Pjana je zreo za Barselone sa ovom igrom na prvu i pregledom igre.Sjeo bi im ko budali samar,majke mi.
Realno nema on mjesta u Barsi,Injesta i Fabregas su na tim pozicijama,Xavi je na klupi i velika nadaS.Roberto treba samo realno malo gledat,tesko da nekog od njih moze da izbaci mada bi ja volio da moze
Sjajna partija Pjanica..Ne samo zbog dva gola nego zbog odlicne igre na sredini terena u oba smjera..Siguran sam da je procenat tacnih pasova i veceras na visokom nivou..Vidi se veliko samopouzdanje pri svakom dodiru s loptom..Bravo Mire!
Roma djeluje strasno ove sezone..Samo jedan primljen gol uz 8 pobjeda iz 8 utakmica..