Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Inače, gol iz slobodnjaka je bio očekivan, ne znam nikog da bolje izvodi slobodnjake trenutno.
---------------FC Barcelona -------------- AS Roma------------
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Indianapolis Colts --- Miami Heat --- Tampa Bay Lightning
Pjanke raste u zvjer. I pored golova, odlicno iznosi i djeli lopte, smiruje tempo, ima uvjek fintu, svaka cast momcino..
Zadnja izmjena: trxel, dana/u 18 okt 2013, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."
Kako Roma lijepo igra.
Iako sam misljenja da nece uspjeti odrzati ovaj ritam do kraja sezone, volio bih da oni osvoje skudeto ( kad je vec Milan prokockao sve sanse ).

Iako sam misljenja da nece uspjeti odrzati ovaj ritam do kraja sezone, volio bih da oni osvoje skudeto ( kad je vec Milan prokockao sve sanse ).
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Trequartista
- Kontakt:
Roma postala ko Juventus. Boriello napravi faul i iznudi penal. Lahko je pobjeđivati uz pomoć sudija, ali mi nije ni sekunde krivo jer su dobili Napolija. 

"Vincere il Triplete e non crescere è inutile " - Antonio Conte
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dominacija je neminovnost!
- L'Avvocato
- Kontakt:
E sad se vec moze reci da Roma ozbiljno koraca ka tituli. Za sada su pokazali najvise, i igrom i rezultatima. Mnogo lijep i takticki odlican fudbal igraju. Garcia pokazuje iz godine u godinu da se na njega treba ozbiljno racunati. Veoma zreo i sposoban trener.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- Burberry46
- Kontakt:
Bravo Pjanke, iskreno volio bi da Roma osigura LP ali naravno Juve da odbrani titulu! 

Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 18 okt 2013, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Roma igra odlicno ,fascinantna gol razlika.
Roma sa ovom igrom prvi kandidat za titulu Juventus ih ne može pratiti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Trequartista
- Kontakt:
Ovdje svi zaboravljaju da Juventusu vjetar u leđa daju sudije i da su u tom bez premca u svijetu...
Nakon prvih par kola Scudetto se slavio u Milanu, onda u Napulju, sad je red došao na Rim, na Torino će nekad u maju, kao i obično.
Nakon prvih par kola Scudetto se slavio u Milanu, onda u Napulju, sad je red došao na Rim, na Torino će nekad u maju, kao i obično.
Razlika je u tome,da nakon 3 kola i 3 pobjede jeste smjesno pricati o skudetu,al nakon 8 pobjeda,gol razliku 22-1,3 derbija odigrali,gol razlika u njima 7-0,pa moze se vala pricati da Roma ima sanse za skudeto apsolutno,a ti bas utripovao za juve i to da ih sudije guraju,dopinguju li igrace ponovo ?Trequartista je napisao/la:Ovdje svi zaboravljaju da Juventusu vjetar u leđa daju sudije i da su u tom bez premca u svijetu...
embrace the chaos
Roma je već sa lakoćom riješila Inter i Napoli ne vidim zašto ne bi i Juventus.
Roma
8-0-0,22-1 
Ne volim ih uopće,ali ovo kako ih je Garcia za sada vodi je čudo i ne bi imao ništa protiv da uzmu naslov kad već Inter ne može.

Ne volim ih uopće,ali ovo kako ih je Garcia za sada vodi je čudo i ne bi imao ništa protiv da uzmu naslov kad već Inter ne može.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Pa valjda zato sto je Juventus jaci od te dvije ekipe, i uz to trenutni sampionSaurman je napisao/la:Roma je već sa lakoćom riješila Inter i Napoli ne vidim zašto ne bi i Juventus.

Elem, gledam onaj ponovljeni snimak penala na Sky-u ... govore ljudi da je Boriello napravio faul. Meni je vala izgledalo kao da je Cannavaro oborio šmekera, a ne obrnuto.
★★★
Po trenutnoj igri Juventus bi teško i sa Livornom izašao na kraj.L'Avvocato je napisao/la:Pa valjda zato sto je Juventus jaci od te dvije ekipe, i uz to trenutni sampionSaurman je napisao/la:Roma je već sa lakoćom riješila Inter i Napoli ne vidim zašto ne bi i Juventus.![]()
- Trequartista
- Kontakt:
Ma Boriello napravio faul, ali nema moralista da pričaju, ipak nije igrao Juventus, pa im je i to vjerovatno ''slučajno'' promaklo.
Roma pobjeđuje i svakako da su u borbi za Scudetto, barem trenutno, to nisam nigdje ni porekao, ali fazon je što uopšte ne stiću toliku bodovnu prednost. Hipotetički šampionu bježe samo 2 boda.
Eto večeras su se povrijedila dva ključna igrača koja nemaju zamjenu, ako njih ne bude par kola eto i problema. Svi pratite Seriju A, znate šta Juve radi, a niko ne zna da se prvak na Čizmi odlučuje u martu i aprilu.

Normalno da Juve dopinguje igrače, mislim kako inače onoliko trčali, ovdje mnogi nikako neće da shvate da Juventus radi u Italiji šta mu je volja, to je mafijaški i lopovski klub...Denno je napisao/la: Razlika je u tome,da nakon 3 kola i 3 pobjede jeste smjesno pricati o skudetu,al nakon 8 pobjeda,gol razliku 22-1,3 derbija odigrali,gol razlika u njima 7-0,pa moze se vala pricati da Roma ima sanse za skudeto apsolutno,a ti bas utripovao za juve i to da ih sudije guraju,dopinguju li igrace ponovo ?

Roma pobjeđuje i svakako da su u borbi za Scudetto, barem trenutno, to nisam nigdje ni porekao, ali fazon je što uopšte ne stiću toliku bodovnu prednost. Hipotetički šampionu bježe samo 2 boda.
Eto večeras su se povrijedila dva ključna igrača koja nemaju zamjenu, ako njih ne bude par kola eto i problema. Svi pratite Seriju A, znate šta Juve radi, a niko ne zna da se prvak na Čizmi odlučuje u martu i aprilu.
Ta dva kluba ne mogu u isti koš sa šampionom, utakmica Roma - Juve je tek za 10-ak kola, do tada ko živ ko mrtav. Juve će uz pomoć sudija nastaviti pobijeđivati, za Romu ne znam.Saurman je napisao/la:Roma je već sa lakoćom riješila Inter i Napoli ne vidim zašto ne bi i Juventus.
S tim da je Roma pobijedila i prošle sezone Juventus kod kuće. Sjetih se Totti-a i šuta kojeg ni veliki Buffon nije vidio.
- L'Avvocato
- Kontakt:
Aha, okSaurman je napisao/la:Po trenutnoj igri Juventus bi teško i sa Livornom izašao na kraj.L'Avvocato je napisao/la:Pa valjda zato sto je Juventus jaci od te dvije ekipe, i uz to trenutni sampionSaurman je napisao/la:Roma je već sa lakoćom riješila Inter i Napoli ne vidim zašto ne bi i Juventus.![]()

★★★
- Trequartista
- Kontakt:
Hajd kad si već kod statistike pogledaj malo koliko je Roma primila golova od Juventusa u posljednje dvije sezone i koliko je bodova zaostala.
Lijepo se ovako ponekad vratiti u prošlost i sjetiti nekih stvari, nemam ja ništa protiv.

Lijepo se ovako ponekad vratiti u prošlost i sjetiti nekih stvari, nemam ja ništa protiv.
Ovo je totalno dr. Roma sad,mnogo bolja,a jesmo na JuveAreni dobili dosad 11 komada :S
embrace the chaos
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.